Winacties

Review + Winactie: Lipstick USB Powerbank

lipstick powerbank

De winactie is inmiddels gesloten. Er is inmiddels contact opgenomen met de winnaar. 

 

Tegenwoordig gebruik ik mijn smartphone steeds vaker wanneer ik op reis ben. Ik gebruik hem onder andere om het thuisfront op de hoogte te houden, om de weg te zoeken middels GPS, om TripAdvisor te checken voor de leukste restaurantjes, om mijn favoriete muziek te luisteren of om tijdens een lange treinreis een film of serie te kijken. Helaas vergen alle deze applicaties ook erg veel van de batterij van mijn telefoon, dus het is al meer dan eens voorgekomen dat mijn telefoon leeg is als ik mijn eindbestemming bereik. Zo frustrerend als je net even iemand wilde bereiken of als je op wilt zoeken wat het adres van je hotel ook alweer was.

 

lipstick usb powerbank

Daar heb ik nu gelukkig een oplossing voor gevonden. De lipstick hierboven is namelijk niet bedoeld om mijn lippen mooi te maken, maar hij zorgt er wel voor dat mijn telefoon tot wel twee keer volledig opgeladen kan worden wanneer ik onderweg ben. Ik was echt verbaasd hoe snel de powerbank zelf was opgeladen en hoe lang hij mijn telefoon van stroom kan voorzien. Daarnaast vind ik het design heel tof. Er zijn veel saaie batterijen voor je telefoon te koop, maar zeg nou zelf, hoe leuk is deze lipstick?! Zoals je ziet is hij vrij klein, dus hij past makkelijk in je handtas of backpack. De ideale gadget voor op reis wat mij betreft!

 

usb powerbank lipstick

Hieronder heb ik nog even alle voor-en nadelen voor je op een rijtje gezet.

Voordelen

 • De USB Powerbank is klein en past makkelijk is je tas. Hierdoor is hij makkelijk mee te nemen op reis.
 • Het leuke en unieke lipstick-design zorgt ervoor dat ik hem nóg leuker vindt.
 • De powerbank laadt snel op en is dus binnen no-time klaar voor gebruik.
 • Hij gaat erg lang mee. Je kunt je telefoon tot wel twee keer helemaal opladen.
 • Deze powerbank is geschikt voor vrijwel alle telefoons, tablets en e-readers. Ideaal dus als je meerdere apparaten meeneemt op reis.

Nadelen

 • Er is alleen een kabel bijgeleverd om de powerbank zelf op te laden, maar niet om vervolgens je telefoon op te laden met de powerbank. Dit staat overigens duidelijk vermeld op de website en gelukkig heeft vrijwel iedereen natuurlijk ook een eigen telefoonoplader waarmee je de accu gemakkelijk met je telefoon kunt verbinden.
 • Het bijgeleverde kabeltje is erg klein, dus het kan handig zijn als je zelf een langere micro-USB kabel hebt. Gelukkig is de powerbank wel licht genoeg om aan het kleine kabeltje te blijven hangen.

lipstick usb

Al met al ben ik super blij met mijn nieuwe Lipstick USB Powerbank. Hij ziet er niet alleen leuk uit, maar hij zorgt er ook voor dat mijn telefoon lekker lang meegaat, wat natuurlijk ideaal is als je op reis bent en je telefoon niet overal kunt opladen. Volgende maand maak ik een treinreis van bijna 8 uur door Indonesië en mijn nieuwe ‘lipstick’ gaat dan zeker mee, zodat ik onderweg mooi wat films of series kan kijken.

 

WINACTIE

Wil jij tijdens je vakantie ook nooit meer een lege smartphone? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op € 25,- shoptegoed, te besteden bij Smartphonehoesjes.nl. Je kunt met dit tegoed onder andere de unieke universele Lipstick USB Powerbank bestellen (t.w.v. € 24,95). Heb je liever een ander product? Dat kan natuurlijk ook. Naast het lipstick design kun je ook kiezen uit andere powerbanks voor wat extra telefoon power. Ook een extra geheugenkaart, een stijlvolle tabletcase en een mooi hoesje voor je smartphone behoren tot de opties. De keuze is aan jou!

 

Wat moet je doen om een universele lipstick USB Powerbank te winnen?

 1. Laat onder dit artikel een reactie achter waarin je vertelt wat jij zou uitkiezen met je gewonnen waardebon. Dit mag natuurlijk de Lipstick USB Powerbank zijn, maar ook een van de andere producten van Smartphonehoesjes.nl
 2. De winnaar ontvangt per e-mail bericht, dus vergeet niet je emailadres achter te laten in het daarvoor bestemde vakje (we zullen je emailadres uiteraard niet voor andere doeleinden gebruiken).

Je kunt meedoen met de winactie tot en met 30 juli. De winnaar wordt random gekozen uit alle reacties en krijgt op 1 augustus bericht.

 

Wat vinden jullie van deze unieke Lipstick USB Powerbank?

Dit vind je misschien ook leuk

 • Ine Kanters
  19 juli 2015 op 08:39

  Ik wil graag de lipstick USB Powerbank winnen. Als ik ergens een hekel aan heb is het wel een lege mobiel. Dus daar kan verandering in komen als ik deze prijs win. Handig voor op vakantie en onderweg.

 • Carla
  19 juli 2015 op 08:41

  Leuke actie. Ik zou de lippenstick kiezen. Lijkt mij ideaal.

 • Jos de Kousemaeker
  19 juli 2015 op 09:28

  Ik zou voor de Lipstick USB Powerbank gaan; lijkt me superhandig.

 • Livia
  19 juli 2015 op 10:27

  Leuke winactie! Ik zou de usb powerbank kiezen aangezien ik nogal vaak mijn telefoon vergeet op te laden :/

 • Angelique
  19 juli 2015 op 10:43

  Sowieso zou ik de lipstick kiezen. Ik zit vaak met een lege telefoon op reis, wat ergernissen oplevert van het thuisfront. Daarom zou ik hen en mezelf hier een enorm plezier mee doen!

 • Susan
  19 juli 2015 op 11:07

  De lipstick! Wat een leuk (en handig) ding 🙂

 • Birgitta
  19 juli 2015 op 11:55

  Iedere vrouw (her)kent de te volle handtas. Maar voor zo’n handige lipstick is zelfs in mijn tas nog een plekje vrij. En… zo blijf ik optimaal bereikbaar, natuurlijk!

 • Melissa Souidy
  19 juli 2015 op 13:46

  Voor het tegoed zou ik waarschijnlijk toch voor de lipstick powerbank gaan. Tijdens een dagje weg is het ideaal als ik mijn accu toch nog kan opladen. En door het formaat en de look zou ik graag de lipstick uitkiezen.

 • Margien Klein Haneveld
  19 juli 2015 op 17:01

  Ik zou vol voor de powerbank gaan! Ik hou van reizen en ga dan ook regelmatig
  richting het mooie Peru. Tijdens het reizen en wachten op het vliegveld is het dan ook
  ideaal om je telefoon even op te kunnen laden, om contact te kunnen houden met iedereen 🙂

 • Sabrina
  19 juli 2015 op 20:37

  Die lipstick! Super leuk is die. Ook het vordeel, dat het niet te herkennen is als een elektronisch dingetje, en dus niet zo snel gejat wordt. Dit zou heel handig zijn op mijn reis door Kenia deze zomer.

 • Anita H.
  19 juli 2015 op 22:01

  Deze Lipstick USB Powerbank is wel erg gaaf zeg. Die wil ik wel kiezen mocht ik winnen (ik hoef dus eigenlijk niet verder te kijken bij het assortiment).

 • Marit
  20 juli 2015 op 07:19

  De Lipstick USB Powerbank ziet er leuk uit en lijkt me ook nog eens reuze handig dus ik denk dat ik die zou kiezen

 • melissa
  20 juli 2015 op 09:21

  Dit is echt een topprijs en dan zeker de Lipstick USB Powerbank welke ik zelf ook zeker zou kiezen: functioneel, handig en nog hip ook!

 • Anita te Gussinklo
  20 juli 2015 op 14:34

  ja die Lipstick USB Powerbank is gaaf!
  Hoewel ik ook wel een snoertje (oplader) voor de ipad zou kunnen gebruiken.
  Ach bestellen we die er gewoon bij.

 • Jan
  20 juli 2015 op 17:08

  Lijkt me leuk mijn vriendin te verrassen met de lipstick powerbank

 • Freya
  20 juli 2015 op 20:26

  Ik zou kiezen voor de Lipstick USB Powerbank, handig en leuk!

 • Simone
  20 juli 2015 op 21:46

  Leuke actie! Ik zou zeker voor een op,ader gaan… Mijn telefoon zit vastgegroeid aan mijn hand (behalve wanneer hij leeg is…:)

 • Dirk
  21 juli 2015 op 10:03

  Eindelijk een lipstick waar ik ook wat aan heb!

 • Claudia
  21 juli 2015 op 11:51

  Super handig die lipstick!
  Ik ga bijna op reis en ik denk dat ze in Sri Lanka geen USB aansluiting in de trein hebben? (hehe)

 • Ivana
  22 juli 2015 op 12:37

  Ik zou ook voor de lipstick Powerbank gaan. Ik ben best wel chaotisch en ga vaak halsoverkop weg. Hierdoor vergeet ik vaak mijn oplader mee te nemen wat voor mij er onhandig is aangezien ik geen navigatie in mijn auto heb en het echt moet doen met de navigatie op mijn mobiel. Dit zou dus een super oplossing zijn voor iemand zoals mij!

 • Linda
  22 juli 2015 op 20:15

  De Lipstick USB Powerbank en dan bestel ik er meteen een nieuw hoesje bij. http://www.smartphonehoesjes.nl/design-tpu-hoesje-samsung-galaxy-s4-11942547.html en

 • Alissa
  22 juli 2015 op 21:21

  Lipstick USB Powerbank natuurlijk! wat een leuk en handig ding

 • sanne
  23 juli 2015 op 00:19

  Ik zou sowieso voor een powerbank gaan mijn telefoon is namelijk altijd leeg op de meest vervelende momenten.
  De lipstick powerbank ziet er bovendien geweldig uit.

 • Lies
  23 juli 2015 op 09:22

  Ik heb even rondgeneusd, maar ik geloof dat ik de lipstick echt wel het leukste vind! Echt super handig en stijlvol!

 • Wendy
  24 juli 2015 op 11:23

  moeilijk te kiezen, ik zie zoveel leuks op de website, maar ben op zoek naar een flipcase-hoesje of een portemonnaie waar mijn mobiel ook in past! Zodat hij veilig en beschermd is opgeborgen!

 • Linda Smeets
  26 juli 2015 op 18:50

  De lipstick is leuk en reuze handig maar ik kies voor een echt lederen case voor mijn smartphone omdat ik een goede bescherming net iets belangrijker vind.

 • Fleur
  27 juli 2015 op 00:22

  Als ik de waardebon heb gewonnen, kies ik voor de Lipstick USB Powerback. Ik ga binnenkort met school een busreis maken naar het verre Spanje en daarom kan ik de Lipstick USB Powerbank hard gebruiken om de batterij van mijn telefoon bij te laden.
  Een super mooi en handig ding!

 • Jessica
  27 juli 2015 op 09:28

  Haha wat gaaaf, en lekker klein ook 🙂 Mijn zoektocht naar een externe batterij is gestopt, want deze powerbank is echt ideaal! Er komen gelijk weer jeugdherinneringen naar boven; in Totally Spies gebruikten ze ook altijd lipsticks als laserguns, haarspelden als boomerang en zo ;p Een telefoonhoesje gaat voor mij helaas niet lukken, aangezien ze NERGENS voor een Acer telefoon hoesjes hebben. Dus met de waardebon zou ik de Lipstick USB Powerbank kiezen! 😉

 • Judith
  28 juli 2015 op 08:26

  Ik zou de lipstick kiezen! Binnenkort mag ik weer op reis en omdat ik fotografeer en film met mijn telefoon is deze altijd te snel leeg. Met deze superleuke powerbank hoef ik niet tussendoor een plek te zoeken waar ik mijn oplader in kan pluggen.

 • Marleen
  28 juli 2015 op 09:44

  Lieve reisgenies,

  Ik zou graag de lipstick usb powerbank willen winnen en waarom? Dit jaar wordt het waarschijnlijk de camping en omdat we daarheen gaan met ons tentje zit er geen stroompunt bij..daarvoor zou deze Powerbank de ideale oplossing zijn zodat ik en mijn vriend samen onze telefoon nog een keertje kunnen Powerboosten?

 • sandra
  28 juli 2015 op 10:00

  Aangezien ik nou al weken loop met een hoesje voor mijn mobiel waar mijn mobiel steeds uitvalt, kies ik dan denk ik toch maar voor een nieuw mobielhoesje. Heel jammer want ik vind die powerbank echt heel erg vet!

 • Miss happinez
  28 juli 2015 op 12:40

  Ik zou zeker weten voor de Powerbank gaan. Mijn telefoon gaat altijd veeeeel te snel leeg en dit is dan super handig.
  Email: [email protected]

 • Sabrina
  29 juli 2015 op 14:29

  Als ik win, ga ik voor de USB powerbank (ook ik loop er altijd tegen aan dat mijn telefoon veel te snel leeg is en vaak net op een belangrijk moment waarbij er tevens geen stopcontact in de buurt is :O) of voor een microSD geheugenkaart (doordat ik zoveel foto’s maak, is mijn geheugenkaartje continu vol! Het wordt tijd dat ik er een geheugenkaart in stop met wat meer GB 🙂 …

  Hoe dan ook komt het heel goed van pas! Ik ga over 3 maanden voor het eerst een half jaar backpacken door Azië en moet nog heel wat producten aanschaffen. Met deze waardebon heb ik weer net iets meer te besteden 😀

 • Mara
  29 juli 2015 op 19:39

  Wat een superhandige powerbank deze laat je vast nooit in de steek, en ook nog eens een leuk ding om te zien.
  Ik zou zeggen : fingers crossed en winnen maar, en anders naar deze site mensen:

  http://www.smartphonehoesjes.nl/design-tpu-hoesje-samsung-galaxy-s4-11942547.html

 • Priscilla
  30 juli 2015 op 09:17

  Die powerbank is écht ge-wel-dig! wat een keileuk item!!!
  ik zou, als ik zou winnen, wel nog even twijfelen tussen de powerbank en een sportband voor mijn telefoon. Als ik nu ga fitnissen heb ik mijn telefoon altijd op de apparaten liggen, echt fijn is dat niet. zo’n fancy pink sportbank zou ook wel wat zijn: http://www.smartphonehoesjes.nl/puro-running-band-sportarmband-iphone-6-roze.html