Menu

Contact

Over ons

Wij zijn Kimber en Saskia, de bloggers achter Reisgenie. We hebben elkaar jaren geleden ontmoet tijdens onze studie Communicatie-en Informatiewetenschappen in Tilburg. Hier raakten we niet uitgepraat over reizen. Onze gezamenlijke passie voor reizen, schrijven en fotograferen delen we sinds 2014 op Reisgenie.nl. Sinds 2019 is ons team uitgebreid met gastblogger Eline. Zij schrijft maandelijks een artikel voor Reisgenie.nl

Over Reisgenie

Reisgenie is een reisblog voor iedereen die op zoek is naar inspirerende reisverhalen, mooie bestemmingen en tips. We willen mensen enthousiast maken over bepaalde bestemmingen op basis van onze eigen ervaringen. Daarom zijn we altijd op zoek naar de mooiste plekjes, de leukste excursies en het lekkerste eten. Via uitgebreide, persoonlijke en informatieve blogs helpen we je met het voorbereiden van je volgende reis of stedentrip. Ons doel is om je te laten zien dat reizen niet moeilijk hoeft te zijn, maar juist vooral heel leuk is.

Reisgenie staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 64086038.

Samenwerking

Reisgenie trekt maandelijks tussen de 75.000 en de 100.000 unieke bezoekers, met in totaal tussen de 150.000 en 250.000 paginaweergaven per maand. Hiermee bieden we een mooi podium om bepaalde bestemmingen of reis-gerelateerde producten onder de aandacht te brengen.

Wij staan altijd open voor een samenwerking met een mooi bedrijf dat goed past bij Reisgenie. Denk hierbij aan:

  • Persreizen waarbij wij (of één van ons) een bestemming ontdekken en hier één of meerdere uitgebreide blogs over schrijven
  • Advertorials of sponsored posts
  • Product reviews
  • Winacties
  • Advertentie op Reisgenie.nl

Benieuwd naar alle samenwerkingsmogelijkheden, wil je ons iets toesturen of wil je graag onze mediakit ontvangen? Neem contact met ons op via [email protected]. Wij plaatsen geen eenmalige gastblogs en doen niet aan linkruil.

Eerdere samenwerkingen

Logo's samenwerkingen Reisgenie

Wil je met Reisgenie in contact komen?

Heb je een vraag of tip voor ons of ben je op zoek naar meer informatie over een bepaalde bestemming waar we over hebben geschreven? Dan willen we je vragen om een reactie achter te laten onder het artikel waar je een vraag over hebt, zodat ook andere lezers iets aan de antwoorden hebben. Heb je een specifieke vraag voor ons die niet bij een artikel past? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected] Wij helpen je graag met al je (reis)vragen. We krijgen dagelijks enorm veel vragen binnen, dus het kan soms even duren voor je een reactie hebt.

Bekijk onze disclaimer & privacy policy.