Menu
Winacties

Winactie: georganiseerd op reis met de Packing Cubes & Kabel Organizers van Sunflake

Deze winactie is inmiddels gesloten. Er is contact opgenomen met de winnaars.

 

Eerder deze maand ontvingen we een berichtje van Sunflake waar we stiekem wel om moesten lachen. Ze hadden Kimber’s review van de Sinin koffer gelezen en vonden dat de koffer op de foto toch wel wat beter ingepakt kon worden. Daarom stuurden ze ons hun packing cubes op, waarmee je kleding gemakkelijk kunt organiseren en terugvinden in je koffer. Aangezien onze vele elektronica kabels ook vaak los in onze tas slingeren, mochten we ook een kabel organizer testen. En het leukste: omdat de producten ons zo goed zijn bevallen, mogen we ook drie packing cubes sets of kabel organizers verloten!

 

De beruchte foto van Kimber’s koffer

SININ Koffer InhoudSorry Kimber, maar ik moet Sunflake gelijk geven. Dit kan inderdaad veel beter.

 

Hoe zag mijn koffer er vroeger uit?

Nu ik Kimber’s inpakkunsten hierboven een beetje belachelijk heb gemaakt, kan ik ook wel even vertellen hoe het er vroeger bij mij aan toe ging. Voordat ik packing cubes gebruikte, of er überhaupt van gehoord had, stonden Kimber en ik regelmatig in het buitenland net voor de douane nog allerlei kleding over elkaar aan te doen. We hadden dan weer eens te veel geshopt, kregen alles onmogelijk in ons kleine koffertje gepropt en hadden geen zin om flink bij te moeten betalen omdat we te veel bagage hadden. Vaak gingen we dus met drie jurken over een broek en een jas volgepropt met elektronica door de douane. Als ik die foto’s nu terug zie, begrijp ik er niets van. We gingen toen vaak maar een weekendje weg en tegenwoordig kan ik prima twee weken op reis met enkel handbagage. Dat komt voor een groot deel doordat ik inmiddels al jaren packing cubes gebruik. Hoog tijd dus om jullie én Kimber te laten zien hoe ik tegenwoordig mijn koffer inpak.

Inpakken op vliegveld
Jaren geleden voor de douane in Sevilla, waar Kimber deze foto’s maakte van mijn inpak-en verkleedkunsten om alles toch mee door de douane te krijgen zonder bij te betalen.

 

Packing Cubes Set

We ontvingen deze Packing Cubes Set, met drie packing cubes in verschillende maten. De packing cubes van Sunflake zijn van stevig materiaal, maar toch zijn ze erg licht. In de grootste variant heb ik onderin 1 trui en 1 vest gelegd met daarbovenop 1 lange broek, 2 korte broeken, 4 hempjes en 2 t-shirts. De truc zit hem in het oprollen van je kleding. Daardoor kun je veel meer kwijt en heb je minder kreukels en vouwen in je kleding. In de middelste variant heb ik 7 jurken opgerold en in de kleinste variant zitten 14 onderbroeken en 14 paar sokken. Je kunt dus gemakkelijk voor twee weken aan kleding kwijt in deze packing cubes.

Packing Cubes Sunflake
Packing Cubes Sunflake

 

Kabel Organizer

Hoewel ik al geruime tijd gebruik maak van packing cubes, is in mijn geval mijn handtas vaak een chaos vanwege de wirwar van losse kabeltjes. We ontvingen daarom ook de Elektronica & Accessoires Reisetui Deluxe die speciaal ontwikkeld is om al je elektronica en kabeltjes netjes te organiseren. De etui heeft twee losse compartimenten met rits. In het ene deel bewaar ik alle kabeltjes (o.a. van mijn iPhone, GoPro, e-reader, aux-kabel, powerbank en koptelefoon), een polarisatiefilter voor mijn camera en mijn e-reader. Door de elastische lussen blijven de kabels goed op hun plek zitten. In het tweede deel bewaar ik extra SD-kaartjes, twee powerbanks en een stekker. Er is zelf nog flink wat ruimte over.

Kabel Organizer SunflakeKabel Organizer Sunflake

 

Hoe ziet mijn koffer er tegenwoordig uit?

De drie packing cubes en de kabel organizer passen gemakkelijk in mijn handbagagekoffertje. Als je goed kijkt, zie je zelfs dat dit nog hetzelfde koffertje is als op de foto’s hierboven. Dit formaat koffer kun je bij vrijwel alle vliegmaatschappijen gratis als handbagage meenemen. In het bovenste deel plaats ik de grootste packing cube. In het andere deel liggen de overige twee packing cubes en de kabel organizer. Er kunnen zo nog makkelijk een kleine toilettas en twee paar schoenen bij. Ik kan me echt niet meer voorstellen dat ik vroeger zo moest proppen wanneer we een weekendje weg gingen, terwijl ik nu zelfs kleding voor twee weken kwijt kan dankzij de packing cubes. Zo ga je veel efficiënter met de ruimte om, waardoor je veel meer mee kunt nemen. Ook tijdens het reizen zorgen de packing cubes ervoor dat ik alles veel gemakkelijker terug kan vinden, doordat alles een vaste plek heeft. Zeker als je net als ik ook wat moeite hebt met inpakken of op reis vaak je koffer overhoop moet halen om iets terug te vinden, is dit echt een uitkomst.

Packing Cubes Sunflake

 

Winactie: maak kans op een Packing Cubes Set of een Kabel Organizer

Wil jij ook graag wat georganiseerder op reis? We mogen namens Sunflake maar liefst 3 packing cubes sets of kabel organizers verloten!

Meedoen is simpel:

 • Ga naar de website van Sunflake en bekijk welke packing cubes of kabel organizer je graag zou willen winnen.
 • Vertel in de reactie onder dit artikel welk product je graag wilt winnen. Geef hierbij ook aan welke kleur je het liefst zou ontvangen.
 • Laat je e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. We zullen via de mail contact opnemen met de winnaars. Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Je kunt meedoen tot en met zaterdag 21 juli. Op zondag 22 juli ontvangen de winnaars via de mail bericht.

Packing Cubes Sunflake

Deze winactie is gesponsord door Sunflake.

32 Reacties

 • Lizzie | Globalizious
  15 juli 2018 at 12:00

  Wat zijn die cubes toch mega handig!! Ik gebruik al een tijdje voor mn kleding, maar zo’n organizer voor kabels en elektronica zoals de Elektronica & Accessoires Reisetui Deluxe is wel heeeel handig!! Dan is het idd weer overzichtelijk in mn tas! Dat zou heel fijn zijn!

  Reageer
 • Karin Laros
  15 juli 2018 at 12:06

  Als ik dit eerder had geweten….koffers pakken is altijd een uitdagende puzzelen…..last minute wil je tocht nog dat leuke jurkje mee! 💃🏻 Met deze cubes heb je ruimte over ! Perfect! Ik zou voor verschillende maten van de cubes kiezen maar zo ie zo zeker voor de elektronica reisetui ! Ps wel uitkijken dat we geen overgewicht hebben he door de ruimte die we creëeren……😉

  Reageer
 • Susanne
  15 juli 2018 at 12:13

  Ik ben al fan van de Sunflakes packing cubes, kan niet meer zonder in mijn backpack! Ook een handige tip van Kimber om de cubes ook in een koffer te gebruiken. Voor de volgende vakantie! Net zoals de Elektronica & Accessoires Reisetui Deluxe (grijs) , die wil ik graag uitproberen 🙂

  Reageer
  • Susanne
   15 juli 2018 at 17:53

   Of toch die leuke schoenencube… eigenlijk ook een musthave 😁

   Reageer
 • Eveline
  15 juli 2018 at 12:18

  Wauw, dit is handig! En wat een leuke reactie van Sunflake. Mijn koffer ziet er ook altijd uit zoals die van Kimber (en dat vind ik ‘m zelf nog best netjes haha!) Die set van cubes voor kleding zou voor mij dus ook wel handig zijn 😉 de kleur maakt me niet zoveel uit, zwart of blauw ofzo.

  Reageer
 • Jose Rombouts
  15 juli 2018 at 12:24

  Ik doe mn kabels en zo altujd in een apart zakje, maar zo’n mooie reisetui van Sunflakes is wel veel georganiseerder! Ik vind de grijze mooi!

  Reageer
 • Bea
  15 juli 2018 at 12:43

  Voor mezelf heb ik al een setje packing cubes aangeschaft. Zoooo handig! Mijn vriend, peuter en baby hebben dit nog niet. Binnenkort gaan we naar IJsland en wat extra packing cubes kan ik zeker en vast gebruiken! De kleuren vind ik allemaal mooi 🙂

  Reageer
 • Daniek
  15 juli 2018 at 12:45

  Leuke actie! De packing cubes zien er super handig uit. Ik wil ze graag proberen voor onze rondreis door Australië volgend jaar! Geen voorkeur voor de kleur.

  Reageer
 • Romy de Zeeuw
  15 juli 2018 at 12:55

  Dit heb ik ook nog niet gezien, vooral voor de kabels heel overzichtelijk 🤩De Elektronica & Accessoires Reisetui Deluxe

  Reageer
 • Arwen
  15 juli 2018 at 13:13

  Aah, super handig inderdaad. Wij gaan in September naar west Amerika, dus de packing cubes zouden super goed van pas komen en aangezien we meerdere steden bezoeken vermoed ik ook dat wij genoeg spullen mee terug nemen, haha 🙂

  Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar de kleur zwart.

  Reageer
 • Valerie
  15 juli 2018 at 13:25

  Oewh het liefst de roze! Maar aangezien die uitverkocht zijn dan toch maar zwart:)! Lijkt me ideaal voor mijn budget backpack die alleen maar aan de bovenkant open kan, dat blijft drama iedere keer weer….

  Reageer
 • Ton hamers
  15 juli 2018 at 13:40

  Kijk dat is handig. Kan ik alles in mijn koffer terugvinden. Wil al direct op vakantie. Eerst nog even deze handige packing cubes winnen. Liefst de zwarte

  Reageer
 • Trudy
  15 juli 2018 at 13:59

  Ik heb net voor 6 personen de packing cubes in 4 kleuren gekocht!!! Maar ik heb getwijfeld over de packing cube voor kabeltjes…. die zou ik alsnog super graag winnen!

  Reageer
 • Jolan
  15 juli 2018 at 14:06

  Hoi hoi, laten we maar eens beginnen met deze “Kabel Organizer Tas Deluxe – 3 Lagen – Zwart Grijs” omdat dat altijd het grootste zooitje overal tussen mijn spullen is! 🙂

  Reageer
 • Ling
  15 juli 2018 at 15:27

  Dat is handig om je spullen bij elkaar te houden. Ik zou graag een Elektronica & Accessoires Organizer Tas Deluxe – Zwart willen hebben zodat ik niet steeds mijn koffer moet graven op zoek naar de spullen. Opgeruimd staat netjes!

  Reageer
 • Marleen
  15 juli 2018 at 18:13

  Wat n mooie toevoeging voor mijn gloednieuwe backpack! We gaan dit jaar voor t eerst een lange reis maken naar Bali, dus een georganiseerde backpack doet vast en zeker wonderen. Ik zou graag de blauwe kleur willen van de packing cubes. Echt een gave actie!!

  Reageer
 • Marieke
  15 juli 2018 at 18:51

  Ik ga deze zomer voor het eerst met mijn vriend op vakantie en kan de packing cubes dan ontzettend goed gebruiken! Waarom? Zo kan ik heel veel meenemen en ziet hij niet wat een sloddervos ik normaal gesproken eigenlijk ben wanneer ik alle kleding los in mijn koffer prop (en kan ik dus stiekem toch als een charmante dame overkomen 😉 Ik hoop ontzettend dat ik kans maak op de grote roze packing cube!

  Reageer
 • Clarieke
  15 juli 2018 at 19:59

  Lijkt me ideaal! Dit najaar gaan we voor het eerst een verre reis met dreumes maken. Zo’n etui voor kabels en devices lijkt me ideaal! Geen gedoe met kabels die in de knoop raken.

  Reageer
 • Marian B
  15 juli 2018 at 20:03

  Handig! Dit met ik hebben, inpakken wordt met de set Packing Cubes veel leuker en makkelijker. Gaat mij meer rust geven, graag de blauwe, maar de zwarte zijn ook prima hoor.

  Reageer
 • Nathalie Wijers
  15 juli 2018 at 23:41

  Parking curves set zwart. Mijn koffer is na een paar dagen rondtrekken altijd een puinhoop, zodat ik niets meer kan terugvinden.

  Reageer
 • Marjolein
  16 juli 2018 at 05:00

  Sinds kort gebruik ik packing cubes, ideaal tijdens het reizen. Ik ben dan ook benieuwd naar de kabel organizer!

  Reageer
 • P.Bernart
  16 juli 2018 at 06:22

  Super handig! Ik heb al een aantal jaren een goedkopere variant en kan niet meer zonder. Had graag mijn cubes uitgebreid met die mooie roze set welke super goed bij mijn roze rugzak past om nog beter georganiseerd in te pakken. Die groene set is ook gaaf.

  Reageer
 • Suzanne
  16 juli 2018 at 08:34

  De groene packing cubes set 😍😍 lekker opvallend.
  Binnenkort weer een reisje, kunnen ze meteen uitgeprobeerd worden 😁

  Reageer
 • Lian
  16 juli 2018 at 09:31

  Wat een verschil he met die packing cubes! Ik zweer er nu bij! Heb alleen geen elektronica en accessoires tas deluxe. Deze zou m’n tas nog georganiseerder maken!

  Reageer
 • Fardau
  16 juli 2018 at 12:12

  Sinds ik er een sport van maak zo vaak mogelijk met alleen handbagage te reizen, ongeacht de lengte van de vakantie en de weersomstandigheden, zit mijn kleine koffertje elke keer weer bomvol. Zo’n packing cubes set, zoals die in het blauw, zouden mijn inpaksessies een stuk relaxter maken!

  Reageer
 • Theresia
  16 juli 2018 at 19:19

  Ik ga dit najaar een rondreis maken door Zuid-Afrika dus dat wordt leven uit de koffer. Het lijkt mij super handig om de packing cubes in mijn koffer te hebben voor een nette koffer, want anders ben ik elke dag mijn koffer aan het herindelen en dat is natuurlijk zonde van de tijd, want er valt genoeg te beleven in Zuid-Afrika. Ik zou graag de blauwe set willen winnen.

  Reageer
 • Astrid Misseyer
  16 juli 2018 at 21:01

  Ik zou heel graag de cubes willen winnen, het liefst in. Het rood want dat past goed bij mijn koffer. Ik zal dan altijd 1 cube leeg laten op de heenreis om leuke souvenirs mee naaf huis te kunnen nemen 😉
  Lijkt me echt wel wat die dingen. Scheelt een hoop ergernis van dingen die je niet kunt vinden in je koffer!
  Kan niet wachten tot ik ze win😂

  Reageer
 • Danny
  17 juli 2018 at 18:01

  Ik ben dol op reizen alleen die koffer is altijd een crime. Mijn kleding ligt altijd door elkaar, kan daardoor ook niets meer vinden en het komt ook nog eens allemaal gekreukt uit mijn koffer. De Packing Cubes zijn ideaal. Mijn koffer is op orde, geen gekreukte kleding meer (of in ieder geval minder gekreukt) en mijn vakantie kom ik veel relaxter door. Ik zou dus dolgraag de blauwe set willen winnen die de eerstvolgende reis natuurlijk meegaat.

  Reageer
 • Jaimy
  17 juli 2018 at 19:12

  Wauw die packing cubes lijken me ideaal. Ik en me vriend trekken in de vakantie meestal rond met onze auto. Het is altijd drama om spullen te zoeken in de auto. Koffer altijd overhoop en uiteindelijk blijft dit heel de vakantie zo waardoor ik me spullen niet meer kan vinden. Ook nemen we nogal graag veel spullen mee op reis door de packing cubes kunnen we ook nog is plek besparen. Dit jaar gaan we rond trekken in Slovenië en kroatie. En om onze vakantie iets makkelijker en relaxter te maken zou deze groene packing cubes geweldig zijn.

  Reageer
 • Marjon
  19 juli 2018 at 16:22

  Ow super handig, al veel over gelezen en toevallig gister 1 setje besteld op Bol.com om eens te kijken. Als ik ze zou winnen zou natuurlijk helemaal super zijn, dan hebben mijn man en ik allebei een setje. Hij is met name chaoot pur sang.
  We vertrekken 10 aug naar Taiwan dus zou super zijn als ze dan mee mogen.
  Voorkeur voor blauw, zwart of rood.

  Reageer
 • Far
  21 juli 2018 at 07:00

  Over een week ga ik rondtrekken in Europa met zo weinig mogelijk bagage.
  De Packing cubes set lijkt mij erg handig. Mijn voorkeur gaat uit naar groen.

  Reageer
 • Elieske
  21 juli 2018 at 08:25

  Op de valreep😉… binnenkort met de trein (minder grote ecologische footprint😍) naar & door Engeland. Wil graag ontdekken of het ècht zoveel scheelt. Dus : ja, ik wil het graag proberen 😍 : de Packing Cubes set uit jullie beschrijving. Die blauwe zou leuk zijn, andere kleur ook mooi.

  Reageer

Laat een reactie achter