Menu
Reisinspiratie / Reisproducten

Een echte Reisgenie aan de muur!

We hoeven je vast niet te vertellen dat de huidige crisis ook veel gevolgen heeft voor Reisgenie. Mensen gaan niet meer op vakantie en geboekte reizen zijn massaal geannuleerd. Dit betekent heel kort gezegd, dat wij vrijwel al onze inkomsten in één keer kwijt zijn. Natuurlijk balen we hier enorm van, maar door de crisis zijn we wel creatiever geworden. En dat uit zich nu in iets heel leuks: we zijn een webshop gestart! Hoe, wat en waar, dat vertellen we je graag!

 

Een steeds grotere liefde voor fotografie

Toen we 5,5 jaar geleden startten met Reisgenie hadden we totaal geen benul van het maken van goede foto’s. We knipten ‘leuke plaatjes’ en dat was het wel. Hoe meer we reisden en schreven, hoe interessanter we fotografie vonden. Dus na een paar maanden bloggen investeerden we beide in goede camera’s. Waar Saskia al jaren loyaal is aan dezelfde camera, heeft Kimber ondertussen al 4 verschillende modellen gehad. De lenzencollectie is tegenwoordig omvangrijk en met ook een cursus fotografie (van Laura Vink, dikke aanrader!) werden de fotografieskills steeds beter.

Omdat we hier vaak vragen over krijgen, op dit moment gebruiken we de volgende camera’s en lenzen:

Zonsopkomst in Lapland

 

Altijd met foto’s bezig

Tijdens het reizen ligt de focus ook steeds meer op fotografie. Niet alleen de verhalen en tips, maar ook de beelden zijn ontzettend belangrijk geworden. We vinden het ook heel leuk om hiermee bezig te zijn en het versterkt onze verhalen als we er goede foto’s bij hebben. Je kunt je vast voorstellen dat onze collectie ondertussen heel omvangrijk is.

Cinque Terre Manarola uitzichtpunt

 

Foto’s van Reisgenie aan de muur

Omdat we het zonde vinden om deze foto’s ‘alleen’ voor de website te gebruiken, hebben we een nieuwe stap genomen. Vanaf nu kun je een echte Reisgenie aan je muur hangen! De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het selecteren van onze favoriete foto’s en het resultaat hiervan is een webshop met meer dan 100 foto’s gemaakt door ons. Ontzettend gaaf om al deze beelden bij elkaar te zien! Uiteraard hebben we nog véél meer foto’s om te delen, dus de komende periode vullen we de shop regelmatig aan met nieuwe werken.

Onze webshop is te vinden op Reisgenie.werkaandemuur.nl. Vind je het leuk om door al onze foto’s te bladeren, ga dan naar het album ‘alles’. De rest van de beelden zijn onderverdeeld op bestemming en thema. Tijdens het uitkiezen van de foto’s kwamen we er al snel achter dat we vooral veel landschappen, stranden en steden in ons archief hebben, dus dat zijn de andere hoofdcategorieën. De komende tijd gaan we nog meer mooie foto’s toevoegen aan onze shop.

Reisgenie werkaandemuur

 

Verschillende materialen en formaten

Onze foto’s zijn te bestellen op meer dan 10 verschillende formaten en in 10 verschillende uitvoeringen. Van een print op doek tot een foto op canvas en van een ingelijste foto tot een foto op glas. Je kunt er zelfs behang van laten maken! De minimale en maximale grootte van de foto die je wilt bestellen is afhankelijk van de materiaalkeuze. Een fotoprint heb je al vanaf €  17,-!

Reisgenie werk aan de muurReisgenie werk aan de muur

 

Verzoekjes

Heb je nou een foto gezien op Reisgenie.nl waarvan je denkt: “die zou ik heel graag aan de muur willen hebben?” Laat het ons weten. Dan voegen we deze toe aan de webshop.

Saona Island

 

Waarom bestellen?

We zou het ontzettend leuk vinden als je een foto van ons bestelt. Niet alleen omdat we het natuurlijk te gek vinden dat jij onze foto’s zo mooi vindt om ze aan de muur te hangen, maar ook omdat je ons hier enorm mee steunt. Reisgenie wordt, net als de rest van de reisbranche, keihard geraakt door de huidige crisis. We hopen dat we snel weer mooie, inspirerende verhalen kunnen schrijven en dat jullie, onze bezoekers, de wereld weer verder kunnen ontdekken. Tot die tijd echter, zijn onze inkomsten heel laag. Door een foto van ons via Reisgenie.werkaandemuur.nl te kopen, ontvangen wij een kleine commissie. Hiermee heb je dus iets moois aan de muur hangen en steun je ons een beetje. Bekijk al onze werken op Reisgenie.werkaandemuur.nl.

Reisgenie werk aan de muur

 

Mis jij het reizen ook en ben je op zoek naar tips om te doen tijdens deze crisis? We deelden eerder al 10 tips om thuis te doen nu je niet op reis kunt.

Het kan zijn dat dit artikel affiliate links bevat. Dit betekent dat wij een kleine commissie ontvangen wanneer je via deze linkjes iets boekt. Dit kost jou uiteraard niets extra. Heb je iets aan onze tips gehad? Dan zouden we het super vinden als je je reis (of je huurauto, accommodatie, vliegticket, excursie of reisproduct) via de linkjes in bovenstaand artikel wil boeken. Heel erg bedankt en we wensen je een geweldige reis! Liefs, Kimber & Saskia

Geen reacties

    Laat een reactie achter