Menu
Winacties

5 jaar Reisgenie: WIN een Sunny Cars voucher van € 100

Deze week bestaat Reisgenie 5 jaar, een mooie reden voor een feestje! Daarom geven we deze week van maandag 9 t/m zaterdag 14 september elke dag een tof cadeau weg. We kozen een aantal van onze favoriete merken waarmee we in de afgelopen jaren hebben samengewerkt en vroegen hen of ze mee wilden trakteren voor onze verjaardag. Vandaag maak je kans op een Sunny Cars voucher van € 100!

 

Zorgeloos een auto huren op reis

Sunny Cars is sinds een paar jaar hét bedrijf waar wij onze auto’s huren in het buitenland. Zo hebben we al een auto via Sunny Cars geboekt in onder andere Zuid-Afrika, West-Amerika, Hawaii, Australië, Jordanië, Kroatië, Spanje en Portugal. Het grootste voordeel van Sunny Cars vinden wij dat de autohuur all-in is. Dit houdt in dat alle nodige verzekeringen al zijn inbegrepen. Je hoeft daardoor op je bestemming geen dure extra verzekeringen af te sluiten, maar je bent wel perfect verzekerd. Mocht er onderweg iets gebeuren, dan wordt dit door Sunny Cars vergoed. Zelfs je eigen risico krijg je volledig terug. In Zuid-Afrika is er bijvoorbeeld tegen onze gloednieuwe geparkeerde huurauto aangereden en dit is destijds erg netjes opgelost door Sunny Cars. Met Sunny Cars kun je dus echt zorgeloos op pad en de mooiste roadtrips maken.

Zuid-Afrika verslagJordanië Rondreis Route

 

Win: een Sunny Cars voucher ter waarde van € 100

Deze winactie is inmiddels gesloten. Er is contact opgenomen met de winnaar en je kunt dus niet meer meedoen.

Ben jij ondertussen enthousiast geworden en wil je binnenkort ook een roadtrip maken met Sunny Cars? Dat komt goed uit, want wij mogen voor ons 5-jarig jubileum een voucher van € 100 weggeven voor autohuur op een bestemming naar keuze. Hoe leuk is dat?

Meedoen is simpel:

 • Vertel in de reactie onder dit artikel waar je graag een roadtrip zou willen maken. Inspiratie nodig? Bekijk hier onze mooiste roadtrips voor op je bucketlist.
 • Laat je e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. We zullen via de mail contact opnemen met de winnaars. Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Meedoen kan tot en met zondag 15 september 23:59u. Maandag 16 september ontvangt de winnaar per mail bericht.

 

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Sunny Cars.

37 Reacties

 • Joyce Visee
  11 september 2019 at 07:18

  Aaah dit zou heel goed uitkomen voor ons tripje naar Schotland!!

  Reageer
 • Nennien
  11 september 2019 at 07:19

  Oooooh, ik zou suuuuuper graag een roadtrip door Costa Rica gaan maken. Door de prachtige natuur, de vele dieren spotten en chillen op ruige stranden 😍😍

  Reageer
 • Michelle
  11 september 2019 at 07:23

  Jaaa! Wat een goeie winactie! Wij gaan voor onze reis in Zuid-Afrika een auto bij Sunnycars huren, dus dit zou zó goed van pas komen!

  Reageer
 • Rachèl Ben Ahmed
  11 september 2019 at 07:34

  Super leuk!!! Dat komt perfect uit. Eind deze maand ga ik samen met mijn vriend het eiland Zakynthos ontdekken. Een huurauto zou daar perfect voor zijn!

  Reageer
 • Vera
  11 september 2019 at 07:57

  Vorig jaar door jullie tips een hele gave rondreis op Yucatán gemaakt. Volgende maand gaan we naar IJsland, waar we ook weer dankbaar gebruik maken van jullie ervaringen! Auto is nog niet gehuurd, maar moet er zeker gaan komen dus dit zou perfect uitkomen!

  Reageer
 • Lara M
  11 september 2019 at 07:58

  Geweldige wincatie! Met Onze autorondreis door Oost- Canada in het vooruitzicht zou dit echt een cadeautje zijn!

  Reageer
 • Josina Derks
  11 september 2019 at 08:04

  Ik zou in Portugal wel een roadtrip willen maken. Nog nooit in Portugal geweest maar ik hoor en lees daar zulke geweldige verhalen over!

  Reageer
 • Corine
  11 september 2019 at 08:18

  O, wat een fijne prijs is dat. Wij zouden heel graag een keer een roadtrip willen maken door Zuid Italië. Puglia of Sicilië staan hoog op ons verlanglijstje.

  Reageer
 • Lambert
  11 september 2019 at 08:21

  Wat een leuke win-actie! Ik ga samen met mijn vriendin een mooie rondreis met de auto door Jordanië maken, de voucher zou daar perfect aan bijdragen.

  Reageer
 • Kathinka
  11 september 2019 at 08:31

  Volgend jaar gaan we 3 weken de eilanden van Hawaii ontdekken! Dit gaan we natuurlijk voornamelijk doen met de auto! Echt een kinds droom die uit komt. “Als ik mijn ogen toe doe, ben ik in Honolulu”.
  Ik heb natuurlijk al onwijs veel hulp gehad aan de blogs op jullie website, en hoop zeker dat er nog meer gaan komen! Deze prijs zal dan ook enorm welkom zijn.

  Reageer
 • Sytske
  11 september 2019 at 08:42

  Een rondreis door Andalusië vind ik geweldig. Een huurauto 🚗van Sunny Cars zou dan heel goed van pas komen. 😃

  Reageer
 • Fallon Giuliani
  11 september 2019 at 09:25

  Zuid-Afrika staat op onze Bucket list, net zoals West-Amerika. De huurauto zou ideaal zijn om deze plekken te mogen ontdekken. 🍀🍀🍀🍀🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

  Reageer
 • Sabine Frijns
  11 september 2019 at 09:40

  Mooie actie, zeker omdat Sunny Cars voor ons al jaren een heel betrouwbare maatschappij is om je auto te huren. Ook als er eens problemen zijn. Als groot liefhebber van Ierland, heb ik voor komend jaar mijn zinnen gezet op een rondreis vanuit Belfast door Noord Ierland.

  Reageer
 • Esmeralda
  11 september 2019 at 10:14

  Voor Costa Rica hebben we al een auto gehuurd. Het volgende op onze bucketlist zal Schotland zijn, dus heel graag!!

  Reageer
 • Menno
  11 september 2019 at 10:26

  We zijn aan het kijken om volgend jaar een roadtrip door het westen van Amerika te maken. Deze bon komt daarbij vast van pas 🙂 net als de tips die jullie telkens geven. Super fijn!

  Reageer
 • Liesbeth Greven
  11 september 2019 at 10:32

  Autohuur bij SUNNY CARS staat voor 100% betrouwbaar en zorgeloos autorijden met altijd de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs en all-in verzekering! Bij SUNNY CARS is all-in écht all-in! De voucher zouden wij heel graag besteden tijdens een volgende vakantie op Sardinië.

  Reageer
 • Bouwina Miedema
  11 september 2019 at 10:38

  We gaan na het lezen van jou blog in oktober de roadtrip maken van San Francisco naar Los Angeles, bedankt voor je fijne artikelen over LA, San Francisco en de roadtrip over highway 1, we vertrekkken 7 oktober en vanuit San Francisco en reizen dan in drie dagen naar Los Angeles, heb al accomodaties geboekt en tickets, nu alleen nog een huurauto dus deze leuke winactie laat ik zeker niet voorbij gaan 😉

  Reageer
 • Anja Schreurs
  11 september 2019 at 10:56

  Hai Saskia en Kimber, dit is echt een geweldige actie van jullie. Ik heb alles in jullie blog doorgelezen over Jordanie, en eeb roadtrip door Jordanie staat voor januari op onze planning. Alles al geboekt, behalve de auto. Dus……ik zou heel graag deze bon winnen.

  Reageer
 • Jessie
  11 september 2019 at 13:50

  Dit zou zeker goed van pas komen wanneer we met onze familie naar zuid Afrika gaan in februari! We gaan met een groep van 9 man zelf rondtrekken door Johannesburg/Kaapstad. Met dit cadeau kunnen we vast een leuke minivan uitzoeken waar we allemaal in passen.

  Reageer
 • Kristel
  11 september 2019 at 14:45

  Natuurlijk willen wij dit winnen! Een roadtrip door zuid Spanje in Andalusië of in de zomer op het prachtige eiland Ibiza! Wij als vaste sunnycars klanten mogen dit niet missen!

  Reageer
 • Simon
  11 september 2019 at 15:07

  Proficiat met jullie jubileum! 🥳

  Erg leuke winactie waar ik graag aan mee doe. Komende zomer richting Ibiza dus zou te gek zijn om met een SunnyCars huurauto het eiland te verkennen.

  Reageer
 • Gelmer
  11 september 2019 at 15:24

  Super leuk dat jullie je blog-verjaardag koppelen aan leuke winacties. Gefeliciteerd en veel succes de komende jaren met bloggen!

  Ik weet nog niet precies in welk land ik de voucher in zou zetten, maar hij zal zeker van pas komen tijdens mijn wereldreis. Het gaafst zou zijn om op Tahiti een huurauto te huren (ik zag dat je zelfs daar via Sunny Cars een auto kunt huren). Waar verreweg de meeste toeristen gelijk door gaan naar Bora Bora e.d. lijkt het me ook erg mooi om meer van Tahiti zelf te ontdekken (en daarvoor is een huurauto echt een must).

  Reageer
 • levin frijns
  11 september 2019 at 15:41

  Voor komend jaar staat Jordanie op de planning. Het huren van een auto bij Sunny Cars is daar zeker een onderdeel van.

  Reageer
 • Harmke
  11 september 2019 at 16:33

  Gefeliciteerd!
  Ik zou graag met de auto Ierland ontdekken!

  Reageer
 • Chantal
  11 september 2019 at 18:21

  Geweldig! We hebben bij Sunnycars geboekt voor onze reizen naar Andalusie, Kroatië (2×), West-Amerika en Slovenië (daar zitten we nu!). Elke keer was het weer goed geregeld en een bijna splinternieuwe auto. Wij zijn fan!

  Waar onze volgende reis naartoe gaat? Nog niet helemaal zeker 😉
  Ijsland, Jordanië, Costa Rica of Montenegro.
  Wat we wel zeker weten is dat we weer gaan rondreizen met een huurauto.. van Sunny dus!

  Reageer
 • Herman van Hussel
  11 september 2019 at 19:02

  Gave actie!
  Wij gaan in januari een roadtrip maken door Baja California Mexico. Dit omdat mijn vrouw graag haar 40e verjaardag wil vieren in ons favoriete land Mexico. Ikzelf ben er jaren geleden 50 geworden. Wij boeken al jaren Sunny cars en zijn dit nu weer van plan maar nog niet gedaan dus. Zou een welkom kado zijn.

  Sunny greetings🌞

  Reageer
 • Jolan van Laarhoven
  11 september 2019 at 19:47

  Gaaf rondsjezen met een autotrip 🙂

  Reageer
 • Kevindev
  11 september 2019 at 20:30

  Het afreizen van route 66 is iets wat bij ons heel hoog op het verlanglijstje staat!

  Reageer
 • Johnny
  11 september 2019 at 20:40

  Een rondreisje door Italië staat op de planning voor deze zomer. Sunny cars is gewoon de beste om hiervoor een auto te huren.

  Reageer
 • Anna
  11 september 2019 at 21:34

  Wij gaan in november naar Zuid Afrika en moeten twee keer een auto boeken i.v.m. binnenlandse vlucht. Deze voucher zou dus super goed van pas komen 🙂 !!

  Reageer
 • Linda
  12 september 2019 at 20:55

  Gefeliciteerd met jullie jubileum!🤗 Super leuke actie! Ik zou graag een roadtrip maken vanuit Miami, Florida. Met onze favoriete auto uit de USA, een Ford Mustang naar o.a. de Keys! We hebben al meerdere malen eenauti gehuurd via Sunny Cars en dat bevalt altijd goed😃👍

  Reageer
 • Remy
  12 september 2019 at 22:11

  Wat een toffe actie! Wij gaan roadtrippen in Zuid-Afrika en huren als ervaren reizigers regelmatig via Sunny Cars, dit zou dus super van pas komen, maar ook stiekem omdat ik echt nooit wat win! Ga vooral zo door met jullie site: goed tips, leuke reisverhalen en zeker inspirerend!

  Reageer
 • Tea
  13 september 2019 at 11:24

  Gefeliciteerd! Op de volgende 5 ^^

  Ik heb nog steeds jullie Jordanie (en Taiwan) route gebooked marked.

  Ik ga volgende maand naar Lanzarote voor een mini road trip (voor zover je het zo kan noemen) langs de verschillende dorpen. Ben heel beniewd.

  Reageer
 • isabelle
  13 september 2019 at 17:58

  Gefeliciteerd! wat maken jullie mooie dingen mee en een ware inspiratie vind ik!! ik zou dit heel graag winnen weer een stukje vd wereld ontdekken!!🎉

  Reageer
 • Yvonne
  14 september 2019 at 08:32

  Gefeliciteerd met jullie 5-jarig blogbestaan. Leuke website, ik heb al een paar artikelen opgeslagen met handige tips, love it! En dan deze acties, toffe giveaways zeg. Ik ben DOL op Sunny Cars, goede ervaringen mee en voor onze roadtrip naar de VS komende maand hebben we de huurauto ook weer bij hen geboekt. Maar er staan nog reisjes genoeg op de wishlist 🙂 Ik zou de voucher gebruiken voor een huurauto in IJsland!

  Reageer
 • Mitch
  14 september 2019 at 11:47

  Deze winter gaan wij een roadtrip maken door Zuid-Afrika. De auto hebben we nog niet geboekt, maar zijn wel van plan deze te boeken bij Sunny Cars. Zou dus erg mooi zijn als we deze winactie winnen!

  Reageer
 • Inge Schokkin
  15 september 2019 at 11:25

  In januari 2020 gaan we naar Jordanië. Mijn vriendin Anja heeft de complete trip in haar 1tje uitgestippeld en geboekt: alleen de huurauto ontbreekt nog. Het zou een grote verrassing zijn als zij de tegoedbon krijgt als dank voor de gedane moeite!!

  Reageer

Laat een reactie achter