Menu
Dubai / Verenigde Arabische Emiraten

Reisfilm: Bijzonder Dubai

Na alle leuke reacties op onze eerste reisfilm, bedacht ik me dat ik ook nog veel beeldmateriaal had liggen van mijn reis naar Dubai. Ik neem je mee naar de mooiste stranden van de stad, op een boottocht langs de kust vol wolkenkrabbers, dwars door de immense woestijn en naar de top van het hoogste gebouw ter wereld. Ook geef ik je een kijkje in de haven van Dubai en in het grootste winkelcentrum ter wereld.

 

Reisfilm: bijzonder Dubai

Tip: zet het filmpje bij instellingen op HD voor een scherper beeld.

 

Een gratis stopover in Dubai

Wist je dat je wanneer je naar Azië vliegt vaak gratis een stopover van enkele dagen kunt maken in Dubai? Ondanks dat Dubai enorm groot is, kun je in een stopover van een paar dagen toch al veel van de stad zien. Bekijk hier al onze tips voor een stopover in Dubai.

Dubai Marina

 

Gratis bezienswaardigheden en activiteiten in Dubai

Veel mensen denken dat Dubai een dure bestemming is, maar dit valt echt reuze mee. Veel bezienswaardigheden en activiteiten in Dubai zijn zelfs helemaal gratis. We hebben onze top 10 gratis activiteiten in Dubai voor je verzameld.

kite beach in dubai

 

Breng een bezoekje aan Abu Dhabi

Wanneer je genoeg tijd hebt in Dubai, raad ik je aan om ook een bezoekje te brengen aan het nabijgelegen Abu Dhabi, waar je onder andere de beroemde en adembenemend mooie Sheikh Zayed moskee kunt bezichtigen.

Zuilen van de Sheikh Zayed moskee in Abu Dhabi

Wil je meer weten over de verschillende plekken in dit filmpje? Bekijk dan al onze artikelen en live verslagen over Dubai.

 

Ben jij weleens in Dubai geweest of zou je Dubai graag eens willen bezoeken? Ik ben erg benieuwd wat je van deze bijzondere stad in de woestijn vindt.

Het kan zijn dat dit artikel affiliate links bevat. Dit betekent dat wij een kleine commissie ontvangen wanneer je via deze linkjes iets boekt. Dit kost jou uiteraard niets extra. Heb je iets aan onze tips gehad? Dan zouden we het super vinden als je je reis (of je huurauto, accommodatie, vliegticket, excursie of reisproduct) via de linkjes in bovenstaand artikel wil boeken. Heel erg bedankt en we wensen je een geweldige reis! Liefs, Kimber & Saskia

1 Reactie

  • Kirsten | Travelaar.nl
    10 juli 2016 at 08:51

    Heel leuk gedaan Sas! Is alweer echt lang geleden hea!? Onze film is al maaanden klaar, maar internet is overal zo slecht dat het uplaoden niet echt lukt hehe. Hopelijk lukt het in Thailand!

    Reageer

Laat een reactie achter