Winacties

5 jaar Reisgenie: WIN het boek Reisfotografie van Laura Vink

Reisfotografie van Laura Vink

Deze week bestaat Reisgenie 5 jaar, een mooie reden voor een feestje! Daarom geven we van maandag 9 t/m zaterdag 14 september elke dag een tof cadeau weg. We kozen een aantal van onze favoriete merken waarmee we in de afgelopen jaren hebben samengewerkt en vroegen hen of ze mee wilden trakteren voor onze verjaardag. Vandaag maak je kans op het prachtige boek ‘Reisfotografie’ van Laura Vink!

 

Getalenteerde fotografe

Wij zijn al jaren groot fan van alles wat Laura Vink doet. Via Vink Academy geeft ze cursussen over het gebruik van je spiegelreflexcamera, deelt ze via blogs talloze tips voor het maken van betere foto’s en geeft ze geregeld gratis webinars. Kimber: “zelf deed ik de cursus ‘Nooit meer fotograferen op de automatische stand’ en ik heb nog steeds veel baat bij haar tips & tricks. Laura is een getalenteerde fotografe met een grote passie voor wat ze doet. Dat straalt er aan alle kanten vanaf en ik vind dat haar enthousiasme aanstekelijk werkt.”

 

Het boek Reisfotografie

Drie jaar geleden verscheen het boek Reisfotografie, een prachtig naslagwerk bomvol tips voor het maken van de mooiste en beste foto’s op reis. Alle tips worden gevisualiseerd via Laura’s eigen foto’s. Heerlijk om naar te kijken en naast dat dit boek je zin in het maken van foto’s verder aanwakkert, zorgt het er ook voor dat je weer op reis wilt. Wees dus gewaarschuwd ;).

Reisfotografie is het ideale naslagwerk voor iedereen die regelmatig op pad gaat met zijn camera en graag wil weten hoe hij zijn foto’s naar een hoger niveau tilt. Wat is het beste moment voor het maken van foto’s, hoe zet je bepaalde onderwerpen op de foto en wat kan licht doen voor het eindresultaat? Zomaar wat onderwerpen die uitgebreid aan bod komen.

Meer weten? Ik scheef al eerder een uitgebreide review over dit boek.

Reisfotografie van Laura Vink Reisfotografie van Laura Vink

 

Win: Reisfotografie van Laura Vink

Deze winactie is inmiddels gesloten. Er is contact opgenomen met de winnaar en je kunt dus niet meer meedoen.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook leren hoe je betere reisfoto’s kunt maken? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op het mooie boek Reisfotografie.

Meedoen is simpel:

 • Vertel in een reactie onder dit artikel op welke bestemming je de tips van Laura het liefst wilt toepassen.
 • Laat je e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. We zullen via de mail contact opnemen met de winnaar. Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Meedoen kan tot en met zaterdag 14 september, 23.59u. Zondag 15 september ontvangt de winnaar per mail bericht.

Laura Vink Reisfotografie

 

Nieuw: Iedereen FotoSMART

Wil je nog meer leren over fotografie, maar duizelt het je nog bij alle onbekende begrippen die je tegenkomt? Of zoek je een handig naslagwerk waar alles in staat? Dan is Laura’s nieuwe boek Iedereen FotoSMART misschien ook iets voor jou! Bekijk hier alle informatie over het nieuwe boek Iedereen FotoSMART.

 

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Vinkacademy.

Dit vind je misschien ook leuk

42 Reacties

 • Reageer
  Bea
  10 september 2019 op 06:42

  Met dit boek zou ik erg blij zijn… Na een prachtige rondreis in IJsland, plannen we nu een reis van enkele maanden door Mexico, Colombia en Rio de Janeiro met onze kleine kindjes. Aangezien ze later niet veel van de reis zullen onthouden, wil ik een mooi fotoalbum voor hen maken.

 • Reageer
  Bianca
  10 september 2019 op 06:44

  Oh deze wilde ik nog graag hebben! Zou perfect zijn voor bestemmingen als IJsland en Afrika!

 • Reageer
  Pieternel
  10 september 2019 op 06:50

  Gefeliciteerd dames!! Op naar de volgende 5 jaar!
  Mijn camera was altijd de standaarduitrusting voor al mijn reizen, maar tegenwoordig merk ik dat ik steeds vaker twijfel of ik het hele ding mee wil sjouwen en dat is jammer. Zeker als ik dan al die prachtige plaatjes van jullie zie! Dit boek gaat me vast weer nieuwe inspiratie en motivatie geven om ermee aan de slag te gaan. En dat is hard nodig, want in juni fotografeer ik een bruiloft op buitenlocatie, daar kan ik vast en zeker wat (reisfotografie) tips van Laura voor gebruiken, beetje out of the box!

 • Reageer
  Jolan van Laarhoven
  10 september 2019 op 07:00

  Mijn camera is weer mee om te oefenen na een paar jaar. Ik zag er een beetje tegenop, de foto’s misschien weer een grote flop. Wat is dit boek toepasselijk om nog meer moois vast te leggen 🙂

 • Reageer
  Hanneke
  10 september 2019 op 07:00

  Boek staat al een tijdje op mijn lijstje! Maak me er zelf namelijk ook schuldig aan om meestal gewoon op de automatische stand te fotograferen. Kerst breng ik door in Panama, dus dan zou het super zijn om met mijn nieuwe camera én vele tips van Laura nog mooiere foto’s te kunnen maken. Op naar jullie volge de vijf jaar!

 • Reageer
  Nina
  10 september 2019 op 07:01

  Hieperdepiep 5 jaar!
  Wat een tof boek! Ik heb 2 trips op de planning; 1 naar Portugal (Lissabon en stukje roadtrip) en 1 naar Londen. Twee verschillende bestemmingen dichtbij huis die ik graag vastleg op beeld. Tips uit dit boek zouden daarbij zeker helpen!

 • Reageer
  Judith
  10 september 2019 op 07:04

  Van harte met jullie eerste lustrum! Ik heb de afgelopen 3 jaar voor het eerst met mijn gezin rondgereisd en jullie site was een hele belangrijke inspiratiebron! Zowel in de voorbereiding als op reis. Lang leve de WiFi😃
  Foto’s maken doe ik supergraag, maar als ik mijn foto’s van afgelopen jaar terugkijk zie ik dat ik nog wel wat tips kan gebruiken. Dit boek is daarom zeer welkom. Daarnaast vind ik het heeeeerlijk om door boeken te bladeren die mij inspiratie geven voor hopelijk nog veel meer reizen.

 • Reageer
  Wendy
  10 september 2019 op 07:14

  Als eerst gefeliciteerd !! De 2 geplande reizen zijn naar Disneyland Parijs en Walt Disney World,Orlando,USA dus daar genoeg moois te fotograferen van mens tot dier, van architectuur tot natuur 🙂

 • Reageer
  Michelle
  10 september 2019 op 07:22

  Onze volgende mooie reis gaat naar Zuid-Afrika. Hoe leuk zou het zijn als ik daar de gaafste foto’s kon maken met de tips uit dit boek?

 • Reageer
  Corine
  10 september 2019 op 07:29

  Gefeliciteerd 🎉. Ik volg jullie blog met grote interesse en ook volg ik Laura. Ik heb al veel gehad aan haar tips. Volgend jaar zomer gaan wij met onze gezin naar Sri Lanka. Ik kan nog wel wat tips gebruiken om daar mooie foto’s te maken.
  Groet, Corine

 • Reageer
  Nicole
  10 september 2019 op 07:30

  Gefeliciteerd met jullie 5 jarig bestaan !!!
  Ik wil al jaren graag naar Japan en het lijkt er van te komen dat we volgend jaar echt gaan.
  Dus ik heb nog effe tijd om de tips uit dit gave boek te oefenen zodat ik volgend jaar met toffe foto’s thuis kom!

 • Reageer
  Kristel
  10 september 2019 op 07:31

  Van harte gefeliciteerd met jullie 5 jarig bestaan! Een mooie mijlpaal. Ik zou dit boek goed kunnen gebruiken om op mij huwelijksreis volgend jaar mooie foto’s te maken. Bestemming is nog onbekend maar dit boek biedt vast en zeker genoeg inspiratie.
  Op naar de 10 jaar Reisgenie!

 • Reageer
  Arys Vera
  10 september 2019 op 07:49

  Dit boek staat al enige tijd op mijn verlanglijstje. Ben namelijk zelf ook bezig met fotografie. Ik zou haar tips goed kunnen gebruiken in mijn roadtrip door IJsland!

 • Reageer
  stephanie
  10 september 2019 op 08:01

  Wow! Leuke actie zeg en natuurlijk van harte gefeliciteerd met het 5-jarige jubileum van Reisgenie! Ik zou de tips uit dit boek graag gebruiken voor mijn reis naar Israel & Jordanie en natuurlijk ook voor alle andere reizen daarna. Ik kom altijd terug met heel veel foto’s maar ik zou graag beter willen weten hoe ik de beste reisfoto’s kan maken! Wie kan dat nou niet gebruiken 😉

 • Reageer
  Eline Hoornveld
  10 september 2019 op 08:06

  Dat is een hele toffe actie! Gefeliciteerd met jullie jubileum!
  Ik zou dit boek graag willen winnen om inspiratie op te doen voor een nieuwe ontdekking. Sinds juli heb ik een upgrade gekocht, dezelfde camera als Laura gebruikt. Het lukt goed maar om nog beter te worden zou het gaaf zijn om het boek te winnen!

 • Reageer
  Esther Wassink
  10 september 2019 op 08:20

  Niet de meest spectaculaire bestemming, maar dit zou ik willen gebruiken voor mijn reis naar Zuid-Frankrijk volgens jaar ivm deelname aan de Tour Du ALS (beklimming Mont Ventoux). Bijzondere omgeving en landschap-combinaties die ik graag zo goed mogelijk zou vastleggen.

 • Reageer
  Karin
  10 september 2019 op 09:25

  Congrats met jullie jubileum!!! Het boek van Laura staat al een tijdje op mn wensenlijstje dus doe graag mee aan deze actie 🙂 Ik heb verschillende reisjes geboekt, maar zou m met name voor Georgië willen hebben om mooie portret- en natuurfoto’s te schieten 🙂

 • Reageer
  Iris
  10 september 2019 op 09:27

  Oh deze wil ik heel graag hebben. Ik ben drie jaar geleden met twee vriendinnen naar IJsland geweest en daar hebben we al het een en ander met onze camera’s getest. In oktober gaan we met z’n drieën naar Namibië en Botswana dus het zou fantastisch zijn om dan alledrie de tips kunnen gebruiken en elkaar daarmee ook kunnen helpen met als eindresultaat een prachtige foto voor aan de muur!

 • Reageer
  Milene
  10 september 2019 op 10:08

  Toffe actie en gefeliciteerd! Ik ga binnenkort een (voor mij) droomreis naar Suriname maken. Terug naar mijn roots waar ik ongelooflijk veel zin heb. Ik ben me afgelopen jaar gaan verdiepen in goede foto’s maken en heb zelfs voor Suriname een mooie nieuwe camera gekocht. Dit boek zou me helpen om nog meer uit de camera en uit mijn reis te halen! Mooie foto’s zijn voor mij extra belangrijk omdat ik een stukje van waar ik vandaan kom en wie ik ben vast kan leggen.

 • Reageer
  Jolanda van Eck
  10 september 2019 op 10:13

  O heb je effe… Ik wil nog zoveel. Op korte termijn een paar dagen Sevilla, een Nijlcruise, gewoon effe lekker naar Corfu… Ik weet het nog niet. Maar dit boek weet ik wel, lijkt me fantastisch!

 • Reageer
  Claudine Declercq
  10 september 2019 op 11:42

  Zopas gestart met nieuwe hobby.Jawel: fotografie.Heb enkele mooie shoots kunnen maken in Azoren.Zou dus dolgraag de tips uit het boek van Laura toepassen.Volgende bestemming : IJsland.Nog een dikke proficiat.👍

 • Reageer
  Annelies
  10 september 2019 op 12:00

  5 jaar PROFICIAT!
  Toen ik jonger was kreeg ik van mijn ouders een Nikon fototoestel cadeau. Een schot in de roos, want ondertussen neem ik mijn fototoestel overal mee naar toe. Ook de reismicrobe heb ik te pakken. Binnenkort staat Jordanië en Israël op de planning. Dit boek zou tijdens deze reis niet alleen leuke “literatuur” zijn maar ook een bron van tips en tricks.

 • Reageer
  Nienke van Zutphen
  10 september 2019 op 12:25

  Gefeliciteerd met jullie 5 jarig jubileum!
  Dit boek zou voor mij echt fantastisch zijn, nu ik me meer in de fotografie aan het verdiepen ben. En ook omdat ik nu na mijn opleiding meer mooie reizen ga maken. Cuba en Egypte staan op de planning!

 • Reageer
  Anna
  10 september 2019 op 12:58

  Gefeliciteerd met jullie jubileum!
  Ik zou de tips graag toepassen in Canada

 • Reageer
  Sytske
  10 september 2019 op 14:17

  Gefeliciteerd met jullie jubileum. Volgende maand gaan we naar Amerika en ik heb al heel veel aan jullie tips gehad. Een fotoboek met tips gaat zeker helpen de mooiste foto’s te maken 😊

 • Reageer
  Esmeralda
  10 september 2019 op 20:55

  In januari in Costa Rica

 • Reageer
  Claudia
  10 september 2019 op 21:52

  Van harte gefeliciteerd met deze verjaardag! Tof cadeau geven jullie weg. Ben nieuwsgierig! Ik zou de tips graag in oktober in Nepal uitproberen.

 • Reageer
  Valerie
  11 september 2019 op 07:29

  Ohbh Argentinië!! Tickets moeten we nog boeken, maar he kleinigheidje hou je. Mn nieuwe spiegel reflex is al wel binnen 😁

 • Reageer
  Menno
  11 september 2019 op 10:30

  Zelf maak ik ook altijd foto’s, maar ze lijken in niks op de prwchtige foto’s van Laura. Graagzou ik dit prachtige boek vol tips en trucs gebruiken om tijdens onze reis naar het westen van Amerika de mooiste foto’s van de natuur, de dieren en de steden te maken 🙂
  super gaaf dat jullie al weer 5 jaar bestaan. Op naar de volgende 5!

 • Reageer
  Mieke Schepens - Graag Gelezen
  11 september 2019 op 10:33

  Van harte gefeliciteerd. Leuke actie!

 • Reageer
  Bep H
  11 september 2019 op 10:35

  Wij gaan naar Noorwegen, prachtige lokaties om de tips uit dit boek te gebruiken

 • Reageer
  Nathalie
  11 september 2019 op 11:20

  Op ons volgende tripje naar Madrid.

 • Reageer
  Jesse Brouwer
  11 september 2019 op 14:06

  Op mijn volgende vakantie naar een nog onbekende bestemming. Maar ik zou het boek goed kunnen gebruiken om me alvast in te lezen om de mooiste reisfoto’s te maken. Ik zou heel graag nog op stedentrip willen in Europa en nog op safari in Zuid-Afrika. Alle fotografietips zijn dus welkom.

 • Reageer
  Gelmer
  11 september 2019 op 15:19

  Wat een gaaf boek! Leuk om toe te kunnen voegen aan mijn collectie met reisboeken. Ik zou de tips gaan toepassen in Nieuw-Zeeland. Om de natuur daar zo mooi mogelijk op de foto te zetten zullen praktische fotografietips zeker helpen.

 • Reageer
  Harmke Zonnebeld
  11 september 2019 op 16:30

  Gefeliciteerd!!
  Als ik zou winnen, zou ik graag mooie foto’s maken in Rome, waar ik met mijn man naartoe hoop te gaan als we straks vijf jaar zijn getrouwd!
  Ik blijf jullie met plezier volgen. Groetjes, Harmke

 • Reageer
  Kathinka
  12 september 2019 op 07:55

  Ik heb een aantal gave bestemmingen op de planning staan. Voor de eerstvolgemde, Zakynthos, zal die te laat zijn 😉
  Maar we hebben ook nog Egypte (Nijlroute) en Hawaii op de planning staan. Beide bestemmingen waar ik al over droom sinds ik kind was. Merk dat ik het op vakantie vaak toch nog lastig vind echt die topplaatjes vast te leggen, en bij deze bestemmingen wil ik eigenlijk niks missen!

 • Reageer
  Meike
  13 september 2019 op 14:41

  Wauw ik zou dit boek heeeeel graag winnen! Ik heb al een tijdje een spiegelreflexcamera en ik ga nooit op vakantie zonder dat de camera in mijn koffer zit. Foto’s van mijn reizen zorgen ervoor dat ik alle leuke herinneringen thuis nog heel vaak kan ophalen en ik even weer het het ‘gevoel’ kan krijgen van de plek waar ik was. Ik zou heel graag wat beter willen worden in het maken van mooie plaatjes, daarom zou ik het heel tof vinden om dit boek te winnen! En natuurlijk ook voor het doorbladeren van de mooie foto’s die in dit boek staan! Volgend jaar in april willen we een rondreis gaan maken door West-Amerika en alle natuurparken bezoeken. Dan komt het natuurlijk heel goed van pas als ik een iets betere fotograaf ben! 🙂

 • Reageer
  Kelly
  13 september 2019 op 15:15

  Yes, toffe winactie! Very welcome met onze upcoming reis naar Nepal in oktober én de reis naar Egypte eind december! Net vandaag geboekt 🙂 In januari 2020 wil ik sowieso graag een fotocursus gaan volgen en daarvoor ga ik m’n eerste echte spiegelreflex camera aanschaffen binnenkort. Op naar de 10 jaar meiden, van harte!

 • Reageer
  isabelle
  13 september 2019 op 17:59

  Jaaa op aanraden van jullie een nieuwe camera gekocht dan zou dit prachtige exemplaar zeer welkom zijn!

 • Reageer
  Kim Latuputty
  14 september 2019 op 12:10

  Love to explore Love to travel Love to see more Love to WIN!!! #zouhetsupervindenomhetboektewinnen

 • Reageer
  Linda
  14 september 2019 op 18:11

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Leuke actie 🙂 Dit boek staat al een tijdje op mijn lijstje om eens te lezen, want ik kan wel wat fotografie tips gebruiken voor op reis. Ik reis al jaren met mijn spiegelreflex rond en probeer mezelf steeds te verbeteren, maar dat is nog best lastig. Dit boek komt dus zeker goed van pas. Onze volgende reis staat nog niet gepland, maar ik zou graag de tips willen gebruiken in IJsland, Schotland, Noorwegen, Canada of Zuid-Afrika!

 • Reageer
  Ina
  14 september 2019 op 18:30

  Ik reis door Nederland; I ❤ Ameland.!

Reageer

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.