Winacties

Win € 150 tegoed voor een huurauto van Sunny Cars

Jordanië Rondreis Route

Deze winactie is inmiddels gesloten. Er is contact opgenomen met de winnaars.

 

Ben je net als wij gek op het maken van roadtrips? Dan hebben we een super leuke winactie voor je! Je maakt nu kans op € 150 tegoed voor een huurauto van Sunny Cars of één van de twee gloednieuwe ‘On a Roadtrip’ boeken vol met inspiratie voor je volgende roadtrip.

 

Waarom Sunny Cars

Toen ik voor het eerst een roadtrip wilde maken, was ik toch een beetje huiverig of we wel echt een auto moesten huren. Ik hoorde altijd zoveel horrorverhalen over autoverhuurders die je van alles aansmeren en achteraf veel geld eisen vanwege zogenaamde krasjes of schade. Gelukkig kwamen we in contact met de Nederlandse maatschappij Sunny Cars die gebruikt maakt van een all-inclusive formule.

Het grootste voordeel van Sunny Cars vind ik persoonlijk dan ook dat alle verzekeringen al inbegrepen zijn. Je hebt daardoor geen gedoe met verkopers die je extra verzekeringen proberen aan te smeren en je bent toch perfect verzekerd in geval van nood. Er zijn dus geen verborgen kosten, waardoor je ter plaatse geen gedoe meer hebt. Wel is er 24/7 een Nederlandstalige klantenservice bereikbaar, die ons al eens heel goed van pas is gekomen. In Zuid-Afrika is er bijvoorbeeld tegen onze geparkeerde huurauto aangereden en dit is destijds perfect opgelost door Sunny Cars.

We hebben inmiddels al roadtrips gemaakt in een Sunny Cars huurauto in onder andere Mexico, Zuid-Afrika, Spanje, Amerika, Kroatië, Jordanië en Australië. We zijn oprecht enorm tevreden over de goede service en we huren onze auto’s sindsdien altijd via Sunny Cars, zodat we zorgeloos op pad kunnen. We zijn dan ook heel blij en trots dat we begin dit jaar gevraagd zijn als officiële ambassadeurs van de Sunny Roadtrippersclub, waardoor we ook nog eens een hele leuke winactie voor jullie op hebben mogen zetten.

liveverslag Zuid-Afrika

 

Win € 150 tegoed voor je huurauto

We mogen namens Sunny Cars maar liefst € 150 tegoed weggeven voor een huurauto. Daarnaast geven we als tweede en derde prijs hun nieuwe boek On a Roadtrip cadeau. Dit boek staat vol met inspiratie voor je volgende roadtrip.

Meedoen is simpel:

 • Vertel in de reactie onder dit artikel waar jij graag een roadtrip zou willen maken met een huurauto. Inspiratie nodig? Bekijk de 7 mooiste roadtrips die ik ooit gemaakt heb.
 • Laat je e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. We zullen via de mail contact opnemen met de winnaars. Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Je kunt meedoen tot en met dinsdag 3 juli. Op woensdag 4 juli worden de winnaars van de tegoedbon en de twee nieuwe On a Roadtrip boeken bekend gemaakt. De tegoedbon met € 150 tegoed moet voor 30 september ingeleverd worden, maar de roadtrip kan later plaatsvinden.

Niet gewonnen? Bekijk dan de beste tips om te besparen op je huurauto!

 

Deze winactie is gesponsord door Sunny Cars.

Dit vind je misschien ook leuk

 • Ling
  24 juni 2018 op 07:58

  Zelf ben ik gek op roadtrips. Amerika is mijn favoriete vakantieland, daar blijf ik steeds terugkomen. Chili schijnt ook heel mooi te zijn en ooit hoop ik naartoe te gaan.

 • Heleen
  24 juni 2018 op 08:04

  Heerlijk om weer naar Italië te gaan. Maar Santorini staat hoog op mijn verlanglijstje!

 • Arnella Pliska
  24 juni 2018 op 08:06

  Ik zou heel graag met een huurauto door de mooie natuur, kusten en stranden van Montenegro willen touren! Geluk dat het daar heel vaak mooi weer is, het land goedkoop is en ik de taal spreek!

 • Mariken
  24 juni 2018 op 08:07

  Volgend kaar willen gaan roadtrippen in Kroatië. Lijkt me een fantastisch mooi land!

 • Katja
  24 juni 2018 op 08:07

  Roadtrips is de leukste manier om een land te ontdekken. Het liefst zou ik nu een Roadtrip maken door Botswana, om daar de prachtige natuur te ontdekken 😄

 • Elin Vermeulen
  24 juni 2018 op 08:30

  Ik doe graag mee met de winactie! Zou heel graag een keer naar Madeira of Corsica gaan voor een roadtrip. Denk dat je eilanden als deze het beste kan ervaren met een (huur)auto. Lijkt me fantastisch om op deze manier kennis te kunnen maken met Sunny Cars!

 • Inge Jekel
  24 juni 2018 op 08:31

  Al meerdere keren onze auto via Sunny cars gehuurd en ontzettend tevreden! Onze volgende roadtrip willen wij graag maken in het westen van Amerika. Los Angeles, Grand Canyon en Las Vegas o.a. Dit tegoed zouden wij daarom héél graag willen winnen 🙂

 • Michelle
  24 juni 2018 op 08:37

  Afgelopen jaar hebben wij voor het eerst een roadtrip gemaakt, in het westen van de VS. Wat was dat ontzettend gaaf! Ik zou nog heel graag een roadtrip door heel Europa maken. Dat staat nu wel hoog op het lijstje. Maar ook roadtrippen in Ijsland, Ierland en Zuid-Afrika lijkt me supergaaf!

 • Corine Konings
  24 juni 2018 op 09:56

  Hier nog een groot fan van #sunnycars. 😉Met een all-inclusive auto van sunny onder andere al roadtrips gemaakt door de VS, Andalusië, Puglia, Sardinie en Corsica, Zuid-Afrika en Namibië en over twee weken op pad in Kroatië. En volgend jaar hopelijk een ultieme roadtrip door Nieuw-Zeeland ☺️

 • Linda
  24 juni 2018 op 10:17

  Wat een leuke winactie! Wij huren bijna jaarlijks een huurauto via Sunny cars en dat bevalt ons altijd goed! Graag zou ik het eiland Zakynthos willen ontdekken met de huurauto. Maar ook Zuid-Spanje (Andalusië) en Zuid-Afrika staan nog op mijn wensenlijstje.

 • Marjolein de Haan
  24 juni 2018 op 10:36

  Wat een leuke actie! Wij hebben al tickets geboekt voor onze volgende reis naar Patagonië! We willen onder andere daar nog een roadtrip in het Merengebied van Chili gaan maken om daar van de mooie natuur gaan te genieten, dus dat tegoed zou dan heel erg van pas komen!

 • Marcella
  24 juni 2018 op 18:17

  Op zoek naar inspiratie voor een roadtrip op Ijsland kwam ik op jullie blog en vervolgens deze winactie terecht. Ik ga in September met mijn vader voor zijn 60e verjaardag naar Ijsland, dus wat zou er mooier zijn dan in een mooie 4×4 het binnenland verkennen! Jullie tips zijn in ieder geval al super, thanks!

 • Co | Op reis met Co
  24 juni 2018 op 18:38

  Leuke actie! Ik wil volgend jaar mijn 35e gaan vieren op Hawaii en een solo roadtrip gaan maken. Het lijkt me zo gaaf om de road to Hana te rijden! Maar huurauto’s zijn op Hawaii behoorlijk aan de prijs (zeker als je alleen reist), dus zo’n bon zou een heel leuk verjaardagscadeautje zijn 🙂

 • Tess
  24 juni 2018 op 21:13

  Dit zou echt mega tof zijn! Waarom?
  2 jaar geleden hebben ik en mijn vriend 3 te gekke dudes leren kennen op Little Corn Island Nicaragua. We hebben maar 3 dagen met elkaar doorgebracht, maar toen al het plan gemaakt ooit samen een roadtrip te doen maar dan met zijn 5en! En deze zomer gaat dat gebeuren en willen we rond in Guatamala! En jawel met de auto!! ☺️ De tickets zijn geboekt, de rest nog niet dus dit zou echt te leuk zijn! Dus fingers crossed! 🍀🙏🏻

 • Mariëlle
  26 juni 2018 op 07:41

  Eindelijk heb ik mn vriend overtuigd van roadtrippen. Eerst klein begonnen en rond het gardameer en weer terug, maar nu willen we heel graag naar Amerika…. Dus deze bon zou ons goed op weg helpen 😉

 • Madelon
  26 juni 2018 op 11:28

  In september ga ik naar de VS. Van Las Vegas naar Sedona en dan door naar Salt Lake voor wereldconventie van doTerra. Super spannend en het lijkt mij een hele gave roadtrip. Een huurauto zou ik daarom goed kunnen gebruiken!

 • Inge
  26 juni 2018 op 20:29

  In september gaan mijn vriend en ik naar Zuid-Afrika. We hebben er enorm veel zin in, maar vinden het huren van een auto daar nog een beetje spannend! Een tegoedbon zou een leuke verrassing zijn en een leuke start van de reis:)

 • Kevin
  27 juni 2018 op 07:57

  Deze zomer willen wij graag gaan rondtrekken in Florida. Fort Lauderdale, Cocoa Beach, Daytona Beach, St Augustine, Clearwater, Tampa, Fort Myer, Sanibell Island, Naples, Islamorada, Key West en Miami staan al zeker op de planning. Het enige wat ons nog te doen staat is een leuke auto boeken om ons naar deze prachtige bestemmingen te brengen.

 • Gelmer
  29 juni 2018 op 09:06

  Ik heb altijd gezegd dat ik graag een roadtrip in Andalusië wil maken en plekken als Córdoba, Ronda en Granada wil bezoeken. Maar de laatste tijd spreekt Puglia in Italië mij ook wel enorm aan en nu ik regelmatig goedkope vliegtickets naar Bari voorbij zie komen kies ik toch daar voor!

 • Mario
  30 juni 2018 op 10:45

  Ik vakantaseer over een roadtrip op Sardinië, langs woeste kusten en prachtige stranden, door het mooie binnenland en genieten van het fantastische weer.

 • Denise Maas
  1 juli 2018 op 00:11

  Als mijn vriend en ik de auto in stappen zijn we op vakantie. Koffers er in, muziek aan en een snack’je bij de hand. Met de auto hebben we al verschillende landen in Europa bezoek. Mijn vriend en ik zijn ons nu aan het oriënteren op een rondreis in Zuid Afrika! We hebben al langer de wens om ruim drie weken rond te toeren maar nu hebben we de knoop eindelijk doorgehakt en willen we in september gaan! Het lijkt ons prachtig om langs de kust, over de bergen en door de nationale parken te reizen, op zoek naar de volgende verrassing. Na mate we meer lezen en meer verhalen horen worden we steeds enthousiaster. Ook vinden we het ontzettend spannend, niet wetend wat we dadelijk tegen gaan komen. Met een leuke cadeaubon kunnen we de standaard auto up-graden in een SUV zodat we al eerder zien wat er aan gaat komen! Het boek ‘on a roadtrip’ zal ons ook niet verkeerd doen, beetje extra kennis en tips zijn altijd welkom een toerist 🙂

 • jeroen spangenberg
  2 juli 2018 op 16:12

  Kroatie ben ik nog nooit geweest, daar zou ik wel graag een roadtrip maken.

 • Vera
  2 juli 2018 op 21:15

  Ik was op zoek naar tips over een rondreis in Zuid-Afrika en was stiekem al meerdere verhalen aan het lezen. In september willen mijn vriend en ik een rondreis maken door Zuid-Afrika. Ik heb zelf een mooie auto (lees:koekblik) waar we weleens mee naar Kroatië en Italië zijn gereden. De raampjes open was heerlijk maar een (huur)auto met airco zou een fijne extra luxe zijn tijdens de reis. We zijn vorig jaar in Vietnam geweest en daar viel ik (als domme toerist) van mijn scooter. Hoewel de (diepe wond) volgens de Vietnamezen dichtgebrand kon worden met sigaretten koos ik voor een veiligere optie. Ik heb me vaker laten vervoeren met de auto (zodat ook mijn been gestrekt kon liggen) en we maakten gebruik van nachttreinen. Nu zou ik graag eens een mooie avontuurlijke reis willen maken met een huurauto van Sunny Cars. Een auto huren in Zuid-Afrika zou fantastisch zijn! Daar kan ik immers lastiger uit vallen EN hebben we airco;).