Contact

Over Reisgenie

Wij zijn Kimber en Saskia, de bloggers achter Reisgenie. Reisgenie is een reisblog voor iedereen die op zoek is naar inspirerende reisverhalen, mooie bestemmingen en tips. We willen mensen enthousiast maken over bepaalde bestemmingen op basis van onze eigen ervaringen. Daarom zijn we altijd op zoek naar de mooiste plekjes, de leukste excursies en het lekkerste eten. Via uitgebreide, persoonlijke en informatieve blogs helpen we je met het voorbereiden van je volgende reis of stedentrip. Ons doel is om je te laten zien dat reizen niet moeilijk hoeft te zijn, maar juist vooral heel leuk is.

 

Samenwerking

Reisgenie trekt maandelijks meer dan 50.000 unieke bezoekers, met in totaal 100.000 paginaweergaven per maand. Hiermee bieden we een mooi podium om bepaalde bestemmingen of reis-gerelateerde producten onder de aandacht te brengen. Reisgenie staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 64086038.

Wij staan altijd open voor een samenwerking met een mooi bedrijf dat goed past bij Reisgenie. Denk hierbij aan:

  • Persreizen waarbij wij (of één van ons) een bestemming ontdekken en hier één of meerdere uitgebreide blogs over schrijven
  • Advertorials of sponsored posts
  • Product reviews
  • Winacties
  • Advertentie op Reisgenie.nl

Benieuwd naar alle samenwerkingsmogelijkheden, wil je ons iets toesturen of wil je graag onze mediakit ontvangen? Neem contact met ons op via [email protected].

 

Wil je met Reisgenie in contact komen?

Heb je een vraag of tip voor ons of ben je op zoek naar meer informatie over een bepaalde bestemming waar we over hebben geschreven? Dan kun het beste een reactie achterlaten onder het artikel waar je een vraag over hebt, zodat ook andere lezers iets aan de antwoorden hebben. Heb je een specifieke vraag voor ons die niet bij een artikel past? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected]. Wij helpen je graag met al je (reis)vragen.

 

Disclaimer

Alle artikelen en foto’s op Reisgenie zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van ons. Wij werken samen met verschillende affiliate partijen en in enkele artikelen op Reisgenie staan daarom affiliatelinks. Als je via deze links een product koopt of een vlucht of accommodatie boekt, ontvangen wij daar een kleine commissie voor. Je betaalt zelf uiteraard niets extra. Op deze manier kunnen we kostendekkend zijn en kan onze website verder vrij blijven van banners. Alle artikelen op Reisgenie zijn geschreven op basis van onze eigen ervaring en mening. Er zullen geen artikelen verschijnen waar we niet achter staan of waarin we niet eerlijk onze mening kunnen of mogen delen.

Saskia & Kimber

Saskia (links) en Kimber (rechts)