Winacties

Winactie: cameratas van Case Logic

Case Logic Tas

Deze winactie is helaas gesloten. Er is inmiddels contact opgenomen met de winnaar.

 

Als ik op reis of op stedentrip ben, vind ik het altijd lastig om een handige tas te vinden waar al mijn spullen inpassen. Meestal komt het erop neer dat ik én een holstertas voor mijn spiegelreflexcamera én een losse tas voor mijn telefoon, portemonnee, eventueel een tablet en andere spullen meesjouw. Onhandig! Twee tassen is zwaar, zitten elkaar in de weg en het is gewoonweg heel onpraktisch. Nu vroeg Case Logic ons of we het leuk vonden om één van hun tassen te reviewen en een tas weg te geven aan onze lezers. Daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen! Lees snel verder voor meer informatie over de tas die ik gekozen heb en hoe je deze kunt winnen!

 

De tas

Na lang wikken en wegen koos ik voor een crossbodytas voor een spiegelreflexcamera en tablet. Deze tas zag er enorm praktisch en slim uit. Binnenin zit een los tasje waarin je heel gemakkelijk je spiegelreflexcamera plus accessoires in op kunt bergen. Je kunt het schot verschuiven, zodat je het extra vakje zo groot of zo klein kunt maken als je zelf wilt. Daarnaast zit er een vak tegen de achterwand van de tas waarin je je tablet makkelijk op kunt bergen. Onder de flap zit een vak met rits, met binnenin nog een aantal kleine vakjes en nog een geheim vakje met rits. Als laatste heeft de flap zelf ook nog een vak met rits. Hierin kun je gemakkelijk spullen opbergen die je vaak nodig hebt. Al met al zag deze crossbodytas er super handig uit en ik besloot deze te kiezen.

Case Logic Tas

 

Mijn mening

Ik nam de tas mee op stedentrip naar Stockholm zodat ik hem meteen goed uit kon testen. Bij het inpakken kwam ik er meteen achter dat het heel handig is dat er zo veel vakken in zitten. Mijn paspoort borg ik veilig in het verborgen vakje op, mijn telefoon ging in de flap en mijn geld zat in één van de kleinere vakjes. Daarnaast had ik genoeg ruimte voor een tijdschrift, wat te eten, een flesje water, een oplader en uiteraard mijn camera.

Case Logic Winactie

Case Logic Tas

 

De eerste dag dat ik de tas in gebruik had, moest ik er wel aan wennen. Hij is een stuk groter dan ik gewend ben en ik vond hem hierdoor wat zwaar. Gelukkig bleek dit echt een kwestie van gewenning, aangezien ik er op dag 2 en 3 totaal geen last meer van had. Het was ideaal om al mijn spullen netjes in één tas te hebben zitten. Omdat hij aan de bovenkant opent, kon ik heel snel en makkelijk mijn camera uit de tas halen. Dit is voor mij eigenlijk het allerbelangrijkst. Ik wil niet eerst een minuut bezig zijn met het pakken van mijn camera, voordat ik een foto kan maken. Omdat mijn telefoon in het voorvak zat, kon ik hier ook gemakkelijk bij en door het netje aan de buitenkant, hoefde ik mijn flesje water niet bij mijn camera in de tas zelf te bewaren. Het is duidelijk dat er goed over deze tas is nagedacht en ik vond hem echt ontzettend handig.

Case Logic Tas

 

Win de Case Logic crossbodytas!

Dan nu het leukste gedeelte: jij kunt deze handige tas zelf winnen en je hoeft hier maar weinig voor te doen! Laat via een comment onder dit artikel weten naar welke bestemming je de tas graag mee wilt nemen en waarom je graag deze tas zou willen winnen. That’s all! Je kunt meedoen tot 1 oktober en we maken de winnaar de volgende dag via Facebook bekend. Uiteraard ontvangt de winnaar ook een mailtje.

Case Logic Tas

Dit vind je misschien ook leuk

 • Brigitte. Josseph
  18 september 2016 op 12:30

  Wat een leuke actie zeg!! Ik volg jullie al een tijdtje op FB. Onlangs naar Praag geweest op vakantie en erg veel aan de tips van Saskia gehad,
  Onze volgende reis zal Mallorca of porto worden denk ik. Dan zou die mooie crossbodytas van Case Logic natuurlijk heel goed van pas komen. Fotograferen is een grote hobby van manlief en onze dochter dus er gaan genoeg spullen mee om deze mooie tas te vullen.

 • Astrid misseyer
  18 september 2016 op 13:11

  Ik wil hem wel winnen om mee te nemen in de herfstvakantie naar Gran Canaria. Het binnenland daar is mooier dan je denkt, en verdient het om gefotografeerd te worden! Ik ben ook iemand die altijd met twee tasjes loopt. 1 voor de camera, 1 voor ” de rest” wat zou het makkelijk zijn, alles in 1. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn ?

 • Johan Pape
  18 september 2016 op 13:16

  Mooie actie en leuke tas. We delen de passie voor fotograferen en reizen. Natuurlijk fotograaf ik veel als ik op reis ben, volgende bestemming Griekenland. Maar ook als straatfotograaf denk ik de tas goed te kunnen gebruiken. Niet te opvallend als fototas en behoorlijk neutrale uitstraling en bijzonder praktisch.
  Succes met jullie reisavonturen en de leuke blogs!

 • Marjolein
  18 september 2016 op 16:11

  Wat een leuke actie! Ik neem de tas graag mee naar IJsland waar ik eind november naar toe ga!

 • nancy alexander
  18 september 2016 op 20:10

  Ik zou de tas meenemen naar de Azoren waar ik elk jaar naar toe ga om walvissen te spotten.

  Ik loop helaas al 3 jaar met krukken en zoek dus een makkelijk tas die ik op mijn heup of voor me kan dragen. Aangezien ik in.staat ben om zoveel foto’s te maken dat ik inmiddels lensy ipv nancy genoemd wordt zou dit een fantastische tas voor mij zijn. Mooi cadeautje voor mijn verjaardag volgende week zondag.

 • Tessa Cornelissen
  18 september 2016 op 22:21

  Wat een gave actie! Deze fijne tas zou mee mogen met een stedentrip in de Benelux.

 • Jenny - ikreis.net
  18 september 2016 op 22:37

  Wat een leuke tas!

  Ik heb al een camerarugzak maar zou graag ook een schoudertas willen voor stedentrips. Dit najaar zou ik hem mee willen nemen naar Leuven of Lissabon.

 • shere
  19 september 2016 op 07:43

  echt een leuke tas!! ik zou het naar Madrid meenemen 🙂

 • Sascha
  19 september 2016 op 20:33

  Leuke winactie! Dit lijkt me heel handig, want ik ben ook zo iemand die normaal gesproken een cameratas én een aparte tas meeneemt. Volgend jaar maken we een rondreis door Amerika en zou het een welkome reisgenoot zijn.

 • Nina Mol
  20 september 2016 op 04:26

  Ik zou gewoon de hele dag deze tas met me meesjeulen! Maakt niet uit waar ik naar toe ga! Zo te zien kan er een hoop in en dat is voor mij het belangrijkste!

 • Anna
  20 september 2016 op 05:58

  Heey die is handig… ik zou hem meenemen naar onze volgende vakantie… ik weet nog niet waarheen dat is.. we hebben nog niks geboekt..

 • jacqueline
  20 september 2016 op 06:10

  Whooh wat een super leuke tas en heel erg praktisch!
  Doe heel erg graag mee!

 • chantal
  20 september 2016 op 06:48

  aangezien mijn airmiles en centje zogoed als op zijn, denk ik dat ik hem heel graag zou inzetten in mijn eigen stad Rotterdam, daar is ook genoeg om te zien en te fotograferen.

 • lizette kerlen
  20 september 2016 op 07:10

  Als ik de volgende keer mijn ouders bezoek in spanje, dan gaat hij mee.

 • dennis kerlen
  20 september 2016 op 07:11

  Dat is toch wel handig om een aantal spullen van mijn zoon ook bij me te hebben, hele mooie tas.

 • elisabeth maria martina
  20 september 2016 op 07:56

  ideaal, dit is het helemaal

 • Geesje
  20 september 2016 op 08:13

  ik zou deze mooie crossbody tas graag meenemen op mijn tripjes in nederland.
  Ga dan wel niet ver weg, maar in nederland zijn er nog genoeg plekje voor mij die ik nog graag wil zien.
  op mijn lijstje staan nog plaatsen zoals een texel, Volendam .

 • Kim de Vries
  20 september 2016 op 08:24

  Ik zou de tas graag meenemen op mijn eerste volgende vakantie naar Tenerife!

 • Marijke
  20 september 2016 op 08:35

  Leuke actie! Ik ga dit najaar naar India en zou graag zo’n tas meenemen, handig!!

 • Annelies Pietens
  20 september 2016 op 09:02

  wat een mooie praktische tas en heel onopvallend. Je zou niet zeggen dat het een tas is die goede inhoud verbergt. Ik zou de tas meenemen naar alle leuke plekjes binnen en buiten Nederland waar wij als gezin vertoeven op dat moment. Dit is heel verschillend van pretpark tot een heerlijk rustgevende boswandeling.

 • WNijssen
  20 september 2016 op 11:29

  Ik ga mijn dochter in Berlijn opzoeken en dan zou ik deze tas goed kunnen gebruiken al mijn persoonlijke bezittingen veilig weggeborgen in deze handige tas!

 • Anita Diepeveen
  20 september 2016 op 11:45

  Zo’n handige tas zou ik graag meenemen als ik uitstapjes maak naar b.v. Texel Daar is altijd zoveel te zien en vast te leggen.
  Vooral met kinderen of onze Franse Bulldog Bink

 • Anita te Gussinklo
  20 september 2016 op 11:46

  Ideaal deze tas, ik loot graag mee en neem hem graag mee naar mijn volgende bestemming, waarschijnlijk Amerika

 • Berber Boonsma
  20 september 2016 op 12:13

  Wij gaan binnenkort op vakantie naar Barcelona. En daar wil ik mijn spiegelreflex camera natuurlijk mee naartoe meenemen, er is genoeg daar om te zien en te fotograferen! Alleen moet ik nog wel iets hebben om mn camera en lenzen goed in te kunnen vervoeren, dit ziet er ideaal uit en ook nog eens heel mooi!

 • Hester
  20 september 2016 op 12:31

  Ik neem de tas graag mee naar Italie om de prachtige gebouwen te fotograferen.

 • anja
  20 september 2016 op 12:45

  erg graag doe ik mee om deze mooie tas mee te nemen op vakantie en daarna ook thuis overal mee na toe te nemen

 • Brit
  20 september 2016 op 12:49

  Ideaal voor degrote reis naar Canada metmijn kleinzoon.

 • Yvonne
  20 september 2016 op 13:24

  Wauw, wat ziet deze tas er mooi uit! En niet alleen mooi, maar wat is hij ook fijn in te delen! Super handig om de benodigde spullen in mee te kunnen nemen!

  En dat komt goed van pas, gezien ik er nogal eens op uit trek met mijn camera! Gewoon in de buurt, een dagje weg, bij het wandelen door een voor mij nieuwe plaats. En op vakantie uiteraard ook zeker ideaal!

 • Sandra
  20 september 2016 op 14:03

  Wat een plaatje! Ik zou deze tas graag mee willen nemen op reis naar onze vrienden in Georgië!

 • leyla
  20 september 2016 op 16:20

  wow! waar kun je deze NIET voor gebruiken! Ik reis veel met de trein op en neer, en neem dan ook altijd mijn notebook mee en wat werk. Naar het station fiets ik dus dan komt deze tas zo super handig van pas! nu maar duimen

 • serdar
  20 september 2016 op 16:22

  Ik ga deze lekker gebruiken voor op reis! lekker handig en je hebt je handen vrij om foto’s te maken of op een kaart te kijken! supertas, xx

 • Iris
  20 september 2016 op 16:38

  Wat een leukerd 🙂 Er staan veel stedentripjes op de planning komende periode.. londen, parijs en barcelona!! Dus zou het heeeel goed kunnen gebruiken

 • Heleen van der Velde
  20 september 2016 op 19:16

  Eindelijk een tas die genoeg ruimte bevat om mee te nemen op mijn roadtrip naar Noorwegen!

 • Betty
  20 september 2016 op 19:30

  Wat een mooie tas,en handig met zoveel vakjes.
  Ik zou hem graag meenemen naar IJsland

 • Inge
  20 september 2016 op 19:52

  Deze CASE LOGIC cameratas is onmisbaar
  op mijn reis naar
  Oeganda, het mooiste plekje bij de evenaar!
  Hiermee neem ik mijn camera met gemak mee naar iedere plek
  zonder dat ik hoef te ‘slepen’ en dat is te gek!
  Ik maak graag kans op deze prijs
  want dan kan ik fijn bepakt op reis!

 • Aniek
  20 september 2016 op 21:03

  Een handige tas met veel ruimte voor mijn reisje naar Amerika.

 • Chantal
  21 september 2016 op 00:21

  Tibet! Superhandig,ik ben enthousiast!

 • b te boekhorst
  21 september 2016 op 05:50

  Naar Bangkok en Koh Samui. Al heel lang geen verre reis gemaakt (wat dichterbij is het ook prachtig hoor) maar nu gaat het er dan echt van komen. Zat inderdaad ook altijd te klungelen met het fototoestel (en die móet mee). Dat probleem zou met deze tas verholpen zijn.

 • CJM de Kok
  21 september 2016 op 06:34

  Ik wil deze mooie tas graag meenemen naar mijn reis naar Suriname volgend jaar. Alles handig in 1 tas samen mee op pad en geweldige foto’s en herinneringen vastleggen en alles stijlvol en mooi mee te dragen

 • Barbara Beun
  21 september 2016 op 08:23

  Prachtige handige tas, ik zou hem overal mee naar toe nemen, vakantie, dagjes uit, weekeindjes weg, geweldig.

 • Petra Blom
  21 september 2016 op 11:48

  Lijkt mij een ideale tas tijdens vakanties en trips. Één tas om in de gaten te houden, je weet dat j alles bij je hebt! Dat wordt een relaxte reis

 • MarliesS
  21 september 2016 op 14:23

  ik ga volgende maand samen met mijn dochter op vakantie naar Andalusie en fotograferen is haar hobby, dus zij kan deze tas goed gebruiken

 • Ymkje
  21 september 2016 op 16:51

  Ik zou mijn Camera graag mee willen nemen in deze praktische en leuke tas op mijn Hollandse trips in de natuur, binnenkort staat Zeeland op het menu!

 • Marjan
  21 september 2016 op 17:20

  Naar Engeland en Schotland, waarop ik helemaal verliefd ben. Ik ben gek op fotograferen dus eigenlijk op iedere trip. Een geweldige handige tas voor alles en camera erbij!

 • Paula
  21 september 2016 op 19:24

  Woeaaah jaaa! WAT een mooie tas.
  Mooi en praktisch! Ook perfect om een goede indruk te maken bij de start van mijn nieuwe baan!

 • Tamara V
  21 september 2016 op 20:29

  Supervette tas voor naar school.Handige indeling en sterk en ook nog eens mooi om te zien.

 • Marian
  21 september 2016 op 20:58

  Ik vind de tas gewoon handig en bovenal erg mooi! Zou hem overal mee naar toe nemen!

 • Marije
  22 september 2016 op 12:58

  Jaaaa! Ik begrijp exact wat je bedoelt, een cameratas waar alles dat je voor een dag-in-de-stad een beetje handig in past is lastig te vinden, als deze er ook nog een beetje leuk uit moet zien. Dit is een fijne, ik zou mijn Nikon er wel aan toevertrouwen 😉

 • Dineke
  22 september 2016 op 14:21

  Ik neem de tas mee naar Korea als we het geboorteland van mijn vrouw gaan bezoeke

 • Anneliese de Waal
  22 september 2016 op 19:18

  Ideaal voor mijn vakantie in november naar Turkije, erg handig voor mijn camera, een erg mooie tas.

  Groetjes Anneliese

 • Anita H.
  22 september 2016 op 21:24

  Het is natuurlijk een hartstikke handige en ook mooie tas, dus die wil ik wel. Bestemming: Berlijn.

 • Maud Bakker
  25 september 2016 op 09:33

  Wat een mooie actie. Niet meer alles in de zak proppen en niet opvallend met je camera overstraat. Binnenkort naar Zweden en daar komt hij heel erg van pas

 • Gea Jager
  25 september 2016 op 16:41

  Ik zou deze tas eerst meenemen naar Kroatië en daarna naar Zuid-Afrika en Namibië.

 • Tjapke | Tjapke Op Reis
  26 september 2016 op 09:39

  Wauw, deze tas ziet er echt superhandig uit! Mijn fototas is eigenlijk een beetje te klein en ik krijg er niets anders in kwijt dan mijn camera, dus moet ik altijd met meerdere tassen sleuren. Ik zou deze tas echt overal mee naartoe nemen, aangezien ik m’n camera ook altijd overal mee naartoe sleur 😉 Mee op uitstapjes of op grotere reizen. De eerstvolgende grote reis gaat naar Toscane, dus daar zou hij wel al heel goed van pas komen!

 • Ebru
  26 september 2016 op 19:55

  Ik denk dat menigen jaloers zullen zijn op deze tas. Deze tas gaat alle uithoeken van de wereld zien! Bij elke reis zal ik deze handige tas meenemen ; super veilig je spullen opbergen en erg handig! ik ga duimen!

 • lela
  26 september 2016 op 19:57

  oohhhh de vraag had beter gesteld kunnen worden ‘waar kan je dit NIET voor gebruiken’ hahaha….ik zal het zeker bebruiken voor mijn werk (laptop etc), sporten, reizen en zelfs een boodschapje doen gaat met deze mooie tas!

 • Jeroen
  27 september 2016 op 14:22

  Bij ons gaat de tas mee naar Lissabon! Overdag lekker zwerven door de stad, en ’s avonds in de smalle straatjes van Alfama een fado-kroegje in. Deze tas lijkt me geweldig omdat ie er zo heerlijk casual uitziet. Niet alleen een handige tas voor de camera, maar ook voor de reisgids, de plattegrond, de telefoon, een snack of een snoepje.

 • Annelies
  28 september 2016 op 19:09

  Wat een leuke tas. Zou te gek zijn om deze mee te mogen nemen in december naar Berlijn. We bezoeken dan deze stad om ook de kerstsfeer daar eens te proeven en natuurlijk mooie foto’s te maken.

 • Nienke van Zutphen
  29 september 2016 op 08:27

  Wat een mooie en handige tas!
  Ik zou deze mee nemen op alle toekomstige reizen, waaronder de huttentocht naar Tirol, waar zo’n compacte tas met allerlei vakjes echt goed van pas zou komen!

 • Michael noo
  30 september 2016 op 14:54

  Super mooie tas om mijn vriendin mee te verrassen.. Denk dat ze deze tas goed kan gebruiken tijdens haar vele bergtochten

 • anica aarts
  30 september 2016 op 19:11

  Ik zou deze tas graag meenemen op mijn citytrips

 • Marijke
  30 september 2016 op 21:41

  We zijn nog in dubio waar we naar zullen gaan. Misschien Praag (we zijn net naar Boedapest geweest en Praag schijnt ook zo’n prachtige stad te zijn) of naar het hippe Stockholm, of misschien rond de Kerst naar Londen. Dichterbij huis naar Maastricht of Groningen staan ook nog op het lijstje. Kortom genoeg reizen in het vooruitzicht om deze mooie en ook praktische tas te gebruiken!