Menu
Nieuw op Reisgenie

Op vakantie naar Frankrijk? Check France-voyage.com!

In een nieuw land is er zo veel te zien en te doen en zijn er zo veel verschillende mogelijkheden, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Hierdoor kun je wel eens heel mooie plekken missen, terwijl je er eigenlijk heel dicht in de buurt bent. Met zo veel bezienswaardigheden in één land blijft het lastig om een goede route te plannen. Voor Frankrijk is dit nu geen probleem meer. Via France Voyage wordt het plannen van je trip door het land van het goede leven een eitje. Nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker even verder.

 

Overzichtelijk je vakantie plannen

Je hebt besloten om een bepaalde regio van Frankrijk te gaan ontdekken. Nu is de logische vervolgstap dat je een handige route uitstippelt en vaststelt wat je onderweg wilt zien, wat je wilt doen, waar je verblijft en natuurlijk hoe je er komt. Via France Voyage is dit heel makkelijk te plannen. Stel dat je twee weken door Normandië wilt touren, dan voer je Normandië, de juiste periode en het aantal personen in in de zoekmachine.

france-voyage

 

Vervolgens krijg je een zeer uitgebreide gids met alle mogelijke informatie over deze regio. Via een enorm handige, interactieve kaart, zie je precies wat er allemaal in deze streek te doen is. Met duidelijke icoontjes wordt een onderscheid gemaakt tussen accommodaties, recreatieve activiteiten, restaurants en toeristische locaties. Zo heb je dus meteen een duidelijk overzicht van de mogelijkheden. Als je met je muis over één van de icoontjes gaat, verschijnt er een pop-up met meer informatie.

france-voyage-interactieve-kaart

 

De website toont alleen hotels en tours die op de door jou ingevoerde data te boeken zijn. Handig, want zo weet je meteen wat mogelijk is. Vind je het prettig om activiteiten, restaurants of accommodaties met elkaar te vergelijken? Vink dan het hokje achter vergelijken aan en de website maakt een handig overzicht voor je. Zo hoef je niet steeds op en neer te klikken en te scrollen, maar kun je gemakkelijk zien welke opties je bijvoorbeeld binnen een bepaald budget hebt. Daarnaast is het mogelijk om activiteiten, hotels of restaurants als favoriet op te slaan. Deze zijn altijd in je eigen account terug te vinden. Ik vond het ook leuk dat de activiteiten zich niet beperken tot standaard sight seeing. Onderstaand zie je bijvoorbeeld een heel kleine greep uit wat er in de Normandië-regio aangeboden wordt.

france-voyage-vergelijken

Volledig uitgestippeld

Naast al deze informatie, biedt France Voyage ook opties voor weekendjes weg met een bepaald thema. Wil je een romantisch weekend in Normandië doorbrengen? Dan heeft France Voyage alvast alle opties voor je op een rijtje gezet. Romantische hotels, romantische restaurants en romantische uitjes, het staat er allemaal op.

france-voyage-weekend-weg

 

Routes door Frankrijk

Als je liever wat langer op pad bent, kun je gebruik maken van de routes die op France Voyage al voor je uitgestippeld zijn. Er staan tal van mooie routes op, van charmant en romantisch Parijs tot een tochtje langs de Bretonse kust.

france-voyage-routes

Daarnaast is het mogelijk om zelf een route samen te stellen en deze op te slaan. Hierdoor maak je in feite je eigen, interactieve kaart met alles wat je wilt zien. Wanneer je zelf een lijst hebt samengesteld van de bezienswaardigheden die jij graag wilt zien op je rondreis door Frankrijk, wordt daarnaast automatisch de beste route langs deze bezienswaardigheden voor je berekend. Heel handig!

 

France Voyage route

Het plannen van je vakantie naar Frankrijk wordt een stuk makkelijker met France Voyage. Via één website stel je je hele vakantie samen én vergelijk je al je opties. Wij zijn enthousiast!

 

Ben jij al bekend met France Voyage?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met het France Voyage. We werken alleen samen met partijen waar we volledig achter staan en waarbij we onze eerlijke mening mogen geven. 

Geen reacties

    Laat een reactie achter