Menu
Winacties

Winactie: waardebon van € 50,- bij Reisartikelen.nl

Deze winactie is helaas gesloten. Er is inmiddels contact opgenomen met de winnaar.

 

De website Reisartikelen.nl heeft sinds kort een vernieuwde webshop. Ter ere van de lancering hiervan mogen wij een waardebon van maar liefst € 50,- weggeven aan één van onze lezers. Ben je benieuwd waar je deze waardebon zoal aan kunt besteden in de webshop van Reisartikelen.nl? Wij laten je onze favoriete producten onder de € 50,- zien. Lees snel verder hoe je kans maakt op de waardebon!

 

#1 Wereldstekker (€ 13,95)

Wanneer je naar het buitenland gaat is een wereldstekker vaak onmisbaar. Je wilt toch even je telefoon of de batterij van je camera kunnen opladen, zodat je de volgende dag weer genoeg foto’s kunt maken. Deze wereldstekker bevat de belangrijkste stekkers, waardoor je in vrijwel elk land ter wereld gewoon je elektrische apparaten op kunt laden.

 

#2 Waterfles (€ 9,95)

Wij nemen zelf altijd een waterfles mee wanneer we gaan vliegen. Deze vullen we nog even na de douane, zodat we voldoende kunnen drinken tijdens de vlucht. In deze variant van Nalgene past maar liefst 650 milliliter. Hij is ook ideaal om mee te nemen tijdens een stedentrip, zodat je niet steeds een los flesje water hoeft te kopen.

 

#3 Pin World Wall Map (€ 48,00)

De Pin World Wall Map is een leuk cadeau voor elke reiziger. Op deze kaart kun je precies aangeven op welke plaatsen jij geweest bent. Je kunt er zelf nog een foto, vliegticket of entreekaartje bij prikken. Er is ook een speciale versie voor Europa beschikbaar. Als je al veel landen bezocht hebt, kun je ook extra pins bij bestellen.

Reisartikelen

#4 100% Stedengids (€ 14,95)

Ga je binnenkort op stedentrip? De 100% stedengidsen zijn wat ons betreft een ideale manier om een nieuwe stad te leren kennen. Per wijk staat er een leuke wandeling in langs bekende en onbekende bezienswaardigheden. Ook worden tips voor bijzondere winkels en restaurants gedeeld.

 

#5 Grid Organizer medium (€ 22,95)

De Grid Organizer is ideaal voor degenen die altijd alles kwijt zijn in hun tas. Met de Grid Organizer kun je de inhoud van je tas overzichtelijk sorteren, waardoor je al je belangrijke spullen altijd snel bij de hand hebt.

 

#6 Eagle Creek Slaapmasker (€ 12,95)

Heb jij ook zo’n hekel aan slaapmaskers die je ogen en wimpers platdrukken, waardoor je niet meer kunt knipperen? Met het Eagle Creek Slaapmasker krijgen je ogen voldoende rust en ruimte door de komvormige oogkleppen. Dit lijkt ons ideaal voor een lange vlucht.

Reisartikelen_2

#7 Senz Smart S Shiny Silver (€ 29,95)

Je hoopt natuurlijk dat het niet regent op je vakantiebestemming, maar helaas is het weer vaak onvoorspelbaar. De lichte Senz Smart S stormparaplu past makkelijk in je tas of koffer en is speciaal gemaakt om te gebruiken wanneer het waait. De paraplu is windbestending tot wel 60 km/h.

 

#8 Crumpled City Map (€ 12,95)

Heb jij ook zo’n moeite om een plattegrond weer netjes op te vouwen? Zeker als het regent en waait is dit soms nogal een opgave. De Crumbled City Map biedt de oplossing. Je kunt deze kaarten eindeloos verfrommelden, doordat ze van zacht en licht materiaal zijn gemaakt. Bovendien is de kaart waterdicht en weegt hij maar 20 gram. Ideaal om mee te nemen op stedentrip dus!

 

#9 Cabeau Nekkussen (€ 26,95)

Slapen in het vliegtuig is vaak ongemakkelijk en soms ronduit onmogelijk. Het Cabeau Nekkussen is de ideale oplossing voor dit probleem! Dit nekkussen is gemaakt van traagschuim, waardoor het zich perfect vormt naar jouw lichaam. Je nek wordt op deze manier perfect ondersteund. Een stijve nek na een ongemakkelijk dutje is met dit kussen verleden tijd.

 

#10 DEET (€ 10,95)

Niet het meest leuke artikel om te kopen, maar wel noodzakelijk als je een verre reis maakt! DEET is bij een tropische bestemming onmisbaar en het is aan te raden om ruim voldoende mee te nemen. Met één flesje doen twee personen gemiddeld één tot twee weken. Met de te winnen tegoedbon kun je dus een fijne voorraad aanleggen.

Reisartikelen

 

Hoe maak je kans op de waardebon van € 50,-?

  1. Ga naar Reisartikelen.nl en bekijk hoe jij je waardebon van € 50,- zou besteden.
  2. Laat hieronder in een reactie weten welk(e) artikel(en) jij zou bestellen met je gewonnen waardebon.

De winnaar wordt via loting gekozen. Je kunt meedoen tot en met dinsdag 26 april. De winnaar ontvangt woensdag 27 april per e-mail bericht, dus vergeet niet om je emailadres achter te laten in het daarvoor bestemde vakje. Je emailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

 

Veel succes!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Reisartikelen.nl