Dubrovnik Kroatië

Reisfilm: De hoogtepunten van het zuiden van Kroatië

Kroatië zuiden Dubrovnik

De afgelopen week bracht ik door in het prachtige zuiden van Kroatië. We begonnen onze reis in de historische stad Split en maakten van daaruit een roadtrip langs de kust naar Dubrovnik. Onderweg brachten we onder andere een bezoek aan de prachtige nationale parken Krka en Mljet. De komende tijd deel ik uiteraard al mijn tips voor een rondreis door dit bijzondere deel van Kroatië met jullie. Geniet voor nu vast mee van de eerste beelden van onze reis door het schitterende Kroatië.

 

Tip: zet het filmpje bij instellingen op HD voor een scherper beeld.

 

Wil je meer lezen over reizen in Kroatië? Bekijk hier al onze artikelen over Kroatië.

Dit vind je misschien ook leuk

4 Reacties

 • Reageer
  Narelle | wegvanhetnoorden.nl
  2 oktober 2017 op 08:48

  Wat leuk en heerlijk filmpje! Kroatie ziet er zo mooi uit!

  • Reageer
   Saskia
   4 oktober 2017 op 11:16

   Dankjewel Narelle! Kroatië is inderdaad prachtig. En dat zo ‘dichtbij’ huis!

 • Reageer
  Marieke
  2 oktober 2017 op 11:33

  Wat een mooi filmpje!
  Ik ben zelf twee jaar geleden ook in Split, Krka NP en omgeving geweest en herken veel plekken uit je filmpje. Ik heb daar zo van genoten en wil zeker nog eens terug! Dan wil ik ook Dubrovnik graag zien.
  Ik kijk al uit naar de rest van je blogs want ik vind het nog steeds heerlijk om over Kroatië te lezen!

  • Reageer
   Saskia
   4 oktober 2017 op 11:17

   Wat leuk om te horen dat je zoveel herkent Marieke! Super gaaf dat je ook in Split en Krka bent geweest. Ik snap helemaal dat je ooit nog eens terug wilt. Dubrovnik vond ik ook echt een aanrader. De komende tijd verschijnen er nog een hoop artikelen over Kroatië, dus hopelijk kan ik je overtuigen om nog eens terug te gaan en Dubrovnik te bezoeken 😉

Reageer

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.