Menu
Winacties

WINACTIE: 2×2 reisboeken van de Noorderzon

Deze winactie is inmiddels gesloten. Er is contact opgenomen met de winnaars.

 

Voor velen is de zomervakantie inmiddels begonnen. Zoek je nog wat inspiratie voor een mooie vakantiebestemming? Of weet je al waar je heen gaat en ben je op zoek naar leuke tips in de omgeving? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We mogen namelijk aan twee van onze lezers twee mooie reisboeken van de Noorderzon weggeven. In deze fijne webshop vind je prachtige reisgidsen en landkaarten voor jouw volgende reis. Lees snel verder hoe je mee kunt doen met de winactie. 

 

Reisboeken van De Noorderzon

Reisboekhandel de Noorderzon is een van de meest uitgebreide Nederlandse webshops voor reisboeken. Je vindt er vele duizenden landkaarten en reisgidsen. In eerste instantie verkocht de Noorderzon vooral wandel-en fietskaarten, maar tegenwoordig vind je er ook alles voor je verre reis of stedentrip. Naast reisgidsen verkoopt de Noorderzon ook boeken met reisverhalen, wereldatlassen, fotoboeken, wereldbollen, kalenders, wandkaarten en cd’s met wereldmuziek.

Winactie de Noorderzon

 

Zelf zijn wij dol op reisboeken- en gidsen. We lezen natuurlijk graag reisblogs, maar vinden het ook heerlijk om alvast weg te dromen naar onze volgende bestemming met een mooi reisboek. Wanneer we in een boekenwinkel staan, lopen we standaard naar de afdeling met reisboeken en hier kunnen we ons uren vermaken. Zowel voor concrete tips als voor inspiratie slaan we graag een reisgids open. Inmiddels hebben we beide dan ook een aardige collectie reisboeken verzameld.

Winactie de Noorderzon

 

Win jouw favoriete reisboeken!

En nu het leukste deel: we mogen maar liefst 2×2 reisboeken weggeven van de Noorderzon! Meedoen is simpel:

 • Ga naar www.denoorderzon.nl
 • Kies de twee boeken die je graag zou willen ontvangen (met een totale maximumwaarde van € 50)
 • Laat een reactie achter onder dit artikel en vertel welke twee boeken je zou willen winnen en waarom.

Dat was het! Je kunt meedoen tot en met dinsdag 1 augustus. Woensdag 2 augustus maken we de winnaar bekend. We zullen via de mail contact met je opnemen voor je adres, zodat we de boeken naar je op kunnen sturen.

Winactie de Noorderzon

30 Reacties

 • Marjolein
  19 juli 2017 at 07:16

  Wat een leuke winactie. Ik ben ‘verslaafd’ aan boeken en dan helemaal aan reisboeken. Heerlijk om boeken door te bladeren en nieuwe inspiratie op te doen. De boeken Atlas Obscura en Bucketliyst reizen (Marloes de Hooge), ben ik dan ook erg benieuwd naar.

  Reageer
 • Miriam Bor
  19 juli 2017 at 08:57

  Wat een geweldige actie! En wat een fijne site is http://www.denoorderzon.nl. Reizen is mijn passie…ik vind het dan ook heerlijk om erover te lezen, inspiratie op te doen en weg te dromen naar de mooiste bestemmingen. Als eigenaar van mijn eigen reisbureau ben ik voor mijn klanten (en natuurlijk ook voor mijzelf) altijd op zoek naar de leukste plekjes op aarde. De boeken ‘De wereld rond in 10 jaar De beste tips en trips uit 10 jaar 3 op reis’ en ‘Lonely Planet Ultieme Bestemmingen’ zou ik dan ook heel graag willen winnen. En nu fingers crossed! 😉

  Reageer
 • Birgitta Kanters
  19 juli 2017 at 11:18

  Oei, dat is moeilijk kiezen. Dan maar m’n bucketlist raadplegen. Dan kies ik voor ‘Exploring Greenland’, ben er ooit overheen gevlogen en was meteen verkocht. Zo adembenemend mooi. En ‘Mystiek en magie in Tibet’, een fascinerend land dat hoog op die bucketlist staat.

  Reageer
 • Lisette
  19 juli 2017 at 13:06

  Met plezier lees ik jullie reisavonturen. Ook ben ik fan van de reisprogramma’s van Floortje Dessing. Ook de herhalingen van jaren terug bekijk ik keer op keer. Vandaar mijn keuze de wereld rond in 10 jaar van Eva Munnik. Omdat ik al een keer in Stockholm ben geweest zou ik graag een keer een rondreis maken door Scandinavië en kies ik voor het boek skandinavien van kunth.

  Ga zo door 👍
  Gr. Lisette

  Reageer
 • Michelle
  19 juli 2017 at 15:24

  Wat een superleuke winactie is dit!
  Ik heb nét reisboeken gekocht voor onze aanstaande reis, maar omdat we altijd zin hebben een nieuw stukje van de wereld te ontdekken, zou ik de volgende boeken heel graag willen winnen: ‘Lonely Planet Ultieme bestemmingen’ en ‘Capitool reisgidsen: onverwacht dichtbij’. Zo kunnen we weer leuke nieuwe ideeën opdoen voor volgende tripjes (Lonely planet voor als we geld hebben, Capitool voor als we tussen onze grote reizen in zitten;)).
  Nu heel hard duimen!

  Reageer
 • Margot
  19 juli 2017 at 16:55

  Leuke actie! Reisboeken lezen is altijd goede voorpret 🙂 Voor deze zomer ben ik erg benieuwd naar de Lonely Planet ‘Eastern Europe’ en voor en na die tijd lijkt ‘Het beste van Nederland’ van Rik Zaal me wel wat!

  Reageer
 • Chantal B.
  19 juli 2017 at 17:08

  Ik zou heel graag willen winnen:
  – Top 1000 van de wereld
  Inspiratie opdoen is natuurlijk al de helft van de (reis)fun! Dat moet met dit bodi zeker lukken! De bucketlist wordt nooit kleiner 😃

  Mijn tweede keus is:
  – Selamat Makan!
  What can I say? Eten deelt samen met reizen de eerste plaats, en deze 2 dingen zijn voor mij ook onlosmakelijk met elkaar verbonden.

  Tijdens het reizen is lekker eten een must, en lekker eten uit andere culturen kan een reis op zich zijn 😃

  Reageer
 • Ling
  20 juli 2017 at 04:44

  Ik ben gek op reisboeken. Alleen het bladeren al is zo leuk om te doen en mijmeren over de plaatsen die ik ooit wil bezoeken. Ik wil graag Lonely Planet Africa hebben want misschien wordt Afrika mijn volgende bestemming. Mijn tweede keus is ANWB Wereldreisgids Vietnam. Staat ook bekend als een mooi land die vaak vergeten wordt.

  Reageer
 • Harald
  20 juli 2017 at 08:16

  Leuk actie! Ik ben al maanden op zoek naar een originele reisgids voor West-Canada (British Columbia). Bij veel boekhandels kom je dezelfde reisgidsen tegen. Eigenlijk zoek ik een reisgids met veel foto’s die je achteraf ook nog als souvenir thuis kunt doorbladeren.

  Voor volgend jaar staat waarschijnlijk een trip naar Zweden op de agenda. Vaak geweest voor het werk, maar nooit echt er van kunnen genieten tijdens een vakantie. Daar heb ik dus nog een reisgids voor nodig.

  Zo kwam ik dus op de volgende 2 reisgidsen terecht die ik graag zou willen hebben:
  1. Insight Guide Canada (Nederlandstalig)
  2. Insight Guide Zweden

  Reageer
 • Menno
  20 juli 2017 at 15:10

  Erg leuke actie! Mijn droom is om een rondreis te maken in Japan. Hopelijk gaat dat gebeuren in 2018. Tot die tijd zou ik me graag verder willen verdiepen in de verschillende plekken daar. Vandaar dat ik de volgende artikelen zou willen hebben: Lonely Planet Japan en Everyday life in Traditional Japan.

  Ps. hebben jullie nog ambities om die kant op te gaan?

  Reageer
  • Kimber
   30 juli 2017 at 15:16

   Ambities hebben we zeker, helaas alleen nog geen concrete plannen 😉

   Reageer
 • Mieke Schepens
  22 juli 2017 at 09:43

  Een geweldig leuke actie!
  Zelf ben ik een fan van Italië en de geschiedenis van dat land. Ik kan niet zo vaak met vakantie maar kan wel genieten van boeken over Italië. Daarom wil ik graag van deze kans gebruik maken en meedoen voor
  * Umbrië – in de voetsporen van Franciscus’ van Peter Freeman en
  * Italië van National Geographic.
  Like & shared op mijn boekenpagina.

  Reageer
 • Annemie Swerts
  22 juli 2017 at 12:16

  Heel graag zou ik deze twee reisgidsen willen winnen : “San Francisco city guide” van Insight guides en “Californië” van Capitool reisgidsen. Mijn middelste zoon werkt en woont in San Francisco sinds een klein jaar. Daarvóór woonde en werkte hij in Canada, waar we hem bezocht hebben. Maar intussen is het al al meer dan een jaar geleden dat we hem in levende lijve gezien en geknuffeld hebben. Ons doel is hem terug te bezoeken te San Francisco dit keer, dus enkele gidsen bij de hand van de streek daar, gaat ons -zelfs voor hem- deze happy weerzien tijd, enorm plezieren.

  Reageer
 • Debbie Schigt
  22 juli 2017 at 19:11

  Doe graag mee voor: De wereld rond in 10 jaar en Hoe word ik wereldreiziger?
  graag, lijken me boeiende boeken om te lezen en kik altijd graag naar reisprogramma’s o.a. Floortje Dessing/ BNN etc en ben soms een grote dromer en soms ook wel een denker… zou erg blij zijn met deze boeken!

  Reageer
 • Queenie Schut
  23 juli 2017 at 08:13

  Mijn droom is ooit nog eens naar Australië te kunnen en daar te genieten van de prachtige natuur, mensen en de zon. Daarom is mijn keuze voor deze 2 boeken gevallen. Misschien blijft het bij dromen maar dan heb ik in iedere geval deze prachtige boeken ( misschien ) nog om bij weg te dromen tijdens het lezen. Een mooie aanvulling op de boeken die ik al heb over Australië. National Geographic Australie van € 24,95 en Insight Guide Great Barrier Reef/Queensland Coast van € 21,50
  #durftedromen 😀

  Reageer
 • Riekie Bos
  23 juli 2017 at 09:17

  Ik zou onwijs graag de Lonely Planet Bali & Lombok (20,50) en de Lonely Planet India (27,50) winnen!
  Omdat ik volgend jaar vrijwilligerswerk in India ga doen en dan zeker ook een vakantie in Bali aansluitend plan.
  Duim duim duim.
  🍀🍀🍀🍀
  Zonnige groetjes ☀ van Riekie

  Reageer
 • Linda
  23 juli 2017 at 18:46

  Wat een te gekke winactie!! Ik hou van reisgidsen, ik koop per reis bijna alle versies die er zijn van het te bereizen land 😊 Ik zou heel graag de Dominicus reisgidsen van IJsland en Colombia willen winnen!

  Reageer
 • Bep H
  24 juli 2017 at 07:24

  wat een mooie actie, ik zou graag het boek: alle vogels van Europa willen winnen, we zitten vaak in de tuin en vragen ons dan af, wat is dit voor een vogel. ook de slagvelden van 1914/1918 zijn erg bijzonde rom nog een keer weer na te kijken.

  Reageer
 • Sarah
  24 juli 2017 at 15:04

  Oeh, ik ben zelf ook dol op reisboeken en reisgidsen. Niets zo leuk als daar inspiratie uit te halen voor een volgende bestemming. Heerlijk gewoon. Mij keuze is gevallen op World of Wanderlust en Time to Momo Wenen. Spannend 🙂

  Reageer
 • Millie
  25 juli 2017 at 19:31

  Boeken en reizen! Twee van mijn passies! Het lezen van reisboeken is voor mij een cruciaal onderdeel van de voorpret. Na heel, heel lang browsen is mijn keuze gevallen op: Atlas Obscure van Joshua Foer (ter inspiratie voor de eigenzinnige, curieuze en gekke reisjes) en Het Bucketlist Boek voor Op Reis (voor de lol en mijn lijstjes tic!).

  Reageer
 • Margriet
  28 juli 2017 at 16:48

  Leuke actie!
  Ik zou heel graag de volgende boeken willen winnen:
  – Atlas Obscura als leuke inspiratiebron.
  – Bradt Guide Lapland omdat dit waarschijnlijk de volgende bestemming zal worden.
  En nu duimen…

  Reageer
 • Danny | Reizen & Reistips
  29 juli 2017 at 16:38

  Cool, ik ga zeker even een poging wagen. Ik zou graag de volgende twee boeken willen winnen:
  – Lonely Planet USA
  – Lonely Planet USA’s National Parks

  Het is nog niet definitief, maar we willen dit jaar onze grote reis in Amerika gaan doorbrengen. Utah en omgeving staat hierbij hoog op het lijstje. En een Lonely Planet is dan ook altijd zeer handig en welkom!
  Duimen dus 🙂

  Reageer
 • Sander
  30 juli 2017 at 06:42

  Moeilijk kiezen zoveel mooie boeken. Mijn keuze valt dan toch op :
  Botanische tuinen in Nederland
  Met uitzicht op de Écrins

  Reageer
 • Nina Kuijpers
  30 juli 2017 at 11:51

  Hoi Hoi!
  Wat een leuke winactie! Ik vind het leuk om jullie reisblogs te lezen, vooral nu ik het solo reizen heb ontdekt en er graag in mij eentje op uit ga, vind ik het leuk om jullie citytrip tips op te volgen.
  Het lijkt me dan ook leuk om het (dag)boek ‘Reis journal’ van Geraldine Kemper te winnen om mijn reismomenten vast te leggen en een leuke swing te geven aan reizen.
  Daarnaast staat Noorwegen zeer hoog op mijn lijstje dus de Lonely planet van Norway zou een mooie prijs Zijn! Groetjes Nina

  Reageer
 • Angelique boumans
  30 juli 2017 at 21:40

  Wat een toffe actie! En hij komt als geroepen. Over 3 weken gaan we Zuid Afrika ontdekken en hopen veel wildlife te spotten. Southern African wildlife helpt ons alle dieren van klein en groot, fladderend of verscholen achter de bomen, te herkennen en te benoemen. Wel zo handig voor in mijn reisverslag! En voor de lange vlucht lijkt me het boek Verstand op nul, blik op oneindig toepasselijk en een mooi inzicht in alles wat het land nog meer is.

  Reageer
 • Tikva
  31 juli 2017 at 06:24

  Ik lees graag en heb al weer wat mooie nieuwe boeken gespot. Ik vind het vooral leuk om de wat minder bekende boeken te lezen of juist die van topauteurs. Dat geeft me weer inspiratie om zelf mijn schrijfstijl met name het beschrijven van een plek of omgeving te verbeteren. Ik zou graag “is het nog ver” met kinderen op wereldreis winnen en onverwachte ontmoetingen.

  Reageer
 • Sanne
  31 juli 2017 at 15:55

  Lonely plannet USA en van IJsland zou ik graag willen winnen. Leuke actie en insperirende dingen schrijf je heel leuk!

  Reageer
 • Tessa Cornelissen
  1 augustus 2017 at 14:12

  Wat een leuke actie waar ik erg graag aan mee doe. Ik zou gaan voor de boeken van Lonely Planet Best of USA en Best of National Parks in USA. Om nog ooit heen te gaan, maar deze zomer helaas niet… heb vrijdag een operatie en ruim een week later moet ik voor 6 weken met m’n been in het gips, waarna mogelijk op korte termijn het andere been ook nog volgt… Helaas dus geen échte vakantie voor mij, maar daarom zouden deze mooie boeken extra goed uit komen om te winnen, om zo thuis nog wat vakantiepret te hebben en alvast wat voor te bereiden voor een toekomstige vakantie in de USA.

  Reageer
 • lianne clappers
  1 augustus 2017 at 14:53

  wat een super actie!! Ik doe heel graag mee voor de boeken
  Guide to the National Parks of the United States
  Insight Guide IJsland,
  Dit zijn de landen die bij ons heel erg hoog op de lijst staan en wil heel graag een kansje wagen voor meer info via deze prachtige boeken!!

  Reageer
 • Wendy
  1 augustus 2017 at 14:57

  Geweldige actie en doe graag mee. Ben nu reisverslaafd en ook verslaafd aan reisboeke en reis magazines. En dat terwijl ik tot mijn 32 jaar zelfs heimwee had als ik voor een weekje een huisje op de veluwe had gehuurd en nog nooit had gevlogen. Al geboekt is Mexico, playa del carmen ( natuurlijk al een reisboekje gekocht maar kan niet genoeg hebben) en hopelijk volgend jaar california dus hieronder mijn voorkeur :
  – lonely planet mexico
  – rough guide california

  Reageer

Laat een reactie achter