Menu
Winacties

5 jaar Reisgenie: WIN een backpack van Osprey

Deze week bestaat Reisgenie 5 jaar, een mooie reden voor een feestje! Daarom geven we van maandag 9 t/m zaterdag 14 september elke dag een tof cadeau weg. We kozen een aantal van onze favoriete merken waarmee we in de afgelopen jaren hebben samengewerkt en vroegen hen of ze mee wilden trakteren voor onze verjaardag. Vandaag maak je kans op een backpack van Osprey!

 

Over Osprey

Osprey ontwikkelt al sinds de jaren 70 backpacks van hoge kwaliteit. Sinds 25 jaar ontwerpen ze ook rugzakken speciaal voor vrouwen. Deze rugzakken staan bekend om hun perfecte pasvorm en goede ventilatie. Dankzij de speciale padding op de rug heb je nooit meer last van klamme zweetplekken en kan de rugzak ‘ademen’. De schouderbanden van de Osprey damesrugzakken zijn een stuk smaller dan die van reguliere backpacks én zijn ergonomisch gevormd. Dit betekent dat ze zo goed mogelijk aansluiten bij de natuurlijke vorm van je schouders. Het draagcomfort wordt hier enorm door vergroot. De schouderbanden zijn zacht en passen perfect op je schouders. Ze zijn in lengte verstelbaar en zo strak of los te maken als jij wilt. Uiteraard heeft Osprey ook fijne backpacks voor mannen!

OspreyOsprey Dames RugzakOsprey Dames Rugzak

 

Onze ervaring met Osprey

Toen ik na al jaren rondsjouwen met een niet passende backpack dan toch eindelijk besloot om op zoek te gaan naar een nieuwe rugzak, kwam ik al snel uit bij Osprey, vooral vanwege de backpacks speciaal ontworpen voor vrouwen. Ik moet bekennen dat ik in eerste instantie wat sceptisch was: hoezo, speciaal voor vrouwen? Een backpack is een backpack, toch? Ik bleek er compleet naast te zitten met dit idee. Ik voel een groot verschil met mijn oude backpack: in feite voel ik de Aura AG 65 niet eens tegen mijn rug aan zitten. Omdat hij heel mooi aansluit op mijn rug, wordt het gewicht van de backpack heel gelijkmatig verdeeld. Bekijk hier mijn eerdere review van de Aura AG 65.

Osprey Dames Rugzak Osprey Backpack voor Vrouwen

 

Win: een backpack van Osprey

Deze winactie is inmiddels gesloten. Er is contact opgenomen met de winnaar en je kunt dus niet meer meedoen.

Ben jij ondertussen enthousiast geworden en kun je ook wel een goede backpack gebruiken op reis? Dat komt goed uit, want wij mogen voor ons 5-jarig jubileum een mooie Osprey backpack weggeven. Mannen kunnen een Atmos AG 65L winnen in de kleur blauw, rood of grijs. Vrouwen kunnen een Aura AG 65L winnen in blauw, rood of grijs. Dit is backpack die ook op bovenstaande foto’s staat.

Meedoen is simpel:

 • Vertel in de reactie onder dit artikel of je graag de mannen-of vrouwen variant wil winnen en welke kleur (blauw, rood of grijs) je voorkeur heeft.
 • Laat je e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. We zullen via de mail contact opnemen met de winnaar. Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Meedoen kan tot en met woensdag 18 september 23:59u. Vrijdag 19 september ontvangt de winnaar per mail bericht.

 

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Osprey.

49 Reacties

 • Marijke visser
  14 september 2019 at 07:13

  Ik zou graag kans maken op deze mooie backpack. Ik probeer zoveel mogelijk te reizen en te genieten alleen als single moeder maar ook samen met mijn lieve kinderen. De reizen zijn vaak basic ivm budget. Maar om te genieten van de natuur heb je ook geen luxe nodig. Ik vind de grijze of blauwe mooi voor een vrouw.
  Gr Marijke iedereen veel reisplezier gewenst!

  Reageer
 • Joyce visee
  14 september 2019 at 07:17

  Omg, Ik wil graag de grijze vrouwen versie winnen voor mijn reis door Vietnam!

  Reageer
 • Anja
  14 september 2019 at 07:18

  Ik wil graag de grijze vrouwenvariant winnen om verder jullie reistips te gebruiken tijdens de vakantie

  Reageer
 • Jennifer
  14 september 2019 at 07:26

  Ik wil graag de rode vrouwenvariant winnen.

  Reageer
 • Iris Kraaijvanger
  14 september 2019 at 07:33

  Wat een leuke actie! De blauwe lijkt mij super tof!

  Reageer
 • Sharon de Ridder
  14 september 2019 at 07:37

  Ik maak graag kans op de vrouwenvariant in blauw; mijn dochter gaat binnenkort hiken met scouting en dan komt deze zeker van pas!

  Reageer
 • Nennien
  14 september 2019 at 07:38

  Ik ben heel benieuwd of de vrouwenversie me goed zal passen met mijn lengte (1.83) want daar loop ik vaak tegenaan en kom dan op de mannelijk uit…
  De grijze wil vast en zeker mee gaan roadtrippen naar Costa Rica 😁😎

  Reageer
 • Sytske
  14 september 2019 at 07:50

  Dat lijkt me ideaal, een rugzak waar je geen natte rug van krijgt 😊. Ik zou heel graag de blauwe dames versie willen winnen

  Reageer
 • Douwe
  14 september 2019 at 07:50

  Ik ga over 1,5 maand naar Colombia en kan heel goed een mannenbackpack gebruiken! Ik volg jullie al heel lang, zal ik dan eindelijk eens winnen 🤔

  Reageer
 • eline
  14 september 2019 at 07:59

  ik wil nog zoveel leuke tripjes maken ….en daar komt de blauwe damestas goed bij van pas.

  Reageer
 • Ingrid van Pelt
  14 september 2019 at 08:06

  Ik zou graag een blauwe mannen variant willen winnen voor mijn zoon die in januari afstudeert en dan gaan backpacken richting Vietnam, Thailand en Cambodja🍀

  Reageer
 • Annemijn
  14 september 2019 at 08:15

  Gefeliciteerd, 5 jaar alweer! Zeker een favoriet merk. Ik heb al een mooie backpack maar mijn vriend nog niet en we gaan over 6 weken naar Thailand. Een rode mannen Osprey zou helemaal te gek zijn.

  Reageer
 • Fleur
  14 september 2019 at 08:17

  De rode vrouwen variant zou heel goed van pas komen !

  Reageer
 • Yvonne
  14 september 2019 at 08:25

  Oh wow, wat een mooie winacties heb je! Ik doe graag mee 🙂 Wat een mooie backpack. Ik loop nu met een basic ding van Decathlon rond, dat kan echt comfortabeler! De blauwe vrouwen variant vind ik erg mooi.

  Reageer
 • Anna
  14 september 2019 at 08:29

  Jaaa hele leuke winactie dit! Ik loop al 4 jaar met een backpack die ik eigenlijk veel te zwaar vind. Elke reis overweeg ik om een nieuwe te kopen, maar vind ik het toch weer zonde omdat mijn oude redelijk duur was. Heb hele goede verhalen over Osprey gehoord, dus zou deze heeeel graag willen winnen! De vrouwe variant in het grijs 🙂

  Reageer
 • Yaëlle
  14 september 2019 at 08:41

  Oh wat leuk! Ik doe graag mee voor de grijze vrouwenvariant. Als het goed is studeer ik dit schooljaar af en daarna staat het op de planning om te gaan backpacken, dus dit zou perfect van pas komen!

  Reageer
 • Corine
  14 september 2019 at 08:43

  Heel graag zou ik de blauwe mannenvariant willen winnen. Erg mooie tas. Zou heel goed van pas komen volgend jaar zomer als wij met ons gezin naar Sri Lanka gaan.
  Corine

  Reageer
 • Rachelle
  14 september 2019 at 08:47

  Wauw! Super toffe actie dit. Ik zou super graag de backpack van Osprey voor vrouwen winnen. Alle kleuren zijn mooi dus jullie mogen kiezen 😁. Dan kan ik nog beter jullie tips opvolgen en mijn best doen op plekken te komen waar jullie nog niet zijn geweest 😉.

  Reageer
 • Chantal Bolland
  14 september 2019 at 08:59

  Ohhh! De blauwe voor vrouwen lijkt mij supertof!
  Door jullie is die reismicrobe toch serieus tot ontwikkeling gekomen!

  Reageer
 • Christien
  14 september 2019 at 09:04

  Ik zou graag de rode vrouwenrugzak willen winnen!

  Reageer
 • Menno
  14 september 2019 at 09:18

  Ik loop nu vaak met een koffer te zeulen en wanneer we gaan hiken of wandelen voor een paar dagen, heb ik een basic backpack. We willen dit graag vaker doen, mede dankzij jullie tips! Maar een beetje comfort zou danfijn zijn 🙂 graag zou ik meedoen om de rode mannenvariant.

  Reageer
 • Jessica
  14 september 2019 at 10:24

  Ik ben fan van Osprey! Zelf heb ik een grote (Farpoint 70l, zit ook een kleine dagrugzak op die je eraf kunt klikken) en een werktas (de Quasar 28l). Mijn zusje zit voor een nieuwe te kijken, dus ik zou dan voor haar de rode vrouwenvariant willen winnen. 🙂

  Reageer
 • Mitch
  14 september 2019 at 11:48

  Zelf pas nog een nieuwe backpack gekocht, maar mijn vriendin zou heel erg graag een nieuwe willen. Zou voor haar graag de vrouwen variant in het blauw willen winnen!

  Reageer
 • Kim Latuputty
  14 september 2019 at 12:03

  Ik zou graag de rode vrouwen variant willen winnen! Zou super zijn!!!! #fingerscrossed

  Reageer
 • Tamara Bakker
  14 september 2019 at 13:56

  Oooh dat zou zo fijn zijn voor onze wereldreis volgend jaar. De dames variant in het grijs zou mooi passen bij mijn groene osprey daypack!! Nogmaals gefeliciteerd met 5 jaar Reisgenie.nl

  Reageer
 • Corrie van kemenade
  14 september 2019 at 14:31

  Een blauwe heren rugzak. Voor mijn zoon , een student, die graag meerdaagse bergtochten wil gaan maken, maar de spullen nog bij elkaar moet sparen.

  Reageer
 • Harry
  14 september 2019 at 14:49

  Het rode mannenmode voor onze Azië trip in 2020.

  Reageer
 • Nadja Immens
  14 september 2019 at 14:52

  Het grijze vrouwenmodel lijkt mij wel leuk.

  Reageer
 • Tessa de Bruijn
  14 september 2019 at 14:59

  Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van Reisgenie! Als echte reisgek sta ik nu op Schiphol, te wachten op mijn oude beige Nomad. Tijdens onze reis door Peru is mijn oude vertrouwde backpack uitgescheurd (minimalistisch inpakken blijft lastig), dus een mooie grijze Ospreys zou heel goed van pas komen voor onze volgende grote reis: onze huwelijksreis!

  Reageer
 • Miriam
  14 september 2019 at 15:21

  De grijze vrouwen variant zou geweldig zijn voor mijn reis naar IJsland.

  Reageer
 • Marieke
  14 september 2019 at 15:37

  Ik zou graag de rode vrouwenvariant willen winnen om al mijn spullen in te vervoeren tijdens de vele tripjes die ik zal maken tijdens mijn uitwisseling voor studie in het buitenland naar Krakow!

  Reageer
 • Demi Orlando
  14 september 2019 at 16:09

  Wauw, gaaf ding! Zou heel graag de vrouwen variant in grijs winnen 😻!

  Reageer
 • Willy Nijssen
  14 september 2019 at 17:46

  Schitterende actie en prijs, ik ga voor de blauwe! Ik loot onwijs graag mee!!😍🍀🤞

  Reageer
 • Linda
  14 september 2019 at 18:06

  Wat een leuke actie! Ik heb zelf net een nieuwe backpack die mee kan als handbagage, maar die van mijn vriend is echt aan vervanging toe. Die backpack is stuk en heeft echt een heel slecht draagcomfort. Ik zou voor hem heel graag de mannen backpack winnen, zodat hij bij onze volgende reis ook een knappe backpack mee kan nemen!

  Reageer
 • Monica Verschoor
  14 september 2019 at 18:45

  De grijze voor een vrouw. Mijn dochter kan deze goed gebruiken en zou er erg blij mee zijn.

  Reageer
 • Ton Hames
  14 september 2019 at 22:34

  Na 25 jaar de eerste Ospreys helaas versleten. Komend november weer een trektocht naar Nepal. Dus zou graag weer een Ospreys backpack meenemen om mijn spullen in te doen.

  Reageer
 • Hanneke
  14 september 2019 at 22:47

  Mooie actie! Ik zou graag kans maken op het Aura vrouwenmodel backpack in het rood. Ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe goede backpack, maar het is er nog niet van gekomen. Deze in de winkel al eens gepast en erg enthousiast! Mooi voor mijn reis naar Panama met kerst.

  Reageer
 • Maaike
  15 september 2019 at 07:38

  Wat een toffe actie! Ik zou graag het vrouwenmodel van dit mooie merk willen winnen! In de kleur rood! Wij willen met ons gezin heel graag een mooie reis gaan maken en hebben dan allemaal een rugzak nodig!

  Reageer
 • Nienke van Zutphen
  15 september 2019 at 09:04

  Wauw, mooie acties hebben jullie! Ik zou graag kans maken op de backpack. De vrouwen variant in het blauw.

  Reageer
 • Caroline
  15 september 2019 at 10:31

  Sinds mijn trekrugzak stuk is van mijn reis in Sao Tomé, ben ik op op zoek naar een nieuwe en stevigere backpack voor mijn volgende trekkings in de bergen. Ik zou graag kans maken op de vrouwenvariant in het rood. Super actie!!

  Reageer
 • Marian B
  15 september 2019 at 14:06

  Weer zo’n mooie actie! Nogmaals gefeliciteerd dames! Ik heb nog geen echte reis backpack en dat wordt toch wel eens tijd. Lijkt me erg fijn en handig. Ik doe graag mee voor de grijze damesvariant.

  Reageer
 • Wenny
  15 september 2019 at 21:10

  Wat gaaf! Ik zou graag de vrouwen variant willen winnen in het blauw

  Reageer
 • Wenny
  15 september 2019 at 21:10

  Wat gaaf! Ik zou graag de vrouwen variant willen winnen in het blauw

  Reageer
 • Lisa
  16 september 2019 at 08:25

  Allereerst gefeliciteerd met jullie 5 jarig bestaan! Heb al vele tips van jullie website gehaald :).
  Volgend jaar januari vertrekken wij voor een reis door Mexico, Guatemala en Belize. Nu heb ik voor mijn vorige trip de backpack van een vriendin geleend, maar nu zou ik er toch heel graag zelf een willen. De vrouwen variant in het blauw lijkt mij heel vet!

  Reageer
 • Christel
  16 september 2019 at 09:34

  Yoehoeeee
  Mooie backpack zeg…… krijgen binnenkort meer tijd om te gaan reizen…. Azië staat op verlanglijst…… volgens mij past alles wel in de rode backpack 😃😃

  Reageer
 • Jildou lamsma
  16 september 2019 at 19:48

  Ik zou graag mannen versie willen hebben voor mijn reis door Jordanië samen met mijn vader😊

  Reageer
 • Robert
  17 september 2019 at 10:49

  Ik zou heel graag de mannen backpack in het blauw willen winnen! Die komt mooi van pas voor de reis naar Thailand die ik in november met mijn vriend ga maken!

  Reageer
 • Nadine Willems
  17 september 2019 at 15:45

  Heel graag zou ik de grijze vrouwen backpack willen winnen voor mijn lieve zus Nadine, die overigens ook jarig is 29 septemberDie kan ze goed gebruiken als ze bij mij op bezoek komen in Azië 😊

  *vandaar haar gegevens hieronder.

  Reageer
 • gea
  17 september 2019 at 16:00

  zou fantastiscn zijn!
  ben een beginner, maar met deze backpack begint het pas ëcht goed
  graag de blauwe

  Reageer

Laat een reactie achter