Winacties

Winactie: 3x Tropilex Hangmat of Hangstoel

Hangmat tropilex

Deze winactie is helaas gesloten. Er is inmiddels contact opgenomen met de winnaars.

 

Wil je even lekker tot rust komen? Ben jij ook al aan het wegdromen over een volgende reis? Kortom: ben jij toe aan heerlijk tropisch relaxen? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

 

Ik ontving afgelopen week een prachtige Tropilex hangmat van de Hangmat Gigant. Helaas is het nu nog een beetje te koud om buiten te liggen, dus voorlopig lig ik heerlijk binnen te relaxen in mijn hangmat. Verwarming aan, zomers muziekje op, drankje erbij en ik heb echt even het gevoel dat ik op vakantie ben! De hangmat ligt echt heerlijk.

Hangmat tropilex

 

Het viel me gelijk op dat de hangmat best zwaar is. Dit komt doordat de hangmatten uit het Tropilex assortiment van een dikkere stof worden geweven dan normale hangmatten. Hierdoor zijn de hangmatten erg stevig. Door de handige spreidstokken kun je bovendien gemakkelijk in de hangmat klimmen, terwijl het bij andere hangmatten nog weleens een gedoe is om erin te klimmen.

Hangmat tropilex

 

Naast hangmatten heeft Tropilex overigens ook kleurrijke hangstoelen in het assortiment. Zo kun je naast heerlijk liggen ook ontspannen zitten. De hangmatten en hangstoelen van Tropilex zijn gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. Het voordeel van een gedeeltelijk polyester hangmat of hangstoel is dat het milieuvriendelijker is dan een 100% katoenen hangstoel.

Hangmat tropilex

 

Ik ben enorm blij met deze mooie vrolijke hangmat en ik kan niet wachten tot het beter weer wordt en ik lekker buiten in de zon kan genieten in mijn hangmat. Wil jij ook wel zo’n mooie Tropilex hangmat of hangstoel? Wij mogen maar liefst drie hangmatten of hangstoelen verloten onder onze lezers!

 

Wat moet je doen om zo’n toffe hangmat of hangstoel te winnen?

Vertel hieronder in een reactie:

 1. Welke hangmat of hangstoel uit het Tropilex assortiment je graag zou willen winnen.
 2. Aan welk land of stad deze hangmat of hangstoel je doet denken.

Je kan meedoen tot en met dinsdag 29 maart. Door middel van loting zullen we drie winnaars selecteren. De winnaars ontvangen woensdag 30 maart per e-mail bericht, dus vergeet niet je emailadres achter te laten in het daarvoor bestemde vakje.

Tropilex hangmatten en hangstoelen

Je kunt kiezen uit het gehele Tropilex assortiment, dus niet alleen de hangmatten die hierboven staan aangegeven. De hangmatten en hangstoelen worden geleverd zonder standaard. Zo kun je zelf kiezen of je je hangmat het liefst aan een boom, aan de muur, aan het plafond of aan een standaard hangt.

 

Wat vinden jullie van deze kleurrijke hangmatten?

Dit vind je misschien ook leuk

 • Leon
  2 maart 2016 op 15:57

  Zo’n mooie blauwe Hangmat Tortuga Ocean lijkt me heel gaaf om te hebben. Doet me denken aan het vakantiehuisje van mijn ouders op Curacao. Zo blauw is die zee daar ook altijd!!! 🙂

 • Evie Moeskops
  2 maart 2016 op 16:00

  Wat een mega gave hangmat!
  Ik zou het super vinden om de Hangmat ‘Tortuga’ natura te winnen! Mooie naturel kleur met een mooie versiering.

  Deze hangmat doet me direct denken aan de bungalow waarin ik met een vriendin verbleef op Koh Tao – Thailand in 2012. We hadden daar zo’n prachtige hangmat op onze buiten veranda hangen waarin we dagelijks relaxten na onze intensieve training voor het behalen van ons Padi open water duikbrevet. Deze herinneringen zou ik maar wat graag weer ophalen in onze overdekte veranda, thuis in Nederland 🙂

 • Joyce
  2 maart 2016 op 16:00

  Wow, wat zijn deze hangmatten mooi! Ik kan er bijna geen een uitkiezen, ze zijn stuk voor stuk leuk en uniek. Mijn voorkeur gaat uit naar de hangmat Rortuga Autumn, de kleuren doen me denken aan een hangmat waar ik vaak in te vinden was toen ik aan het backpacken was in Australië. Lijkt me heerlijk om hier weer eens in te liggen 😉

 • Tjapke | Tjapke Op Reis
  2 maart 2016 op 16:15

  Oooh ik ben zo’n fan van hangmatten, maar heb er zelf nog nooit een gehad, dus dit is mijn kans! 😀 Ik zou voor de hangmat Tortuga Ocean gaan. Die doet me gelijk denken aan Sardinië waar de zee zo’n mooie helderblauwe kleur heeft! Ik hou enorm van die prachtige kleuren van de oceaan en het lijkt erop dat ik me in deze hangmat op een tropisch eiland kan wanen, dat zou wel echt genieten zijn! 🙂

 • Chantal
  2 maart 2016 op 16:22

  Wat een leuke winactie! Ik doe mee!
  Ik wil heel graag de hangmat ‘Tortuga’ Autumn winnen, want deze hangmat doet mij denken aan mijn stage diep in de jungle van Suriname van 10 (!) jaar geleden. Ik heb daar diep in de jungle ook het werkwoord ‘hangmatteren’ uitgevonden. ’s Avonds lekker bijkomen in de hangmat van alle avonturen! En slapen in de hangmat uiteraard, want een bed was er niet!

 • Hanneke
  2 maart 2016 op 16:25

  De hangmat Tortuge Autumn doet me denken aan de mooie tijd in prachtig Zuid-Afrika. Lekker bijkomen na een dagje ravotten met kinderen. Lekker voor op mn balkonnetje!

 • Eva Ummelen
  2 maart 2016 op 16:56

  Wat gaaf! Ik ga binnenkort aan het schrijven van mijn scriptie beginnen en hoe kan ik dat nu beter doen dan vanuit een hangmat? Ik zou graag de tortuga autumn winnen vanwege de warme kleuren die hij heeft. Deze doen me denken aan mijn stedentrip naar Boedapest afgelopen herfst. De kleuren daar waren net zo prachtig! En in Japan komende oktober hoop ik weer zulke mooie herfstkleuren te mogen zien!

 • karlien
  2 maart 2016 op 17:15

  Fantastisch! De lounge Ocean, die doet me aan fantastisch Curacao denken. We kunnen er helaas niet drie keer per jaar heen, het gevoel hierheen halen is een goed alternatief.

 • Nina
  2 maart 2016 op 17:20

  Wauw! Leuk hoor! Ik zou graag de “Hangstoel Tropical Lounge Autumn” willen winnen. Hele mooie warme kleuren die me doen denken aan Zuid Afrika.

 • Evelien
  2 maart 2016 op 17:22

  Superleuke actie!!
  Ik zou voor de Barbuda Autumn gaan. Een hangmat zou een aanwinst zijn voor op mijn balkon nu de lente er weer aan komt. En de Barbuda Autumn doet me denken aan Indonesië: warme kleuren, gastvrije mensen, heerlijke stranden.

 • Marlynn
  2 maart 2016 op 17:25

  Die blauwe links bovenin de tortuga oceaan, super mooi en lekker relaxed. Als ik aan de hangmat denk denk ik aan het land Griekenland lekker op de stranden van Kreta relaxen.

 • Rowan
  2 maart 2016 op 17:47

  Wat een leuke winactie, ik kan het dan ook niet laten om mee te doen.. Ik wil al heel lang een lekkere hangmat, maar het is vaak zo prijzig he. Ik kan nooit kiezen, maar mijn oog is nu gevallen op de Grenada Oriënt. Ik moet dan meteen denken aan onze vakantie op Curaçao, met die vrolijke kleurtjes!

 • Noortje v Odijk
  2 maart 2016 op 18:02

  De Tropilex Grenada Pine is absoluut mijn favoriet! De vrolijke kleuren doen me denken aan de prachtige natuur en zee van Nieuw Zeeland, nummer 1 van landen op mijn bucketlist! Ik ga hard duimen dat ik de gelukkige mag zijn van deze toffe actie!

 • Michèle
  2 maart 2016 op 18:36

  Ik kreeg deze tip van mijn dochter, zo leuk!
  Nu ben ik een weegschaal, en het klopt wat ze zeggen over de weegschaal, niet kunnen kiezen.
  Dus nu ook, wèèr moeilijk, haha wat een dilemma.
  Maar oké, ik ben eruit. Het zou de Tortuga Izmir worden. De kleuren doen mij denken aan: de eilanden van Nederland. De natuur, het strand, de duinen en de zon (wanneer hij schijnt). Heerlijk vertoeven op onze eilanden. Nu spaar ik een servies rond de jaren 1940-1945, ook met deze kleuren! Dus dubbel zo leuk! Ik ga duimen.

 • angelique boumans
  2 maart 2016 op 18:54

  Hoi dames! Wat een gave actie! Mijn voorkeur gaat uit naar de hangmat tortuga izmir! Hij heeft zo’n mooie kleuren, deze brengen me terug naar de portugeese sferen van de algarve en liggend in deze hangmat zou ik dagdromen over nieuwe bestemmingen en avonturen! #daydreamer #traveljunkie

 • Nathalie de Rooij
  2 maart 2016 op 18:59

  Hangmat Autumn vind ik mooi! De vrolijke, warme kleuren doen me denken aan Burkina Faso, aan de stad Bobo-Dioulasso waar de vrouwen in de meest prachtige kleuren zijn gekleed! In Bobo-Dioulasso hing ik ook voor het laatst in een hangmat…. <3

 • Danielle
  2 maart 2016 op 21:47

  Ik ben pas verhuisd naar een klein appartementje en ,jawel, voor het eerst heb ik ook een tuintje. Wat zou het fijn zijn om in de zomer lekker te kunnen relaxen in de hangmat ‘martinique’ raspberry en zo te kunnen genieten van de zonnestralen die het tuintje bereiken. De leuke kleurtjes van de hangmat zien er ook lekker zomers uit. Zo krijg ik ondanks dat ik deze zomer niet op vakantie ga, vast wel het idee dat ik op vakantie ben.

 • Renzo de Jonge
  3 maart 2016 op 08:30

  Ik zou graag de hangmat Hangmat ‘Barbuda’ sunny willen. De hangmat doet me denken aan onze trip naar Suriname. Dit was in 2012. Daar hebben we een zevendaagse excursie op en nabij de Mahoni / Tapanahony Rivier gemaakt. In een korjaal de rivier afgezakt tot aan Apetina, Tebu top beklommen, het Surinaamse dorpsleven van dichtbij meegemaakt en uiteraard zeven dagen geslapen in een hangmat. Dit was onze eerste hangmatervaring, wat zeker niet tegengevallen is! Les één. altijd schuin in een hangmat liggen als je wilt slapen. Door schuin te liggen, trek je als het ware de hangmat recht. Hierdoor lig je zelf ook rechter, waardoor je beter slaapt.

 • Joshua
  3 maart 2016 op 13:48

  Gaaf hoor! Die hangmatten doen me denken aan mijn verblijf op een drijvend resort op de River Kwai in Thailand. Hoewel het sowieso al bijzonder was om te slapen in een drijvend hotel, maakte het onweer van deze hangmat een extra mooie belevenis! Ik heb nog nooit zo van onweer kunnen genieten als toen in mijn hangmatje!

 • dar
  3 maart 2016 op 15:27

  Oooh ik heb als kind altijd gedroomd van een hangmat, maar nu ik bijna ga samenwonen zou mijn droom eindelijk uitkomen :). Ik ging kijken op de website van hangmatgigant en werd verliefd op Hangmat ‘Tortuga’ Ocean. Omdat ja het me doet denken aan mijn lievelings plek op aarde: de zee om precies te zijn in Oekraine (zwarte zee).

  liefs, darya

 • Marleen
  3 maart 2016 op 16:04

  Wat een geweldige hangmatten en hangstoelen. Moeilijk om een keuze te maken! Ik zou gaan voor de Hangmat ‘Alabama’ dubbel Navy Blue. (een dure variant, i know)
  Ik moet bij deze hangmat denken aan de heerlijke Italiaanse stranden. Relaxen op een heerlijk bed met een ijskoude Limoncello in je hand.

 • Ymke
  3 maart 2016 op 16:27

  Ik ben helemaal weg van de hangmat ‘Tortuga’ bazalt, deze brengt me weer helemaal terug naar een plek in Griekenland, Skyros een van de Griekse eilanden welteverstaan. Het zou heerlijk zijn om hierin weg te mogen dromen onder de boom in mijn eigen achtertuin!

 • Niandy
  3 maart 2016 op 18:48

  Ik kom zelf Van curacao, maar woon hier al 19 jaar lang. Ik ben helemaal weg van de “tortuga ocean”. Als ik erin lig zal het me doen denken aan het mooie heldere blauwe zee, witte strand en blauwe lucht van mijn eiland.

 • Coby Remeijsen
  3 maart 2016 op 18:55

  Wat een super leuke hangmatten en een gave actie. Ik zou graag wegdromen in de vrolijke hangmat ‘Tortuga’ Izmir en zo terugdenken aan de leuke vakanties in Griekenland op het mooie eiland Malia waar wij vaak komen. Lekker wegdromen in de tuin en zo de mooie vakantieherinneringen ophalen en alvast bruin worden voor alle volgende vakantiebestemmingen :-)!

 • Ilona Remeijsen
  3 maart 2016 op 19:01

  Het is net of ik terug ben op Ibiza als ik de hangmat ‘Tortuga’ Izmir zie. Wat een super leuke vakantie was dat, elke dag zon, strand en heerlijk chillen op het strand in een hangmat. Het is een super gave en mooie stad waar veel te beleven is met mooie strandjes. Vooral de stranden Aigua Blanques en Cala Xarraca zijn echte aanraders!
  Graag zou ik deze herinneringen weer willen ophalen in deze gave hangmat. De vrolijke kleurtjes maken mij erg blij en doen mij aan het altijd vrolijke en kleurrijke Ibiza denken. Ik kan niet wachten om er 1 te winnen en te genieten van de heerlijke relax-uurtjes in deze leuke hangmat van de zomer :D!

 • Anita H.
  4 maart 2016 op 00:40

  Ik vind de hangmat ‘Tortuga’ Ocean echt prachtig. Die wil ik dus graag winnen.

 • Femke vd S
  4 maart 2016 op 10:07

  De Hangstoel Trinidad Izmir doet me denken aan onze vakantie in Zuid-Afrika waar de vrouwen hun kindje op de rug dragen met mooie gekleurde draagdoeken. Deze stoel zou perfect zijn om terug te dromen naar die mooie periode.

 • Marieke
  4 maart 2016 op 16:52

  Wat een leuke wijnachtige!
  Ik wil graag de rode winnen, zoeken waar jij in ligt.
  Het doet me denken aan mijn vakantie op Bali, heerlijk op het strand, half onder een boom in een hangmat???? met wat heerlijk vers fruit.
  En nu maar duimen!

 • Severine Hennissen
  4 maart 2016 op 20:10

  Super coole actie! Ik zou voor de Hangmat ‘Tortuga’ Ocean gaan. Deze doet me echt denken aan de stranden in Lombok. Het water was daar zo blauw en de stranden zo mooi wit, daar past deze hangmat echt perfect bij!

 • Eva Narcisz
  4 maart 2016 op 22:30

  Hangmat ‘Margarita’ pine, doet me denken aan Thailand. Ik loot graag mee. Heerlijk in de zomer lekker chillen , cocktail drinken en genieten van de zon . Je krijgt het gevoel alsof je op vakantie bent in je eigen tuin. Wat wil je nog meer ?! Bedankt voor de kans. Fijn weekend.

 • Bianca
  8 maart 2016 op 21:07

  Ohh wat een prijs, wat is dit chill,
  een ‘Brasil’ cappuccino hangstoel dat is wat ik wil!
  Na een drukke dag slinger ik ‘m aan een tak,
  en heb ik aan de rest écht even lak.
  Niemand maakt me meer wat, schommelend in mijn stoel,
  ik stress ‘m niet, ben helemaal cool.
  Zo laad ik mij op, zo word ik weer zen,
  ja dat is het helemaal voor deze reisgenie-fan.
  Met haar blog erbij, mooier wordt het leven niet,
  mijn ultieme rustmoment, waar ik zo van geniet.
  In de stoel waan in me weer in Brazilië op het strand,
  mijn favoriete vakantieland.

 • Myrthe
  8 maart 2016 op 22:22

  Bij het zien van de Hangmat ‘Grenada’ pine was ik direct verkocht! Die kleur, die heerlijke stof! Doet me direct denken aan Italië Toscane. Het groen van de heuvels en de bomen. Zzzzzzzzzzzz!

 • Jessica
  10 maart 2016 op 02:34

  Mooie hangmatten, zien er stevig uit! En leuke win-actie, ik ga het ook even delen met mijn lezers 🙂 Ik heb zelf al zo’n soortgelijke hangmat uit Suriname thuis, maar ik ben nog wel steeds op zoek naar een goede reishangmat die niet te veel ruimte in mijn backpack inneemt. Maar eens rondsnuffelen in het reis-assortiment ;p

 • Bianca
  12 maart 2016 op 08:40

  De familie hangmat Barbuda Earth met zijn felle kleuren doet mij terug denken aan onze vakantie op de Gili eilanden waar we ook hangmat hadden, wat was dat relaxed! Hoe te gek zou dat zijn om deze zomer ook thuis in een hangmat te kunnen relaxen.

 • Debbie
  12 maart 2016 op 11:18

  Ik zou kiezen voor de hangmat Martinique Ocean. Ik zou deze heeeel graag mee terugnemen naar Zweden om daar in de prachtige natuur heerlijk te genieten in de hangmat 🙂

 • Nennien
  12 maart 2016 op 11:34

  Wat een toffe actie! De Grenada Bazalt brings back some good memories van een super speciale reis naar Thailand met 6 van mijn beste vrienden. Op Koh Lanta hadden we hutjes aan het strand met onze eigen hangmatten op de veranda, heeeeeeerlijk!!

  En daar, in het bijzijn van onze vriendjes en vriendinnetjes ben ik ten huwelijk gevraagd. ?
  De hangmat zou het perfecte aandenken zijn aan deze onvergetelijke reis!!

 • Wieteke
  12 maart 2016 op 12:05

  http://www.hangmatgigant.nl/hangmat-tortuga-ocean ik zou de hangmat ‘tortuga ocean’ heel graag willen winnen. Ik heb 1x op een hangmat gelegen en was verkocht, geen last van mijn rug daarin, heeeerlijk. Deze doet mij denken aan het Griekse eiland Santorini. Het prachtige blauw witte eiland. Top vakantie gehad daar.

 • Jenny - ikreis.net
  12 maart 2016 op 12:31

  Wat een leuke hangmat! Helaas heb ik geen bomen in mijn tuin (daar is de tuin te klein voor), dus ik zou kiezen voor een standaard. Gezien mijn liefde voor rood en paars zou dat precies de hangmat zijn als de foto’s bij dit artikel 😉

 • Jaimy
  13 maart 2016 op 19:56

  Wat een leuke hangmatten en -stoelen! De hangstoel Trinidad orient vind ik prachtig. Deze doet me denken aan Isla Holbox in Mexico. Op dat heerlijke eiland heb ik voor het eerst kennis gemaakt met hangstoelen.

 • Stephanie
  14 maart 2016 op 15:05

  Het is bijna vijftien jaar geleden dat ik voor het laatst in een hangmat heb gelegen. Samen met mijn kersverse echtgenoot op het strand van Sri Lanka waar we toen net een paar dagen daarvoor zijn getrouwd. Zou een leuk ‘terug in in de tijd’ moment zijn. Samen weer met een biertje naar de ondergaande zon kijken, ook al is dat dit keer vanuit een hangmat in Friesland!
  En als ik dan toch mag kiezen dan heel graag de ‘Grenada’ bazalt.

 • pleun
  14 maart 2016 op 15:56

  http://www.hangmatgigant.nl/hangmat-tortuga-ocean doet mij niet denken aan een mooie verre reis maar aan een hele dierbare herinnering aan mijn avontuur 20 jaar geleden toen ik al 11 jarig meisje met de trein vanuit Eindhoven naar Den Haag ging en mocht slapen bij mijn grote nicht. En jawel dat was de eerste keer in een hangmat. Een warme herinner! Nu is het misschien niet ver toen leek het een wereldreis!

 • chantal
  16 maart 2016 op 13:42

  Wauw, die hangmatten zijn echt heel gaaf – wat een prachtige kleuren!
  De meeste associaties komen bij mij naar boven bij “Hangmat ‘Grenada’ pine”; als je wat dieper duikt kleurt alles om je heen in tinten van dat mooie diepe blauw… Ik krijg heerlijke flashbacks naar de tijd dat ik stage liep op Curaçao en hiervoor overdag meer onder dan boven water te vinden was. En dat groen is gelijk aan de chille schildpadden die tijdens het duiken helemaal zen voorbij kwamen drijven. Wat een mooie tijd =)

 • Nadia
  20 maart 2016 op 14:20

  Prachtige kleuren, ruime keuze! Nou, ik vind de hangmat ‘Grenada Izmir’ het leukst. Blauw als de zee op de Malediven en mooi bont als cocktails! ?

 • Marcella
  22 maart 2016 op 09:58

  Wat een onwijs gave hangmatten! Ik wil er graag eentje winnen! Op mijn dakterras zou hij prima passen, dan kan ik er lekker genieten van de zon. Nu al zin in!

 • Kirsten | Travelaar.nl
  22 maart 2016 op 14:12

  Wat een super leuke winactie. Ik doe heeel graag mee! Aangezien we al onze spullen hebben verkocht en toch weer een keer naar Nederland moeten zou het geweldig zijn als een gave hangmat op ons ligt te wachten! Kunnen we doorgaan met wat we graag doen in Azië, chillen in de hangmat! 😉 Ik moet meteen denken aan onze afgelopen weken in Maleisië. Heeeel lastig kiezen maar ik zou gaan voor de “Grenada Izmir”! Nu heel hard duimen hier in de Filipijnen 😉

 • Zilla
  22 maart 2016 op 14:27

  Zonder tuin of balkon vertoef ik graag op mijn favoriete plekje in de woonkamer van m’n appartementje. De ramen wijd open, een lage avondzon, een glas wijn en een goed boek. Alle kussens van de bank en het bed voor een ultiem relax momentje. Regelmatig doe ik mijn ogen dicht en reis ik met m’n gedachten af naar prachtige stranden, groene bergen en reusachtige rotsgebieden. De hangstoel-trinidad-natura maakt dit afdwalen nóg fijner en wat doet deze stoel me denken aan eenvoud. Eenvoud in alle prachtige Aziatische landen waar je met eenvoud de wereld aan kunt. Ik zie mezelf al zitten, fantaserend over een prachtige reis, een reis richting dromen en geluk.

 • Sanne
  27 maart 2016 op 22:19

  Hangmat ‘Tortuga’ natura doet me denken aan Italië. Heerlijk dromen over die heerlijke vakantie…

 • viola
  28 maart 2016 op 17:26

  El ” fantasy Ibiza ” Take Me espero en cuenta para España , cuando estoy en el jardín antes de nuestra caravana en Ouddorp mentira 🙂 ) ) )

  De “ibiza fantasy ” neemt me hopelijk in gedachten mee naar Spanje als ik in de tuin vóór onze caravan in Ouddorp aan Zee lig :-)))) .(.en nu nog een betere google translate er op loslaten ;-))