Menu
Winacties

Win € 150 tegoed voor een huurauto van Sunny Cars

Jordanië Rondreis Route

Deze winactie is inmiddels gesloten. Er is contact opgenomen met de winnaars.

 

Ben je net als wij gek op het maken van roadtrips? Dan hebben we een super leuke winactie voor je! Je maakt nu kans op € 150 tegoed voor een huurauto van Sunny Cars of één van de twee gloednieuwe ‘On a Roadtrip’ boeken vol met inspiratie voor je volgende roadtrip.

 

Waarom Sunny Cars

Toen ik voor het eerst een roadtrip wilde maken, was ik toch een beetje huiverig of we wel echt een auto moesten huren. Ik hoorde altijd zoveel horrorverhalen over autoverhuurders die je van alles aansmeren en achteraf veel geld eisen vanwege zogenaamde krasjes of schade. Gelukkig kwamen we in contact met de Nederlandse maatschappij Sunny Cars die gebruikt maakt van een all-inclusive formule.

Het grootste voordeel van Sunny Cars vind ik persoonlijk dan ook dat alle verzekeringen al inbegrepen zijn. Je hebt daardoor geen gedoe met verkopers die je extra verzekeringen proberen aan te smeren en je bent toch perfect verzekerd in geval van nood. Er zijn dus geen verborgen kosten, waardoor je ter plaatse geen gedoe meer hebt. Wel is er 24/7 een Nederlandstalige klantenservice bereikbaar, die ons al eens heel goed van pas is gekomen. In Zuid-Afrika is er bijvoorbeeld tegen onze geparkeerde huurauto aangereden en dit is destijds perfect opgelost door Sunny Cars.

We hebben inmiddels al roadtrips gemaakt in een Sunny Cars huurauto in onder andere Mexico, Zuid-Afrika, Spanje, Amerika, Kroatië, Jordanië en Australië. We zijn oprecht enorm tevreden over de goede service en we huren onze auto’s sindsdien altijd via Sunny Cars, zodat we zorgeloos op pad kunnen. We zijn dan ook heel blij en trots dat we begin dit jaar gevraagd zijn als officiële ambassadeurs van de Sunny Roadtrippersclub, waardoor we ook nog eens een hele leuke winactie voor jullie op hebben mogen zetten.

liveverslag Zuid-Afrika

 

Win € 150 tegoed voor je huurauto

We mogen namens Sunny Cars maar liefst € 150 tegoed weggeven voor een huurauto. Daarnaast geven we als tweede en derde prijs hun nieuwe boek On a Roadtrip cadeau. Dit boek staat vol met inspiratie voor je volgende roadtrip.

Meedoen is simpel:

  • Vertel in de reactie onder dit artikel waar jij graag een roadtrip zou willen maken met een huurauto. Inspiratie nodig? Bekijk de 7 mooiste roadtrips die ik ooit gemaakt heb.
  • Laat je e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. We zullen via de mail contact opnemen met de winnaars. Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Je kunt meedoen tot en met dinsdag 3 juli. Op woensdag 4 juli worden de winnaars van de tegoedbon en de twee nieuwe On a Roadtrip boeken bekend gemaakt. De tegoedbon met € 150 tegoed moet voor 30 september ingeleverd worden, maar de roadtrip kan later plaatsvinden.

Niet gewonnen? Bekijk dan de beste tips om te besparen op je huurauto!

 

Deze winactie is gesponsord door Sunny Cars.