Menu
Winacties

Review + Winactie: Lipstick USB Powerbank

De winactie is inmiddels gesloten. Er is inmiddels contact opgenomen met de winnaar. 

 

Tegenwoordig gebruik ik mijn smartphone steeds vaker wanneer ik op reis ben. Ik gebruik hem onder andere om het thuisfront op de hoogte te houden, om de weg te zoeken middels GPS, om TripAdvisor te checken voor de leukste restaurantjes, om mijn favoriete muziek te luisteren of om tijdens een lange treinreis een film of serie te kijken. Helaas vergen alle deze applicaties ook erg veel van de batterij van mijn telefoon, dus het is al meer dan eens voorgekomen dat mijn telefoon leeg is als ik mijn eindbestemming bereik. Zo frustrerend als je net even iemand wilde bereiken of als je op wilt zoeken wat het adres van je hotel ook alweer was.

 

lipstick usb powerbank

Daar heb ik nu gelukkig een oplossing voor gevonden. De lipstick hierboven is namelijk niet bedoeld om mijn lippen mooi te maken, maar hij zorgt er wel voor dat mijn telefoon tot wel twee keer volledig opgeladen kan worden wanneer ik onderweg ben. Ik was echt verbaasd hoe snel de powerbank zelf was opgeladen en hoe lang hij mijn telefoon van stroom kan voorzien. Daarnaast vind ik het design heel tof. Er zijn veel saaie batterijen voor je telefoon te koop, maar zeg nou zelf, hoe leuk is deze lipstick?! Zoals je ziet is hij vrij klein, dus hij past makkelijk in je handtas of backpack. De ideale gadget voor op reis wat mij betreft!

 

usb powerbank lipstick

Hieronder heb ik nog even alle voor-en nadelen voor je op een rijtje gezet.

Voordelen

  • De USB Powerbank is klein en past makkelijk is je tas. Hierdoor is hij makkelijk mee te nemen op reis.
  • Het leuke en unieke lipstick-design zorgt ervoor dat ik hem nóg leuker vindt.
  • De powerbank laadt snel op en is dus binnen no-time klaar voor gebruik.
  • Hij gaat erg lang mee. Je kunt je telefoon tot wel twee keer helemaal opladen.
  • Deze powerbank is geschikt voor vrijwel alle telefoons, tablets en e-readers. Ideaal dus als je meerdere apparaten meeneemt op reis.

Nadelen

  • Er is alleen een kabel bijgeleverd om de powerbank zelf op te laden, maar niet om vervolgens je telefoon op te laden met de powerbank. Dit staat overigens duidelijk vermeld op de website en gelukkig heeft vrijwel iedereen natuurlijk ook een eigen telefoonoplader waarmee je de accu gemakkelijk met je telefoon kunt verbinden.
  • Het bijgeleverde kabeltje is erg klein, dus het kan handig zijn als je zelf een langere micro-USB kabel hebt. Gelukkig is de powerbank wel licht genoeg om aan het kleine kabeltje te blijven hangen.

lipstick usb

Al met al ben ik super blij met mijn nieuwe Lipstick USB Powerbank. Hij ziet er niet alleen leuk uit, maar hij zorgt er ook voor dat mijn telefoon lekker lang meegaat, wat natuurlijk ideaal is als je op reis bent en je telefoon niet overal kunt opladen. Volgende maand maak ik een treinreis van bijna 8 uur door Indonesië en mijn nieuwe ‘lipstick’ gaat dan zeker mee, zodat ik onderweg mooi wat films of series kan kijken.

 

WINACTIE

Wil jij tijdens je vakantie ook nooit meer een lege smartphone? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op € 25,- shoptegoed, te besteden bij Smartphonehoesjes.nl. Je kunt met dit tegoed onder andere de unieke universele Lipstick USB Powerbank bestellen (t.w.v. € 24,95). Heb je liever een ander product? Dat kan natuurlijk ook. Naast het lipstick design kun je ook kiezen uit andere powerbanks voor wat extra telefoon power. Ook een extra geheugenkaart, een stijlvolle tabletcase en een mooi hoesje voor je smartphone behoren tot de opties. De keuze is aan jou!

 

Wat moet je doen om een universele lipstick USB Powerbank te winnen?

  1. Laat onder dit artikel een reactie achter waarin je vertelt wat jij zou uitkiezen met je gewonnen waardebon. Dit mag natuurlijk de Lipstick USB Powerbank zijn, maar ook een van de andere producten van Smartphonehoesjes.nl
  2. De winnaar ontvangt per e-mail bericht, dus vergeet niet je emailadres achter te laten in het daarvoor bestemde vakje (we zullen je emailadres uiteraard niet voor andere doeleinden gebruiken).

Je kunt meedoen met de winactie tot en met 30 juli. De winnaar wordt random gekozen uit alle reacties en krijgt op 1 augustus bericht.

 

Wat vinden jullie van deze unieke Lipstick USB Powerbank?