Menu
Winacties

5 jaar Reisgenie: WIN 3x handige Packing Cubes van Sunflake

Deze week bestaat Reisgenie 5 jaar, een mooie reden voor een feestje! Daarom geven we van maandag 9 t/m zaterdag 14 september elke dag een tof cadeau weg. We kozen een aantal van onze favoriete merken waarmee we in de afgelopen jaren hebben samengewerkt en vroegen hen of ze mee wilden trakteren voor onze verjaardag. Vandaag maak je kans op de handige packing cubes van Sunflake!

 

Onze ervaring met Sunflake

Vorig jaar ontvingen we een berichtje van Sunflake waar we stiekem wel om moesten lachen. Ze hadden Kimber’s review van de Sinin koffer gelezen en vonden dat de koffer op de foto toch wel wat beter ingepakt kon worden. Daarom stuurden ze ons hun packing cubes op, waarmee je kleding gemakkelijk kunt organiseren en terugvinden in je koffer. Sindsdien gebruiken we ze eigenlijk altijd als we op reis gaan.

Packing Cubes SunflakePacking Cubes Sunflake

 

De packing cubes van Sunflake zijn van stevig materiaal, maar toch zijn ze erg licht. Wij ontvingen deze Packing Cubes Set, met drie packing cubes in verschillende maten. In de grootste variant heb ik onderin 1 trui en 1 vest gelegd met daarbovenop 1 lange broek, 2 korte broeken, 4 hempjes en 2 t-shirts. De truc zit hem in het oprollen van je kleding. Daardoor kun je veel meer kwijt en heb je minder kreukels en vouwen in je kleding. In de middelste variant heb ik 7 jurken opgerold en in de kleinste variant zitten 14 onderbroeken en 14 paar sokken. Je kunt dus gemakkelijk voor twee weken aan kleding kwijt in deze packing cubes, ideaal! Bekijk hier onze eerdere review van deze packing cubes.

Sunflake packing cubes Sunflake packing cubes

 

Win: handige packing cubes van Sunflake

Deze winactie is inmiddels gesloten. Er is contact opgenomen met de winnaars en je kunt dus niet meer meedoen.

Wil jij ook je koffer of backpack handiger inpakken? Dat komt goed uit, want wij mogen voor ons 5-jarig jubileum maar liefst 3 packing cubes naar keuze verloten. Hoe leuk is dat?

Meedoen is simpel:

 • Ga naar de website van Sunflake en bekijk welke packing cubes je graag zou willen winnen.
 • Vertel in de reactie onder dit artikel welk product je graag wilt winnen. Geef hierbij ook aan welke kleur je het liefst zou ontvangen.
 • Laat je e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. We zullen via de mail contact opnemen met de winnaars. Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Meedoen kan tot en met maandag 16 september 23:59u. Dinsdag 17 september ontvangen de winnaars per mail bericht.

 

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Sunflake.

48 Reacties

 • Chantal van Dam
  12 september 2019 at 07:29

  Leuke actie zeg! Alhoewel ik heel graag reis, heb ik nog geen packing cubes 🙈
  Ik wil dan ook heel graag de blauwe voor koffer & backpack! 🤗

  Reageer
 • Joyce Visee
  12 september 2019 at 07:32

  Oeeeh die zijn erg handig! Ik zou graag de 3-delig zwarte backpack cubes willen winnen!

  Reageer
 • Corine
  12 september 2019 at 07:36

  Weer zo’n leuke actie. Wat fijn die blauwe. Handig voor koffer en backpack. Geen rommeltje meer in mijn koffer.😀

  Reageer
 • Rachelle Leukel
  12 september 2019 at 07:49

  Oeh dit is super! Staat nog hoog op mijn wensenlijstje. De zwarte parking cubes zet zien er super handig uit voor m’n backpack.

  Reageer
 • Ariën van Drumpt
  12 september 2019 at 07:50

  Ik zou de Packing Cubes Set – Organizer voor Koffer & Backpack – 3 stuks – Zwart wel willen winnen. Zowel voor een werk als voor privé reizen erg handig.

  Reageer
 • Joey Sandmann
  12 september 2019 at 07:57

  Het enige wat ik niet op orde heb tijdens mijn reizen is de backpack of de koffer. Die klapt uit zn voegen van ellende. Dus zo’n mooie zwarte packing cube set voor de backpack & Koffer zal top wezen! Dan helpt reisgenie me letterlijk met alles! Toppers!!

  Reageer
 • Isabelle
  12 september 2019 at 08:33

  Mijn cubes van de Xenos zijn na 2 jaar gebruik helemaal versleten, maar deze zien eruit alsof ze toch een stuk langer mee gaan! Geen reis voor mij zonder deze inpakcubes, dus een nieuwe set zou heel goed van pas komen! De roze zien er ook wel heel gezellig uit.

  Reageer
 • Esther
  12 september 2019 at 08:41

  Wat handig die packing cubes. De roze set is wel heel erg leuk!

  Reageer
 • Michelle
  12 september 2019 at 08:55

  Handig, handig, handig! Heb nu simpele packing cubes van AliExpress, maar die zijn totaal niet handig. Ik zou deze zwarte wel graag winnen! https://www.sunflake.nl/product/packing-cubes-set-zwart/

  Reageer
 • Corrie van Kemenade
  12 september 2019 at 09:03

  5 jaar Reisgenie, Gefeliciteerd! Ik wil graag de blauwe parking cubes winnen. Deze zijn dan voor mijn zoon. Die wil graag meerdaagse tochten gaan maken in de bergen, en moet alles nog gaan kopen.

  Reageer
 • Saskia
  12 september 2019 at 09:09

  Dat zijn inderdaad super handige dingen die packing cubes. Eigenlijk vind ik ze allemaal super leuk van kleur. Ik zou niet voor zwart gaan, maar groen, roze, blauw of groen is allemaal leuk. Dus de kleur maakt niets uit.

  Reageer
 • Esmeralda
  12 september 2019 at 09:21

  Ik zou heel graag de set willen winnen die jullie hebben! Past ook mooi bij de kleur van mijn koffer 😉

  Reageer
 • Desie
  12 september 2019 at 09:32

  Wat een leuke en handige actie, want ik reis wat af! Nu houd ik alles in mijn koffer gescheiden door plastic zakjes. Niet zo handig als packing cubs en ook een stuk minder goed voor het milieu. De zwarte 7 delige set zou mijn (reis) leven een stuk gemakkelijker maken, maar ik ben eigenlijk blij met alles! 🙂

  Reageer
 • Irene Lampe
  12 september 2019 at 09:58

  Ik zou graag de rode set van drie stuks winnen! Lijkt me superhandig

  Reageer
 • Sytske
  12 september 2019 at 10:25

  Oh ja dat lijkt me super handig voor onze reis naar Amerika volgende maand 😊. Ik ga voor de Packing Cubesset- Inpak kubussen donkerblauw. Alles goed georganiseerd in de koffer ideaal 😃

  Reageer
 • Tamara Bakker
  12 september 2019 at 10:45

  Gefeliciteerd met 5 jaar reisgenie.nl en packing cubes lijken mij super handig voor onze wereldreis begin volgend jaar! Ik kies dan voor de set (3 stuks) in het blauw.

  Reageer
 • Sharon de Ridder
  12 september 2019 at 11:16

  Gefeliciteerd! Wat een mooie mijlpaal!

  Ik maak graag kans op de set van 3 stuks in roze 😀 Die zie ik tenminste goed in mijn backpack!

  Reageer
 • Inge Jekel
  12 september 2019 at 11:35

  Ik doe heel graag mee voor mijn vriend Olav. Ik heb ze zelf voor het eerst gebruikt deze vakantie (nu op luchthaven) en ben verkocht, wat handig! Graag loot ik mee voor de: Packing Cubes Set – Organizer voor Koffer & Backpack – 3 stuks – Blauw

  Reageer
 • Christel van Dun
  12 september 2019 at 13:03

  Ik zou graag de blauwe willen winnen verder heb ik alles al aangeschaft 🥰🥰

  Reageer
 • Renate Heida
  12 september 2019 at 13:43

  Kijk, dit is nog eens handig! Hoef ik niet constant de hele koffer ondersteboven te halen! Ik zou graag de zwarte packing cubes willen, al zijn die toilettassen ook wel erg handig..

  Reageer
 • Ton hamers
  12 september 2019 at 14:14

  Hoi kimber en Saskia
  Het setje voor de rugzak zou goed van pas komen voor de reis naar Nepal eind oktober.
  En jullie bedankt voor alles leuke verhalen en reistips

  Reageer
 • Birgitta Kanters
  12 september 2019 at 14:29

  De blauwe set past prachtig bij mijn koffer maar lijkt me ook handig in mijn handbagage. Ik reis graag met compacte bagage en hou zo mooi overzicht.
  Ik denk dat de set ook geleend gaat worden door m’n kinderen. Dus optimaal gebruik😎

  Reageer
 • Marian B
  12 september 2019 at 16:14

  Van harte gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan, een mijlpaal! Ik doe graag mee voor de blauwe set van 3 Packing Cubes, want dat lijkt me inderdaad heel handig.

  Reageer
 • Eefje
  12 september 2019 at 16:32

  Ik neem graag zo min mogelijk mee, dus mijn koffer (handbagage formaat) gebruik ik op reis/weekendjes weg tevens als hondenmand voor mijn hond. Het heeft een nadeel: zijn haren komen hierdoor op mijn kleding.
  Elke packing cube set zou zijn haren van mijn kleding af houden. Qua kleur heb ik eigenlijk de voorkeur voor van alles wat (zit er niet tussen) om nog sneller te weten wat waarin zit.

  Reageer
 • Monique Mels van Erve
  12 september 2019 at 16:36

  Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie 5-jarig bestaan en dat er nog maar vele mooie jaren mogen volgen! Graag wil ik meedingen naar de packing cubes voor koffer en backpak in de mooie kleur rood 🤞.

  Reageer
 • Astrid 't Hoen
  12 september 2019 at 17:24

  Ten eerste; gefeliciteerd met jullie mijlpaal🎉Geniet van jullie verhalen en tips!!
  De rode pakking cubes zouden goed van pas komen als ik over twee weken naar Maleisie vlieg🙏

  Reageer
 • Menno
  12 september 2019 at 17:27

  Van harte gefeliciteerd met de 5 jaar!
  Hoewel ik al een aantal mooie reizen heb gemaakt, is een koffer inpakken bij mij nog altijd elke avond vaste prik. Herordenen, kleren gladmaken, opnieuw oprollen. Elke keer weer. Packing cubes zouden een fantastisvhe uitkomst zijn! Omdat ik van opvallend hou, zou ik gaan voor de roze voor de koffer en backpack.
  Op naar jullie nieuwe avonturen!

  Reageer
 • Anja Stevens
  12 september 2019 at 18:57

  Dit lijkt me superhandig. Ik zou graag de packing cubes voor koffer en backpack in het blauw winnen.

  Reageer
 • Anita H.
  12 september 2019 at 18:58

  Gefeliciteerd om te beginnen!! En ik ga voor deze set: Packing Cubes Set – Koffer Organizer – Set van 7 – Zwart.

  Reageer
 • Wendy Veldink
  12 september 2019 at 19:13

  Gefeliciteerd met 5 jaar Reisgenie! De cubes lijken me erg handig! Ik doe graag mee voor de roze packing cubes set voor koffer en backpack.

  Reageer
 • Remy
  12 september 2019 at 22:23

  Eindelijk orde en structuur in de chaos! Lijkt me super handig die cubes aangezien ik van orde in mijn tas houd! Echter na een aantal dagen en meerdere verblijven verder begint het steeds meer op een chaos te lijken, vooral bij langere reizen. De zwarte Packing Cubes set van 3 voor koffer en backpack zouden echt super van pas komen en al helemaal omdat ik binnenkort op reis ga met 2 vrienden en noodgedwongen samen 1 koffer moet delen! Met deze cubes ben ik er in ieder geval zeker van dat ik de juiste onderbroek heb te pakken 😀

  Reageer
 • Muriël Willems
  12 september 2019 at 22:45

  Oeeh super leuk! Ik zou graag de zwarte variant willen winnen🤩. Dat zou ideaal zijn voor onze volgende reis richting Azië 😊

  Reageer
 • Daniek Roberts
  13 september 2019 at 06:27

  Wauw, super! Gefeliciteerd! Ik zou graag de zwarte packing cubes winnen voor onze huwelijksreis naar Mexico. Jullie tips hebben we goed kunnen gebruiken voor onze rondreis.

  Reageer
 • Carolien
  13 september 2019 at 06:48

  Gefeliciteerd met jullie 5 jarig bestaan. Ik neem regelmatig mijn backpack mee en dat is iedere keer toch weer een kunst om alles er in te krijgen en te weten waar iets zit zonder dat je alles er uit moet halen.
  Ik zou heel blij zijn met de rode set! 😁

  Reageer
 • Els Van Haecke
  13 september 2019 at 17:09

  Wat fijn! Hier doe ik ook graag nog eens mee! Wij kochten op jullie aanraden de SININkoffers reeds maar deze packingcubes lijken me ook wel heel handig. De 7delige set met cactusprint ziet er supertof uit!

  Reageer
 • isabelle
  13 september 2019 at 17:56

  Zeker tof voor een georganiseerd type zoals ik! De zwarte mooi uit en neutraal🥰

  Reageer
 • Gerrie de Bruijn
  14 september 2019 at 06:44

  In oktober gaan we eindelijk naar Jordanië. Dit is al ruim 40 jaar een grote wens van mij. Koffers inpakken ben ik helaas een grote kluns in, dus die packing cubes zou erg van pas komen! Alle kleuren zijn mooi, vooral de groene.

  Reageer
 • Anna
  14 september 2019 at 08:10

  Al sinds mijn eerste keer backpacken kan ik niet zonder mijn parking cubes! Helaas beginnen ze nu toch echt te verslijten, dus een goed moment om nieuwe te winnen 🙂

  Reageer
 • Anna
  14 september 2019 at 08:12

  ∆ oeps helemaal vergeten te vermelden, maar ik zou graag de blauwe willen winnen! Staan goed bij mijn backpack!

  Reageer
 • Yvonne
  14 september 2019 at 08:28

  Handig zeg! Ik gebruik ziplock bags (Ikea heeft vrij grote) maar dit is handiger en duurzamer. Ik wil graag meedingen en vind de rode set wel mooi.

  Reageer
 • Esther
  14 september 2019 at 13:36

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Per toeval kwam ik een paar maanden geleden op jullie site terecht en tot mijn verbazing zag ik een bekend gezicht van vroeger. (Saskia, wij hebben elkaar ooit in Spanje ontmoet als kind). En sindsdien kom ik af en toe terug op jullie website. In november ga ik voor het eerst buiten Europa reizen en deze inpak cubes komen in Thailand goed van pas. En de zwarte set vind ik het mooiste!

  Reageer
 • Linda
  14 september 2019 at 18:08

  Super leuke actie! Ik vind packing cubes echt een geweldige uitvinding. De mijne zijn tijdens onze wereldreis afgelopen jaar kapot gegaan, dus ik zoek nog nieuwe. Zou goed uitkomen dus! Deze zien er erg mooie en handig uit ook 🙂

  Reageer
  • Linda
   14 september 2019 at 18:09

   Ik zou trouwens voor de roze gaan!

   Reageer
 • Bert
  15 september 2019 at 06:48

  Goemorgen
  Een dikke proficiat met jullie 5jarige bestaan!
  Jullie blog is één van mijn favoriete pagina’s die is gebruik om.reizen voor te bereiden of gewoon even weg te dromen.😉
  Ceel van jullie t’s zijn echt heel bruikbaar. Zo kocht ik ook de sinin valiezen aan en ben daar heel tevreden over maar…ik ben een man…do I have to say more? De inhoud van mijn valies is vaak een rommeltje, van kreukvrij is meestal geen sprake😬 dus Is mijn vrouw vaak in de weer met het strijkijzer om.alles weer wat toonbaarder te maken. Ze doet dit trouwens let heel veel plezier😅
  Toch zou ik het haar gunnen om op reis ook eens vrij te zijn van huishoudelijke taken en het strijkijzer gewoon thuis te laten. Misschien zouden deze parking cubes me daarbij helpen?
  Ik zou zelf voor de zwarte set gaan.
  Groeten
  Bert

  Reageer
 • Nienke van Zutphen
  15 september 2019 at 09:13

  super handig! Mijn koffer is altijd zo’n puinhoop , vooral tijdens rondreizen. Ik zou daarom ook graag kans maken op de packing cubes, set van 3 voor koffer en backpack. Kleur graag blauw

  Reageer
 • Nicole
  15 september 2019 at 10:19

  Wat een handig item. Ik doe graag mee aan weer zo’n leuke actie en ik maak graag kans op Packing cubes, set van 3 voor koffer en backpack in de kleur blauw.

  Reageer
 • Gelmer
  16 september 2019 at 07:35

  Super leuk! Ik zou dan voor de 3 blauwe gaan.

  Reageer
 • Lisa
  16 september 2019 at 08:30

  Jaa deze moet ik ook nog hebben! Mijn backpack is altijd een puinhoop en ik kan nooit snel iets vinden. Ik vind de blauwe heel gaaf!

  Reageer

Laat een reactie achter