Menu
Winacties

Winactie: cameratas van Case Logic

Deze winactie is helaas gesloten. Er is inmiddels contact opgenomen met de winnaar.

 

Als ik op reis of op stedentrip ben, vind ik het altijd lastig om een handige tas te vinden waar al mijn spullen inpassen. Meestal komt het erop neer dat ik én een holstertas voor mijn spiegelreflexcamera én een losse tas voor mijn telefoon, portemonnee, eventueel een tablet en andere spullen meesjouw. Onhandig! Twee tassen is zwaar, zitten elkaar in de weg en het is gewoonweg heel onpraktisch. Nu vroeg Case Logic ons of we het leuk vonden om één van hun tassen te reviewen en een tas weg te geven aan onze lezers. Daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen! Lees snel verder voor meer informatie over de tas die ik gekozen heb en hoe je deze kunt winnen!

 

De tas

Na lang wikken en wegen koos ik voor een crossbodytas voor een spiegelreflexcamera en tablet. Deze tas zag er enorm praktisch en slim uit. Binnenin zit een los tasje waarin je heel gemakkelijk je spiegelreflexcamera plus accessoires in op kunt bergen. Je kunt het schot verschuiven, zodat je het extra vakje zo groot of zo klein kunt maken als je zelf wilt. Daarnaast zit er een vak tegen de achterwand van de tas waarin je je tablet makkelijk op kunt bergen. Onder de flap zit een vak met rits, met binnenin nog een aantal kleine vakjes en nog een geheim vakje met rits. Als laatste heeft de flap zelf ook nog een vak met rits. Hierin kun je gemakkelijk spullen opbergen die je vaak nodig hebt. Al met al zag deze crossbodytas er super handig uit en ik besloot deze te kiezen.

Case Logic Tas

 

Mijn mening

Ik nam de tas mee op stedentrip naar Stockholm zodat ik hem meteen goed uit kon testen. Bij het inpakken kwam ik er meteen achter dat het heel handig is dat er zo veel vakken in zitten. Mijn paspoort borg ik veilig in het verborgen vakje op, mijn telefoon ging in de flap en mijn geld zat in één van de kleinere vakjes. Daarnaast had ik genoeg ruimte voor een tijdschrift, wat te eten, een flesje water, een oplader en uiteraard mijn camera.

Case Logic Winactie

Case Logic Tas

 

De eerste dag dat ik de tas in gebruik had, moest ik er wel aan wennen. Hij is een stuk groter dan ik gewend ben en ik vond hem hierdoor wat zwaar. Gelukkig bleek dit echt een kwestie van gewenning, aangezien ik er op dag 2 en 3 totaal geen last meer van had. Het was ideaal om al mijn spullen netjes in één tas te hebben zitten. Omdat hij aan de bovenkant opent, kon ik heel snel en makkelijk mijn camera uit de tas halen. Dit is voor mij eigenlijk het allerbelangrijkst. Ik wil niet eerst een minuut bezig zijn met het pakken van mijn camera, voordat ik een foto kan maken. Omdat mijn telefoon in het voorvak zat, kon ik hier ook gemakkelijk bij en door het netje aan de buitenkant, hoefde ik mijn flesje water niet bij mijn camera in de tas zelf te bewaren. Het is duidelijk dat er goed over deze tas is nagedacht en ik vond hem echt ontzettend handig.

Case Logic Tas

 

Win de Case Logic crossbodytas!

Dan nu het leukste gedeelte: jij kunt deze handige tas zelf winnen en je hoeft hier maar weinig voor te doen! Laat via een comment onder dit artikel weten naar welke bestemming je de tas graag mee wilt nemen en waarom je graag deze tas zou willen winnen. That’s all! Je kunt meedoen tot 1 oktober en we maken de winnaar de volgende dag via Facebook bekend. Uiteraard ontvangt de winnaar ook een mailtje.

Case Logic Tas