Winacties

Winactie: Scratchmap wereldkaart

scratch map

Deze winactie is helaas gesloten. Er is inmiddels contact opgenomen met de winnaar.

 

De Scratchmap is een must have voor iedereen die van reizen houdt. Op deze wereldkaart kun je de landen waar je al bent geweest wegkrassen. In het begin is hij geheel van goud, maar naarmate je meer plekken hebt bezocht wordt de kaart steeds kleuriger. En het goede nieuws: Reisgenie geeft een Scratchmap weg! Lees hieronder hoe je deze kunt winnen.

Wat moet je doen om de Scratchmap te winnen?

 1. Vertel hieronder in een reactie welk land jij in de toekomst graag weg wilt krassen en waarom.
 2. Like onze Facebookpagina.

Je kan meedoen tot vrijdag 21 november. De leukste en origineelste reactie wint deze Scratchmap. De winnaar ontvangt per e-mail bericht.

 

original-scratch-map

Dit vind je misschien ook leuk

 • Veerle
  19 oktober 2014 op 12:12

  Beste mensen van Reisgenie,
  Wat een ontzettend gave must have voor in je huis! Ik zou hem heel erg graag willen, omdat ik gelukkig al heel erg veel te krassen heb:), maar mijn nieuwe reisdroom is Zuid-Afrika en dan vooral Chili en Argentinie vanwege zijn prachtige wijngaarden! Succes met jullie website, het ziet keurig en professioneel uit!

 • Astrid
  19 oktober 2014 op 12:40

  Natuurlijk wil ik hem graag winnen, dat is echt gaaf! En als ik hem niet win wil ik graag weten waar je hem kunt kopen. Onder andere door mijn werk en mijn reispassie wordt het al snel een kleurrijke muurversiering!

 • Margot
  19 oktober 2014 op 15:31

  Aaah, supertoffe winactie! 🙂

  Ik ben al op veel stedentripjes geweest en heb ook nog een (laaaaange) To Travel-lijst, dus als die kaart straks aan m’n muur hangt wordt ie hopelijk snel steeds kleurrijker! Nadat ik in Berlijn gestudeerd heb ben ik vooral daarheen geweest in vakanties om vrienden te zien. Ook heel leuk natuurlijk, maar ondertussen staan New York, (een hamburger eten in) Hamburg , (een Mozartkugel eten in) Wenen en interrailen door Oost-Europa ook op m’n life list/bucket list! Net als het bezoeken van m’n buitenlandse vrienden trouwens, dus hopelijk kan ik me met m’n muntje straks uitleven op Mexico, Canada, Cyprus en Zwitserland. Zo’n grote kaart smeekt natuurlijk ook om een roadtrip door Amerika, een bezoek aan Rusland en een oversteek naar Afrika… Reisplannen genoeg, dus! Nu nog een scratchmap om af en toe bij weg te dromen 🙂

 • gerrie
  19 oktober 2014 op 17:44

  Vietnam staat op ons verlanglijstje omdat we een belofte hebben gemaakt om ooit een goede bekende van ons eens op te zoeken.
  Hij was blij met onze gastvrijheid en wil ons graag een stukje van zijn thuis laten zien.

 • Marleen
  19 oktober 2014 op 18:05

  Lieve reisgenies,

  Gave actie, eerlijk gezegd had ik nog niet van een scratchmap gehoord! Maar het is wel echt heel gaaf! Krassen, krassen, krassen! Ik zou heel erg graag Indonesië weg willen krassen omdat ik zelf een halve pinda ben en graag eens zou willen kijken hoe mooi het daar is…en natuurlijk voor het overheerlijke eten!!! En er zijn nog veel meer mooie bestemmingen, dus een scratchmap komt goed van pas…

  Dikke kus Marleen

 • Daniëlle
  19 oktober 2014 op 20:52

  In de (nabije) toekomst zou ik graag Peru weg willen krassen! Het lijkt me een geweldige uitdaging om een Spaanstalig land te bezoeken waar je echt wel een beetje Spaans moet kunnen om je uit de voeten te maken (ik ben dan ook al stiekem begonnen dit een beetje te leren). Peru was echt het hart van de Inca’s en ik kan me geen betere manier bedenken om over deze traditionele cultuur te leren dan er direct mee in contact te komen. Machu Picchu is daarbij voor mij wel een beetje het (verwachte) hoogtepunt!

  Een land in Latijns-Amerika als Peru is ook helemaal uit mijn comfort zone en zou me veel mooie dingen kunnen brengen.

 • Joris Marinussen
  19 oktober 2014 op 20:57

  Na een avontuur van 8 maanden in Zuidoost-Azië valt er nog een hoop weg te krassen op deze ontzettend gave wereldkaart. Momenteel kras ik het ene na het andere kraslot open in de hoop een mega geldbedrag te winnen. Tsja, want mijn geld is op, maar mijn reislijst wordt alleen maar langer. Mijn volgende avontuur zal zich af gaan spelen in Nieuw-Zeeland, of misschien toch Zuid-Amerika? Europa kan natuurlijk ook nog altijd. Daar is ook nog zoveel moois te zien! De vraag is alleen: wanneer zal dit volgende avontuur beginnen? Ik koop nog maar een kraslot, wie weet heb ik deze keer geluk.

 • Maris
  20 oktober 2014 op 10:17

  Leuke winactie, ik heb deze kaart al een paar keer voorbij zien komen en vind hem echt prachtig! Binnenkort ga ik naar Indonesië dus die zou ik dan meteen weg kunnen krassen. Ik kijk er nu al super uit!

  De rest van mijn wens-reis-lijstje is super lang. Maar ik zou graag Australië willen weg krassen. Een lekker mooi vlak om te krassen en volgens mij echt een unieke ervaring!

 • Josje
  21 oktober 2014 op 19:49

  Ik zou het supergaaf vinden als ik de Scratchmap zou winnen. Ik geef hem dan aan mijn jongste, reislustige, dochter die (net 23) al jaloersmakend veel gereisd heeft. Momenteel is ze (al ruim 8 maanden) met haar vriend aan het backpacken door Australië. De volgende bestemming? Huwelijksreis naar Amerika? ! Maar eerst, ergens volgend jaar, een ‘ tussenstop’ in ‘de schôônste stad van ’t laand’, Tilburg dus, om te werken en sparen voor de volgende reis.

 • Veerle
  22 oktober 2014 op 17:57

  Ik zie nu pas dat ik Zuid-Afrika heb getypt.. maar ik hoop dat jullie natuurlijk wel snappen dat ik Zuid-AMERIKA bedoel, haha! typfouttttttt

 • Inge
  22 oktober 2014 op 18:01

  Ik hou sowieso veel van reizen maar een rondreis door Australië lijkt me fantastisch, ook omdat ik dan een groot gedeelte van de kaart kan wegkrassen;)

 • Inge v S
  23 oktober 2014 op 20:00

  Tuurlijk wil ik die winnen, zou heel graag Australië weer een beetje verder willen open krassen. The world is out there to discover, only thing you need to do is start exploring!

 • Yvon
  26 oktober 2014 op 03:48

  Wat leuke winactie! Ik doe graag mee en het meteen je pagina geliked 🙂

  De scratchmap heb ik al vaker gezien, maar hij hangt hier nog niet aan de muur in huis. Mocht ik hem winnen, dan hoop ik dat ik Nederland als eerste mag open krassen. Want als dat het geval is zou dat betekenen dat ik voor het eerst in 4 jaar weer Kerst met mijn familie kan vieren! En dat zou echt heel veel voor mij, en mijn familie betekenen.

 • Marina
  26 oktober 2014 op 10:15

  Jaa scratchmaps zijn zo gaaf! Ik wil nog een heleboel landen wegstrepen maar ik denk dat bovenaan toch wel zuid-afrika staat! Lijkt me zo’n geweldige ervaring!

 • Roxanne
  3 november 2014 op 01:46

  Leuke winactie! DIT is dus iets voor mij. Mijn vriend en ik omcirkelen landen op een uit 2008 geprint votje papier dat vanwege het vele openvouwen half uit elkaar valt. Daarom wil ik graag meedoen met de winactie! We hebben verschillende reisdoelen, maar een van mijn reisdoelen is een roadtrip maken over de Pan American Highway per moter. Je rijdt dan van Zuid naar Noord Amerika of vice versa. Sowieso is een bezoek aan de US een must omdat bovenaan mijn bucketlist ‘Eten bij Taco Bell’ staat. Daarna even naar Wallmart enzo typisch Amerikaans zijn haha! Mooie dromen .. Liefs, Roxanne

 • Roxanne
  3 november 2014 op 01:47

  Leuke winactie! DIT is dus iets voor mij. Mijn vriend en ik omcirkelen landen op een uit 2008 geprint votje papier dat vanwege het vele openvouwen half uit elkaar valt. Daarom wil ik graag meedoen met de winactie! We hebben verschillende reisdoelen, maar een van mijn reisdoelen is een roadtrip maken over de Pan American Highway per motor. Je rijdt dan van Zuid naar Noord Amerika of vice versa. Sowieso is een bezoek aan de US een must omdat bovenaan mijn bucketlist ‘Eten bij Taco Bell’ staat. Daarna even naar Wallmart enzo typisch Amerikaans zijn haha! Mooie dromen .. Liefs, Roxanne

 • Heleen
  13 november 2014 op 22:22

  Ik heb deze scratchmap overlaatst pad ontdekt! Ik vind het een super idee!
  Zowel ik als mijn vriend reizen graag! Daarom leek het me ideaal om deze speciale wereldkaart op te hangen en liefst zoveel mogelijk plaatsen weg te krassen!
  Ik wil dolgraag eens door Brazilië en Amerika trekken om de andere kant van de wereld te ontdekken!
  Liefs, heleen

 • sophie
  14 november 2014 op 13:03

  In de toekomst wil ik ons eigen mooie landje wegkrassen! Hoe fantastisch de bestemming ook is, thuis komen en je reisverhalen vertellen is altijd fijn. Voorlopig blijf ik nog ‘down under’, maar na 9 maanden ga je de kaas, kroketten en oeverloze zwarte pieten discussies toch missen!

 • harriëtte
  15 november 2014 op 07:43

  Nog een beginneling… maar daarom zéker niet minder enthousiast om de scratchmap helemaal op kleur te willen brengen! Het overzicht van waar ik al wel ben geweest en gave ervaringen heb opgedaan, lijkt me leuk om te hebben want dat verlies ik soms een beetje uit het oog 🙂 Er zijn nog zoveel mooie plekken te ontdekken…